Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η ευκαιρία σου για κάτι καινούργιο στα επαγγελματικά είναι εδώ. Ευνοείσαι κυρίως αν γεννήθηκες στην αρχή του Απριλίου. Μπορείς να ταξιδέψεις, να προχωρήσεις με τις σπουδές σου, να έχεις επιτυχία σε μια νομική υπόθεση, αλλά επίσης να διεκδικήσεις μια νέα θέση σε χώρους επικοινωνίας, πολυεθνικών ή στο Εξωτερικό! Ξεκαθαρίσματα που θα βγουν τελικά σε καλό ισχύουν για εσένα  της 15-16/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η εποχή φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικών αποθεμάτων ή κοινών εισοδημάτων (του κοινού με άλλους ταμείου στο σπίτι ή σ’ έναν συνεταιρισμό). Τώρα είναι η στιγμή όπου μπορείς να υπολογίσεις σε μια σημαντική εξέλιξη και μια καινούργια τακτοποίηση σχετικά, ενώ ενδέχεται να δοθεί μια ευκαιρία που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ήρεμος/ η και να μπορέσεις να διαχειριστείς πιο αποδοτικά τη ζωή σου ως προς τις πρακτικές ανάγκες που προκύπτουν. Η Αφροδίτη δίνει τύχη και ευκαιρίες στους Ταύρους της 11-15/5. Εποικοδομητικός δυναμισμός κι ερωτισμός για εσάς της 15-20/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η ευκαιρία σου για κάτι καινούργιο στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών είναι εδώ. Ευνοείσαι κυρίως αν γεννήθηκες στην αρχή του Ιουνίου. Μπορείς ν’ ανανεώσεις την υφιστάμενη σχέση σου, να σκεφθείς και να προχωρήσεις μ’ ένα γάμο είτε να κερδίσεις και να ξεκινήσεις τη σχέση που επιθυμείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Επίσης, μπορείς να θεωρείς πως η επαγγελματική συνεργασία που περίμενες τώρα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης! Προσοχή και διαχείριση στα τυχόν προβλήματα (σπίτι/οικογένεια/προσωπική ζωή) επιδείξατε οι Δίδυμοι της 16-21/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η εποχή φέρνει στο προσκήνιο ανακατατάξεις σ’ επίπεδο καθημερινών υποχρεώσεων ρουτίνας κι εργασίας. Δεν αποκλείονται αλλαγές αρμοδιοτήτων στο γραφείο όπου εργάζεσαι, την ίδια στιγμή όπου θα μπορούσες κι εσύ από την πλευρά σου να βάλεις σε καινούργια τάξη το ημερήσιο πρόγραμμα βάσει του οποίου οργανώνεις τα καθημερινά ζητήματα στο σπίτι. Πολύ καλή ιδέα θα ήταν να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση και να επενδύσεις χρόνο ή και φαιά ουσία για πιο ποιοτικές επιλογές διατροφής και άσκησης. Ξεκαθαρίσματα που θα βγουν τελικά σε καλό ισχύουν για εσένα  της 17/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η ευκαιρία σου για κάτι καινούργιο στον τομέα  των ερωτικών σχέσεων είναι εδώ. Ευνοείσαι κυρίως αν γεννήθηκες στις αρχές Αυγούστου. Μπορείς να θεωρείς επίσης πραγματικά εφικτό το σενάριο της βελτίωσης των καταστάσεων ή ν’ αναμένεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με το παιδί, την επιχειρηματικότητα, την τέχνη και γενικότερα τη δημιουργικότητα, όπως κι αν την εκφράζεις στη ζωή σου. Το σίγουρο είναι πως η τύχη είναι κοντά σου με αυτή τη νέα σελήνη κι αξίζει να ποντάρεις σ ‘ αυτήν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η εποχή δείχνει να φέρνει εξελίξεις κι αλλαγές που αφορούν στο χώρο (σπίτι /ακίνητο / έδρα) ή στην οικογένεια. Η δυναμική αφορά κυρίως εσένα που γεννήθηκες στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Βεβαίως, το θετικό είναι πως κατά πάσα πιθανότητα αυτές οι αλλαγές θα επιφέρουν μια βελτίωση ή εξισορρόπηση ως προς τα οικονομικά σου, συνεπώς αξίζει να κινηθείς συνυπολογίζοντας κι αυτήν την προοπτική στη συλλογιστική σου. Η Αφροδίτη δίνει τύχη και ευκαιρίες στους Παρθένους της 13-18/9. Δυναμισμό και ενίοτε επιθετική συμπεριφορά (που χρήζει προσοχής!) δείχνει ο Άρης για τους Παρθένους της 17-22/9.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η ευκαιρία σου για μια εκδρομή ή μια σημαντική κι αποδοτική επαφή εν μέσω δημοσίων σχέσεων είναι εδώ. Ευνοείσαι κυρίως αν γεννήθηκες στις αρχές Οκτωβρίου. Επίσης, μην ξεχνάς πως μπορείς τώρα να σχεδιάσεις κάτι καινούργιο που ν’ αφορά τη γειτονιά (ν’ αλλάξεις ίσως γειτονιά;) είτε να προβείς σε μια συμφέρουσα συνδιαλλαγή είτε άλλη κίνηση που αφορά το μεταφορικό σου μέσον. Επαγγελματικές συζητήσεις, προτάσεις και συμφωνίες χαίρουν ευεργεσίας. Ξεκαθαρίσματα που θα βγουν τελικά σε καλό ισχύουν για εσένα  της 18/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η εποχή φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικών (εσόδων) και δείχνει να προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσεις σ’ επίπεδο χρημάτων βρίσκοντας μια ή επιπλέον μια πηγή εισοδήματος. Σημαντικό βεβαίως είναι να παραμένεις δραστήριος/α και να επωφελείσαι κάθε ευκαιρίας για δημόσιες σχέσεις, ώστε να αυξάνεις τις πιθανότητες αυτής της δυναμικής. Εξωστρέφεια και επικοινωνία, αλλά και μετακινήσεις που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου φέρνουν κέρδη σ’ εσένα του γ’ δεκαημέρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η ευκαιρία σου για κάτι καινούργιο που ανανεώνει τη ζωή σου είναι εδώ. Ευνοείσαι κυρίως αν γεννήθηκες στις αρχές Δεκεμβρίου. Αξίζει σίγουρα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για επαγγελματικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σου ανοίξουν διαφορετικούς δρόμους ανάπτυξης, βελτίωσης των οικονομικών δεδομένων και υλοποίησης φιλοδοξιών στο εξής. Επίσης, έχεις κάθε λόγο να υπολογίζεις σ’ ένα εποικοδομητικό ξεκαθάρισμα σε σημαντικές σχέσεις. Έντονη, μαχητική και διεκδικητική δραστηριότητα στα επαγγελματικά, αλλά και τάση για διαφωνίες (και ζημιές) με ανωτέρους ή με τους γονείς δείχνει ο Άρης για τους Τοξότες της 16-21/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η εποχή λίγο πριν τα γενέθλια σε βάζει σε μια προπαρασκευαστική διαδικασία για οτιδήποτε καινούργιο σχεδιάζεις να υλοποιήσεις μέσα στη νέα χρονιά. Δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη εσωστρέφεια, ξεκούραση, ακόμα κι απομόνωση, ενώ και η μελαγχολία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί κάποιες στιγμές. Σε κάθε περίπτωση σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφθείς, να προβείς σε μια αποδοτική ενδοσκόπηση, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και να κάνεις παρασκηνιακές, αλλά σημαντικές κινήσεις που θα στρώσουν το έδαφος για τη συνέχεια. Ξεκαθαρίσματα που θα βγουν τελικά σε καλό ισχύουν για εσένα  της 15-16/1. Δυναμισμός και έντονη δραστηριότητα με κέντρο τις φιλοδοξίες φέρνουν αποτελέσματα για τους Αιγόκερους της 14-19/1.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η ευκαιρία σου για να θέσεις καινούργιους στόχους, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θ’ αποδειχθεί κλειδί στα συναισθηματικά ή στα επαγγελματικά σου σχέδια, ν’ ανανεώσεις τον τρόπο ζωής σου, να δείξεις περισσότερη εξωστρέφεια και να βγεις κερδισμένος/ η, αλλά και να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου μπαίνοντας σ’ ένα συλλογικό χώρο δουλειάς είναι εδώ. Ευνοείσαι κυρίως αν γεννήθηκες στα τέλη Ιανουαρίου και στην αρχή Φεβρουαρίου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Νέα σελήνη στον Τοξότη (3/12): η εποχή δείχνει να φέρνει εξελίξεις κι αλλαγές που αφορούν στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας ή μιας σχέσης που για εσένα αποτελεί στήριγμα και σημαντικό δομικό στοιχείο της ζωής σου. Η δυναμική αφορά κυρίως εσένα που γεννήθηκες στις αρχές Μαρτίου και κατά πάσα πιθανότητα έχεις λόγους να νιώθεις χαρά, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να εξισορροπήσεις την κατάσταση στα οικονομικά ή να αισθανθείς πιο σίγουρος/η για το μέλλον σου σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο. Ιχθύες της 15-20/3 επιδείξατε τη μέγιστη προσοχή στη διαχείριση κάθε διαφωνίας στο πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών, καθώς υπάρχει έντονη τάση ρήξεων με τον Άρη απέναντί σας.

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

                                      Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Παρακολουθήστε την εκπομπή προβλέψεων για το τελευταίο δίμηνο του 2013 (Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2013) επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube:

 

http://www.youtube.com/watch?v=aXcgXAyhCcg&feature=c4-overview&list=UUh33OaGQxSnpHPsLhUc07Sw

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ