Beckett: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πρώτης ταινίας του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του “Beckett”, που είναι η πρώτη ταινία της δημοφιλούς straming πλατφόρμας που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Το όνομα της ταινίας ήταν αρχικά “Born To Be Murdered” και έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και σε μέρη όπως τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, και την Καλαμπάκα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (TENET, Malcolm & Marie) και η Αλίσια Βικάντερ (The Danish Girl, Tomb Raider). Το βασικό cast πλαισιώνουν ο Μπόιντ Χόλμπρουκ (Narcos, Logan, Predator), η Βίκι Κριπς (The Phantom Thread), ενώ στο cast βρίσκονται και Έλληνες ηθοποιοί όπως ο Μάκης Παπαδημητρίου (Suntan), ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος (Monday), η Daphne Alexander, ο Πάνος Κορώνης, ο Λεονάρντο Θίμο και η Λένα Κιτσοπούλου.

Η υπόθεση της ταινίας

Ένας Αμερικανός ταξιδεύει στην Ελλάδα για διακοπές, όμως ένα αναπάντεχο ατύχημα τον τοποθετεί στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού. Ενώ τον καταδιώκει η αστυνομία, ο Beckett προσπαθεί να φτάσει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια.

Η ταινία “Beckett” θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Netflix στις 13 Αυγούστου 2021.

Δείτε την αφίσα της ταινίας με άρωμα Αθήνας:

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ