Mad Clip: Γιατί ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε το πρωί της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας ο πατέρας του Mad Clip, καθώς μετά το δυστύχημα και τον απεγκλωβισμό του τράπερ διαπιστώθηκε πως είχε χαθεί ο σταυρός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο πατέρας του κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλου έχει επισκεφτεί άλλες δύο φορές το συγκεκριμένο Α.Τ. για να ρωτήσει πού είναι τα πράγματα του γιου του, τα οποία και εντοπίστηκαν.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για έναν σταυρό που όπως είχε υποστηρίξει πρόσφατα στον ίδιο κανάλι ο παππούς του τράπερ, ήταν δώρο από συγγενή αξίας τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Έλειπε επίσης και το κινητό του δημοφιλούς στη νεολαία καλλιτέχνη, ενώ πάνω του βρέθηκε το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 8.400 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο παππούς του τράπερ είχε δηλώσει: «Από η σορό έλειπε ο σταυρός που του είχε κάνει δώρο ο ξάδελφός του από την Αμερική που ήταν αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ».

Τι ανέφερε ο πατέρας του Mad Clip για την οδήγηση του γιου του

Για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε ο γιος του μίλησε στην εκπομπή “T-Live” o πατέρας του Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Mad Clip.

Ο Mad Clip απενεργοποιούσε συχνά το σύστημα ασφαλείας

«Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων ξέρουν τι θα πει αυτό» ανέφερε ο πατέρας του γνωστού τράπερ.

«Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει όμως ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές» συμπλήρωσε.

Mad Clip: Τατουάζ με το όνομά του έκανε ο φίλος του που παντρεύτηκε το μοιραίο βράδυ

Ο θάνατος του Mad Clip τους σημάδεψε για πάντα. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους κατέληξε σε θρήνο με τον τραγικό χαμό του φίλου και συνεργάτη τους.

Ο Mad Clip έσβησε στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζερ Λίας Παπαδοπούλου και του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη. Λίγα λεπτά νωρίτερα γλεντούσαν και τραγουδούσαν όλοι μαζί.

Το ζευγάρι είναι σοκαρισμένο από την τραγωδία και τον χαμό του τράπερ. Ο Γιώργος Μπενιουδάκης, σε μία κίνηση αγάπης, έκανε τατουάζ το όνομα του 34χρονου φίλου του.

Μπενιουδάκης τατουάζ

τατουάζ

Ο Γιώργος Μπενιουδάκης είχε σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ της τελευταίας μεγάλης επιτυχίας του Mad Clip, το ντουέτο με την Φουρέιρα με τίτλο “Μπορεί”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ