Mad Clip: Το παράπονο του παππού του για την πρώην σύντροφο του τράπερ

Ο παππούς του Mad Clip μίλησε για προσωπικές στιγμές του 34χρονου τράπερ πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, αλλά και στα όσα συνέβησαν μετά τον θάνατό του, που έχει συγκλονίσει τους δικούς του ανθρώπους, συνεργάτες και θαυμαστές του.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο παππούς του καλλιτέχνη εξέφρασε το παράπονό του για τη στάση, που υποστηρίζει ότι κράτησε η πρώην σύντροφος του εγγονού του.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη συζήτηση για τα κλειδιά, τα προσωπικά αντικείμενα αλλά και τα χρήματα του τραγουδιστή.

mad clip

“Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια… Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου, ήμουν στην Αθήνα. Και όταν ήταν να φύγω μου είπε ‘σε αγαπάω’ και εγώ του λέω ‘σε λατρεύω’.

Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, ίσως να μην ήταν εκεί, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα”, είπε αρχικά ο παππούς του τράπερ.

Αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του Mad Clip, την Αρετή, είπε:

“Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει”.

Τι είπε για την περιουσία του τράπερ

Σχετικά με τη συζήτηση που γίνεται τα τελευταία 24ωρα για την περιουσία του τράπερ, ο παππούς του δήλωσε ότι “χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, δεν βρήκαμε τίποτα”.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, “εκείνη που ξέρει για τα χρήματα, πρέπει να είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του… Δεν λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Για όνομα του Θεού. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει… Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε”.

mad clip

Το παράπονο του παππού του Mad Clip

Ο παππούς του Mad Clip δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για τη στάση της πρώην συντρόφου του τράπερ στην κηδεία.

“Η Αρετή δεν με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί… Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν”, είπε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε φίλησε τη μητέρα του Παναγιώτη και έκλαιγε και μιλούσαν. Και εμάς δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Και τον πατέρα του γνώριζε και εμένα. Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε; Και μας ήρθε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;”, ανέφερε.

mad clip τροχαίο

Mad Clip: Ηχητικό ντοκουμέντο με τα “προφητικά” λόγια του λίγες ώρες πριν από το τροχαίο

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τα όσα φέρεται να είπε ο Mad Clip σε έναν φίλο του, λίγες ώρες πριν από το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο ηχητικό απόσπασμα που παρουσίασε ο Alpha, ο 34χρονος τράπερ ακούγεται να εκμυστηρεύεται στον φίλο του ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, ο Mad Clip αναφέρει: “Που να πάμε ρε θηρίο; Άστα. Μας έχουν φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Και αυτός ο κ@λ@καιρος, έτσι όπως είμαστε, με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή γ@μ@τ@”.

MAD CLIP

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, αυτά φέρεται να είπε ο τράπερ λίγες ώρες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, στη Βουλιαγμένη.

O 34χρονος τράπερ έχασε τη ζωή του την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα αρχικά σε μία κολώνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Έπειτα από επιχείρηση που διήρκεσε δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” όπου εξέπνευσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ