Σταρ του TikTok αποκαλύπτει: «Παντρεύτηκα κατά λάθος τον ξάδελφό μου»

Μια ανερχόμενη σταρ του TikTok εξέπληξε τους ακολούθους της αποκαλύπτοντας ότι αυτή και ο σύζυγός της είναι συγγενείς εξ αίματος και όπως ισχυρίζεται έμαθε το σκοτεινό μυστικό όταν κυοφορούσε το μωρό τους.

Η Marcella Hill – η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 300.000 ακολούθους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης λόγω των βίντεο με τις συμβουλές υγείας της – μοιράστηκε την ιστορία της σε ένα viral κλιπ που δημοσιεύτηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, όπως ανέφερε η New York Post.

TIKTOK

“Δεν έχω πει λοιπόν ποτέ σε κανέναν δημόσια ότι παντρεύτηκα κατά λάθος τον ξάδελφό μου“, παραδέχτηκε η μητέρα από τη Γιούτα στο βίντεο.

Η Hill συνέχισε να εξηγεί ότι ήταν έγκυος όταν έκανε ανακάλυψε την αλήθεια, ενώ έψαχνε στο γενεαλογικό της δέντρο για να βρει έναν πρόγονο για να δώσει το όνομα του μωρού τους.

“Έλεγα: “Κοίτα, το όνομα του παππού, το όνομα της γιαγιάς, το όνομα της προγιαγιάς, το όνομα της προ-προ-προγιαγιάς””, θυμήθηκε η TikToker και πρόσθεσε: “Ο σύζυγός μου ήταν δίπλα μου στη δική του οικογενειακή αναζήτηση και έλεγε: “Ω, αυτό είναι αστείο – έχουμε τα ίδια ονόματα γιαγιάς και παππού””.

@beingmarcellahill Funny story… I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound – Marcella Hill

Το ζευγάρι συνέκρινε τότε τα γενεαλογικά του δέντρα και συνειδητοποίησε ότι ο παππούς της Hill και η γιαγιά του συζύγου της ήταν στην πραγματικότητα πρώτα ξαδέλφια.

“Οπότε εκείνος καλεί τη γιαγιά του και εγώ τον παππού μου και τους ρωτάμε αν γνωρίζονται μεταξύ τους… Και βέβαια – “Βέβαια!””. Η Hill θυμήθηκε τις απαντήσεις των συγγενών.

Η επιβεβαίωση σήμαινε ότι η Hill και ο σύζυγός της είναι τρίτα ξαδέλφια – και η αποκάλυψη τους άφησε άναυδους.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου το ζευγάρι αποδέχτηκε ότι είναι συγγενείς και εξακολουθεί να είναι παντρεμένο. Η Χιλ ισχυρίζεται μάλιστα ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα από το γεγονός ότι είναι συγγενής με τον σύζυγό της.

“Έχουμε κερδίσει ένα βραβείο για το ότι είμαστε οι πιο κοντινοί συγγενείς σε μια δραστηριότητα της γειτονιάς”, αστειεύτηκε. “Και όταν πηγαίνω στην οικογενειακή μου συγκέντρωση, εκείνος πηγαίνει και στη δική του – την ίδια στιγμή”.

@beingmarcellahill Replying to @mrsmoore321 What wedding? We got married at a courthouse. #marriedlife #marcellahill #wakeherup #breaktherules #dolifedifferent #doityourway ♬ original sound – Marcella Hill

Η Hill μοιράστηκε ένα δεύτερο βίντεο στο TikTok λέγοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή σε ένα τοπικό δικαστήριο, οπότε δεν υπήρξε ποτέ κάποια προηγούμενη αφορμή για να κάνουν την οικογενειακή σύνδεση.

Οι θαυμαστές της σταρ του TikTok έμειναν έκπληκτοι από την ιστορία, με πολλούς να λένε ότι θα έπρεπε να το κρατήσει για τον εαυτό της.

“Νομίζω ότι απλά δεν έπρεπε να το πεις σε κανέναν”, έγραψε ένας ακόλουθος της, ενώ ένας δεύτερος δήλωσε: “Σίγουρα δεν θα το παραδεχόμουν ποτέ δημόσια”.

Ωστόσο, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το οικογενειακό μυστικό δεν ήταν “τίποτα σπουδαίο”, με έναν να δηλώνει αδιάφορα: “Είμαστε όλοι ξαδέλφια αν πας αρκετά πίσω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ