Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

(20-26/04/2014)

Ανάσταση με υγεία στις ψυχές όλων!

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Πιο πρακτικό βλέμμα προς ανθρώπους και καταστάσεις δείχνετε οι Κριοί αυτήν την εποχή, εστιασμένοι στην έννοια της ασφάλειας και της σταθερότητας. Περισσότερη προσοχή σε κάθε αφορμή σύγχυσης ή εκνευρισμού θα χρειαστεί από εσάς της 3 /4. Ο έρωτας δεν βαδίζει ακόμα σε ξεκάθαρα μονοπάτια. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εβδομάδα δίνει χαρές κι ευκαιρίες μέσ’ από την εξωστρέφεια και την τυχερή σύμπτωση σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις 5-12/5! Ταύροι του Απριλίου μάλλον αρχίζετε να μιλάτε πιο άνετα ή πιο «ανοιχτά» προς πάσα κατεύθυνση. Αλλαγές ή αφορμές εκνευρισμού αφορούν κάποιους/ ες εξ’ υμών της 18-19/5. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πιο τυχεροί Δίδυμοι για την εβδομάδα αυτή μάλλον θα είστε εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές Ιουνίου, καθώς οι τυχόν αλλαγές αποτελούν εφαλτήριο προόδου για εσάς. Παρασκηνιακές διαδικασίες είναι στο πρόγραμμα, τόσο εκ μέρους άλλων, όσο κι από εσάς τους ίδιους. Καλό είναι να ακούτε / να παρατηρείτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ευχάριστες μετακινήσεις, συμπτώσεις, αλλά και συναντήσεις αφορούν τώρα τους Καρκίνους της 7-14/7. Η τύχη και η προστασία σας ακολουθεί, ενώ η αισιοδοξία αποτυπώνεται εκ νέου στο πρόσωπό σας! Καρκίνοι του Ιουνίου γίνεστε πιο κοινωνικοί/ ές. Περισσότερη προσοχή σε κάθε αφορμή σύγχυσης ή εκνευρισμού θα χρειαστεί από εσάς της 5 /7, αν και ο Δίας σας βγάζει ασπροπρόσωπους/ες ακόμα και στα τυχόν δύσκολα. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Καριέρα, οικογένεια και συναφείς υποχρεώσεις μάλλον είναι στη σκέψη πολλών εξ’ υμών του Ιουλίου. Οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά υπάρχουν αφορμές ανάσας για αρκετούς Λέοντες αυτήν την εποχή. Πιο άνετα κινείστε πιθανότατα εσείς της 5/8. Αλλαγές ή αφορμές εκνευρισμού αφορούν κάποιους/ ες εξ’ υμών της 21/8. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η Αφροδίτη δίνει επαρκείς ευκαιρίες σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, αν γεννηθήκατε στις 7-14/9, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για εσάς και τη διάθεσή σας. Παρθένοι του Αυγούστου ανασαίνετε τώρα πιο άνετα, ταξιδεύετε, αλλά παράλληλα ονειρεύεστε κι αγωνίζεστε με περισσότερη ευστοχία σε κάθε επίπεδο. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ήλιος κι Ερμής στον 8ο φυσικό σας οίκο στρέφουν την προσοχή σε οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες για κάποιους Ζυγούς. Η Αφροδίτη βοηθά ώστε η καθημερινότητα να γίνεται πιο ανεκτή (έως ικανοποιητική), την ίδια στιγμή όπου μπορείτε σαφέστατα να είστε πιο εύστοχοι/ ες στις προσπάθειες για καλύτερη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Περισσότερη προσοχή σε κάθε αφορμή σύγχυσης ή εκνευρισμού θα χρειαστεί από εσάς της 6/10. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Τύχη, αισιοδοξία, χαρές, έρωτες κι ευχάριστες συμπτώσεις αφορούν τώρα εσάς που γεννηθήκατε στις 7-14/11. Σχέσεις και συνεργασίες απαιτούν την προσοχή σας, αν έχετε γενέθλια κατά τον Οκτώβριο. Αλλαγές ή αφορμές εκνευρισμού αφορούν κάποιους/ ες εξ’ υμών της 19/11. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εποχή ζητά περισσότερο προγραμματισμό εφ’ όλης της ύλης, αλλά και φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Ζητήματα οικογένειας / συναισθηματικών σχέσεων / ακίνητης περιουσίας γίνονται αφορμή να αισθανθείτε πιο όμορφα πολλοί / ές από εσάς. Ο έρωτας ανάβει τα αίματα για κάποιους / ες γεννημένους / ες στις αρχές Δεκεμβρίου! Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αν γεννηθήκατε κατά το Δεκέμβριο, τότε η διάθεση αρχίζει σιγά σιγά ν’ αλλάζει και η αισιοδοξία αποτυπώνεται εκ νέου στο πρόσωπό σας. Την ίδια στιγμή, μάλλον ζητάτε περισσότερη χαρά και ικανοποίηση από τη ζωή και φαίνεται πως όντως κάτι πλησιάζει για ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Η Αφροδίτη υπόσχεται μικρές, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές σ’ εσάς της 5-12/1. Περισσότερη προσοχή σε κάθε αφορμή σύγχυσης ή εκνευρισμού θα χρειαστεί από εσάς της 3 /1. Ωστόσο, ο Δίας σας βγάζει ασπροπρόσωπους/ες ακόμα και στα τυχόν δύσκολα μετατρέποντας την πρόκληση σε ευκαιρία. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Οικογένεια, προσωπικά ζητήματα ή ακίνητη περιουσία αρχίζουν να γίνονται κυρίαρχο θέμα στην ημερήσια διάταξη αρκετών Υδροχόων. Ευνοημένοι/ ες της εποχής είστε περισσότερο εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς μπορείτε να υπολογίζετε σε ευκαιρίες, τόσο σε υλικό/ πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αλλαγές ή αφορμές εκνευρισμού αφορούν κάποιους/ ες εξ’ υμών της 17/2. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η Αφροδίτη στέκει αρωγός σε κάθ’ επίπεδο, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 5-12/3. Γοητεία, ομορφιά και γλυκύτητα είναι τα όπλα σας αυτήν την εποχή. Ο έρωτας, αλλά και η τύχη είναι πιο κοντά σας. Μη γίνεστε σπάταλοι/ ες και φροντίστε να διαχειριστείτε με εξυπνάδα τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ευχές για ουσιαστική Ανάσταση στις ψυχές όλων και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ