Από πρώην ιεραπόστολος των Μορμόνων έγινε πορνοστάρ και βάζει “φωτιά” στην οθόνη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία πρώην ιεραπόστολος των Μορμόνων, δηλαδή της ευρύτερης χριστιανικής κίνησης των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, άφησε τη ζωή της καθώς αισθανόταν να καταπιέζεται από την εκκλησία και ξεκίνησε καριέρα στη βιομηχανία του πορνό.

Μιλώντας στη New York Post η Άντι Άντριους είπε “η εκκλησία με πήρε στους κόλπους της, με καλωσόρισε”. Η Άντι ακολουθούσε τον τρόπο ζωής που επέβαλε το δόγμα της, που περιελάμβανε την αποχή από τις προγαμιαίες σχέσεις. Η Άντι είχε κάνει μόνο μία φορά σεξ προτού μπει στους κόλπους της εκκλησίας και έμεινε αγνή έως τα 26 της χρόνια.

“Δεν είναι πρόβλημα ότι δεν επιτρέπεται το προγαμιαίο σεξ, αλλά το ότι το θεωρούν πολύ μεγάλη αμαρτία και μεγάλη ντροπή για όποιον το κάνει. Όσο βαθύτερα έμπαινα στη θρησκεία τόσο πιο πολύ απομακρυνόμουν από το ποια ήμουν” εκμυστηρεύτηκε η πρωταγωνίστρια “ροζ” ταινιών.

Αφοσιωμένη στην εκκλησία, πέρασε 18 μήνες έχοντας ως αποστολή της να βοηθήσει στη διάδοση της θρησκείας στην πολιτεία όπου ζούσε, κάτι που την έκανε να αισθάνεται σαν καλόγρια.

“Ήμουν σεξουαλικά καταπιεσμένη. Είσαι ουσιαστικά καλόγρια, αφοσιωμένη στη θρησκεία για εκείνη την περίοδο” συνέχισε στην εξομολόγησή της στην εφημερίδα. Ωστόσο, τότε άρχισε να αμφισβητεί τη θρησκεία καθώς αρνήθηκε να γίνει παράνυμφος στον γάμο της αδερφής της επειδή σύμφωνα με τα στάνταρ των μορμόνων το φόρεμά της ήταν άσεμνο.

Τότε άρχισαν να της λείπουν το τραγούδι, ο χορός, η υποκριτική, και όλα τα πάθη που είχε ώσπου να εισέλθει στο δόγμα. Οπότε το 2017 σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία και έναν χρόνο μετά μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός. Αν και έχει πτυχίο από Πανεπιστήμιο δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Έτσι, αποφάσισε να γίνει εξωτική χορεύτρια και τότε την προσέγγισαν πολλοί ατζέντηδες στη βιομηχανία του πορνό και τη ρώτησαν αν ενδιαφερόταν για μία καριέρα σε ταινίες ενηλίκων. Και τότε η καριέρα της απογειώθηκε.

Πρόσφατα ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Penthouse, το “ζωάκι του μήνα”. Αν και η οικογένειά της αρχικά ανησυχούσε, τώρα έχουν αποδεχθεί την επιλογή καριέρας της. Ο αδερφός της τής είπε: “Σίγουρα δεν θα δω ποτέ τις πορνό ταινίες σου αλλά φαίνεσαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ οπότε στηρίζω την επιλογή σου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ