Υπό έρευνα πλαστικός χειρουργός για το one night stand με ασθενή του – ΦΩΤΟ

Πλαστικός χειρουργός κατηγορείται ότι έκανε one-night stand με ασθενή του στην οποία έκανε αισθητική επέμβαση στο στήθος, προκειμένου να την κάνει να αισθανθεί και πάλι σέξι, σύμφωνα με την έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Ο 48χρονος δρ Renato Zaccheddu, δέχθηκε την πρόσκληση της γυναίκας για γεύμα καθώς, όπως έγινε γνωστό, ήθελε να τον ευχαριστήσει για την επιτυχή επέμβαση. Ακολούθως, το ζευγάρι πήγε στο ξενοδοχείου του γιατρού για ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και σεξ, όπως έγινε γνωστό. Η ασθενής που φέρεται να είναι γύρω στα 30 κατέθεσε καταγγελία κατά του γιατρού κατηγορώντας τον ότι την έκανε να αισθανθεί άβολα στη διάρκεια των ιατρικών ραντεβού τους και ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε τα ραντεβού τους για να έρθει πιο κοντά της. Στη διάρκεια της έρευνας από το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο, έγινε γνωστό ότι η γυναίκα υπέφερε από κατάθλιψη αλλά και από διατροφικές διαταραχές και σωματική δυσμορφία.

Ο δρ. Zaccheddu που εργαζόταν σε κλινική του Μάντσεστερ, παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με τη γυναίκα αλλά εκείνη το διαψεύδει λέγοντας ότι δεν υπήρξε σωματική επαφή μεταξύ τους. Τώρα αρνείται να καταθέσει εναντίον του γιατρού που σπούδασε σε Ιταλία και Βραζιλία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρχικά το 2013 αλλά εκείνος αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση λέγοντας ότι δεν ήταν καλό το δέρμα της για να αντέξει την επέμβαση. Τότε αυτή πήγε σε άλλον πλαστικό αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένη από την επέμβαση και έτσι επαναπροσέγγισε τον γιατρό το 2017. Τότε δέχτηκε να διορθώσει το πρόβλημα αλλά από τα ιατρικά τεστ αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και δνε προχώρησαν με την αισθητική επέμβαση.

Αντάλλαξαν τηλέφωνα ώστε να επαναπρογραμματίσουν την επέμβαση και σύμφωνα με τη γυναίκα υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων από τον Μάιο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2018. Πολλές φορές απευθυνόταν σ’ εκείνη αποκαλώντας την “μωρό”. Επαναπρογραμμάτισαν την επέμβαση για τις 15 Ιουλίου 2018 αλλά εκείνη σε έναν προεγχειρητικό έλεγχο αισθάνθηκε άβολα όταν εκείνος έβαζε τα σημάδια του, όπως έγινε γνωστό στην ακροαματική διαδικασία.

Μετά την επέμβαση της έστειλε μήνυμα γράφοντας ότι είναι όμορφο κορίτσι και πως θα την έκανε να αισθανθεί και πάλι σέξι. Στο μετεγχειρητικό ραντεβού της την εξέτασε χωρίς να είναι παρούσα κάποια νοσοκόμα και η ίδια περιγράφει ότι αισθάνθηκε άβολα. Σχολίασε τα σκουλαρίκια στα γεννητικά της όργανα και ήθελε να μάθει για τον σύντροφό της. Τη φίλησε σταυρωτά αν και η ίδια ισχυρίζεται ότι επεδίωκε να τη φιλήσει στα χείλη. Τον Αύγουστο του 2018 του έστειλε μήνυμα ότι του χρωστά ένα καλό γεύμα για να τον ευχαριστήσει για την επιτυχή επέμβαση και έτσι βρέθηκαν σε εστιατόριο του Μάντσεστερ. Στη συνέχεια πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο του, συνέχισαν να πίνουν στο μπαρ και μετά την κάλεσε στο δωμάτιό του.

Ο πλαστικός χειρουργός επισημαίνει ότι πράγματι πήγαν στο δωμάτιό του, εκείνη έφερε ένα μπουκάλι κρασί και μετά έκαναν σεξ. Η δική της όμως κατάθεση διαφέρει λέγοντας ότι της πρότεινε να τον ακολουθήσει στο δωμάτιό του και εκείνη αρνήθηκε και πως δεν υπήρξε σωματική επαφή ανάμεσά τους. Την επόμενη ημέρα επικοινώνησε μαζί της για το μετεγχειρητικό ραντεβού της ώστε να την τσεκάρει και εκείνη του είπε το παράπονό της, ότι φέρθηκε αντιεπαγγελματικά, την έκανε να αισθανθεί άβολα ζητώντας της να πάει στο δωμάτιό του και πως αισθάνθηκε ότι ήταν λάθος, σύμφωνα με την Ασθενή.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο γιατρός παραδέχθηκε ότι έκανε σειρά λαθών και έστειλε μηνύματα στην ασθενή του προσπαθώντας να τη βοηθήσει και επίσης παραδέχθηκε ότι ήρθαν κοντά στη διάρκεια των επαφών τους και είχαν πιο φιλική σχέση. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιατρός, εκείνη ήταν που τον προσκάλεσε για δείπνο και μετά πήγαν στο ξενοδοχείο του. Εκείνη έφερε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί από το μπαρ και πρότεινε να πάνε στο δωμάτιό του. Αυτός παραδέχθηκε ότι πήγαν στο δωμάτιό του και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Μετά επικοινώνησε μαζί της για να της πει ότι είχε αφήσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και συμφώνησε να της τα επιστρέψει Μερικές εβδομάδες μετά του έστειλε μήνυμα να μην ξαναεπικοινωνήσει μαζί της και πως θα αισθανόταν άβολα να τον συναντήσει ξανά.

Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι έκανε σοβαρό λάθος καθώς βγήκε με ασθενή του και δεν επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της ξανά όπως του ζήτησε. Στην έρευνα που γίνεται η γυναίκα αρνήθηκε ότι υπήρξε σεξ μεταξύ τους, επεσήμανε ότι δεν θέλει ο γιατρός να μπλέξει αλλά επίσης δεν θέλει να περάσει άλλη αυτά που πέρασε εκείνη. Η έρευνα συνεχίζεται. Ο γιατρός πάντως αρνείται παράπτωμα με σεξουαλικό κίνητρο απέναντι στη γυναίκα κατά τις ιατρικές διαδικασίες.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ