Mad Clip: Οι μαρτυρίες οδηγών που προβληματίζουν για τα αίτια του τροχαίου

Την ώρα που συγγενείς και φίλοι του Mad Clip  περιμένουν την καθοριστική αυτοψία της διαλυμένης Posche που οδηγούσε τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος, οι μαρτυρίες για την κατάσταση του οδοστρώματος βάζει σε σκέψεις για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

Οι στενοί συγγενείς και η οικογένεια του τράπερ περιμένει τις επίσημες απαντήσεις για το πώς σκοτώθηκε ο 34χρονος με το ρεπορτάζ του Mega να αναφέρει πως οδηγοί που κινήθηκαν εκείνη τη νύχτα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης μέχρι τη Λεωφόρο Αθηνάς που κατέληξε η μαύρη Porsche, έχουν υποστηρίξει πως ο δρόμος είχε νερά σε τρία διαφορετικά σημεία.

Κάτι που όσο περνούν οι ώρες προβληματίζει όλο και περισσότερο.

Mad clip - Τροχαίο

Και γιατί αυτό; Διότι σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα του Mad Clip, το σπορ αυτοκίνητο του γιου του είχε ελαστικά Semi Slick που είναι σχεδιασμένα ειδικά για αγωνιστικές πίστες. Αυτό σημαίνει ότι μόλις τα ελαστικά αυτά ακουμπήσουν σε νερά κρυώνουν και για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναζεσταθούν, δεν αποδίδουν.

Έτσι αν όντως υπήρχαν νερά στον δρόμο και η μοιραία Porsche «φορούσε» τα συγκεκριμένα λάστιχα, το όχημα σε κάποια σημεία είναι πολύ πιθανό να μην είχε τη σωστή πρόσφυση στον δρόμο. Έτσι ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκαν και συνεργάτες του ειδικού πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια. Έλεγαν ότι από την έρευνα τους προκύπτει ότι α νερά εκείνη τη νύχτα δεν υπήρχαν στα τελευταία μέτρα της μοιραίας διαδρομής αλλά στα προηγούμενα, κάτι πάντως που δεν μειώνει τις πιθανότητες. Αν τα λάστιχα κρύωσαν, το πρόβλημα μπορεί να εκδηλώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά και να οδήγησε τον 34χρονο στον θάνατο.

Οι συζητήσεις για τον χαμένο σταυρό και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ

Όλα αυτά την ώρα που οι συζητήσεις για το κινητό τηλέφωνο, τον χρυσό σταυρό και την περιουσία του μουσικού συνεχίζονται.

mad clip

H αυτοψία στο μοιραίο αυτοκίνητο θα δείξει αν μέσα σε αυτό υπάρχει ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του 34χρονου που χάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν χαθεί και τα κλειδιά του σπιτιού του, μέσα στο οποίο υπάρχουν χρήματα.

Mad Clip

«Κλειδί» για να πέσει η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης, είναι ο διαγνωστικός έλεγχος και η αυτοψία στη μαύρη Porsche του τράπερ, καθώς εκείνη την ημέρα θα απαντηθούν μια σειρά από ερωτήματα που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, μετά τον θάνατο του τράπερ.

Mad Clip: Τι συμβαίνει με την περιουσία του τράπερ

Διάσταση απόψεων επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον του Mad Clip αναφορικά με την περιουσία και τα προσωπικά αντικείμενα του διάσημου τράπερ. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Mad Clip, έγινε γνωστό από τον παππού του πως έχει εξαφανιστεί ο σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του, όπως και τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται ερωτήματα για την υπόλοιπη περιουσία του τράπερ καθώς υπάρχουν αντίθετες απόψεις στην οικογένεια. Όπως ειπώθηκε, δεν είναι γνωστό ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip και άρα πρόσβαση σε μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.
Το σίγουρο είναι πως η περιουσία του Mad Clip και το τι θα γίνει με αυτή θα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει πολύ στο προσεχές μέλλον.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 για την περιουσία του Mad Clip

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ