Νέες σειρές και ταινίες στο ελληνικό Top10 του Netflix – BINTEO

Αρκετές νέες σειρές και ταινίες εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες στο Top10 του Netflix στην Ελλάδα. Οι συνδρομητές της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας βρίσκουν καθημερινά νέα “διαμαντάκια” με αποτέλεσμα το Top10 να αλλάζει συνεχώς.

Στην κορυφή βρίσκεται το “Beckett“, που είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Στη 2η θέση είναι η σειρά δράσης “Hit & Run”. και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η  νέα νεανική ταινία “Φίλα Με 3”. Το Top10 είναι γεμάτο με σειρές, όπως το “Βαλέρια”, το “Outer Banks”, το “The Good Doctor” και το “Downton Abbey”.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

Netflix Top 10

10. Downton Abbey – Ο Πύργος του Ντάουντον

Ενώ προσαρμόζονται στις διάφορες πρόσφατες αλλαγές της ζωής τους, η οικογένεια Κρόουλι και το προσωπικό προσπαθούν να ευημερήσουν στη “θορυβώδη” δεκαετία του ’20.

9. Μαύρο Νησί

Τα σκοτεινά μυστικά ενός φαινομενικά ειρηνικού νησιού απειλούν να καταπιούν έναν ορφανό μαθητή, όταν έρχεται κοντά με μια μυστηριώδη νέα δασκάλα.

8. The Good Doctor

Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάν προσλαμβάνεται σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των ασθενών και του προσωπικού.

7. Vivo

Ένα φιλόμουσο κινκατζού ξεκινά για το ταξίδι της ζωής του, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να παραδώσει ένα τραγούδι αγάπης για έναν παλιό φίλο.

6. Χαμένος για πάντα

Δέκα χρόνια αφότου έχασε δύο αγαπημένα του πρόσωπα, ένας άντρας βυθίζεται σε άλλο ένα μυστήριο, όταν η φίλη του εξαφανίζεται. Βασίζεται σε βιβλίο του Χάρλαν Κομπέν.

5. Outer Banks – Νέα επεισόδια

Με διακύβευμα μια περιουσία σε χρυσό και τη μοίρα τους να απειλείται, τα Ψάρια βουτάνε σε επικίνδυνα νερά και σε ένα νέο μυστήριο παλεύοντας με παλιούς και νέους εχθρούς.

4. Βαλέρια

Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ.

3. Φίλα Με 3

Αποφασισμένη να χαρεί το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο, η Ελ σχεδιάζει την απόλυτη λίστα επιθυμιών ενώ προσπαθεί να δει τι θα γίνει με τον Νόα και τον Λι.

2. Hit & Run

Ένας άντρας ψάχνει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του και μπλέκεται σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών και ίντριγκας, από τη Νέα Υόρκη έως το Τελ Αβίβ.

1. Μπέκετ

Ένας Αμερικανός τουρίστας καταλήγει καταζητούμενος στην Ελλάδα, όταν ένα τραγικό ατύχημα τον μπλέκει με μια πολιτική συνωμοσία και κάποιοι θέλουν να τον δολοφονήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ