Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η διάθεση αρχίζει να μεταβάλλεται επί το θετικότερο και η αισιοδοξία συντροφεύει τη σκέψη και την οπτική σας. Θετικές φαίνονται οι προδιαγραφές ως προς πρακτικά (επαγγελματικά-οικονομικά) ζητήματα για εσάς του β’ δεκαημέρου. Την ίδια στιγμή, Κριοί του  α’ δεκαημέρου πιθανώς σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι ή μια νέα συμφωνία (ή άλλο εγχείρημα) που θα οριστικοποιηθεί – αν και εφόσον- μέσα στο Δεκέμβριο. Διαχειριστείτε στωικά / ώριμα στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση / δίλημμα / ηθικό μπέρδεμα, αν γεννηθήκατε στις 7.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εποχή θυμίζει σε ορισμένους/ες ανασφάλειες είτε απωθημένα συναισθηματικού / οικονομικού περιεχομένου. Ταύροι του β’ δεκαημέρου μπορείτε κάλλιστα να υπολογίσετε σε μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη συμφωνία ή σ’ ένα ταξίδι που θα φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα σχετικά με  μια σημαντική σχέση / συνεργασία. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 12-16/5, θεωρήστε πως η αποφασιστικότητα κι ο δυναμισμός αποτελούν δημιουργικά στηρίγματα σε κάθε προσπάθεια κατάκτησης / επίτευξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Σχέσεις και συνεργασίες αρχίζουν ν’ απασχολούν περισσότερο αυτή την εποχή, καθώς ο Ήλιος διελαύνει απέναντί σας. Διαχειριστείτε στωικά στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση, αν γεννηθήκατε στις 23/5. Αν γεννηθήκατε κατά το β’ δεκαήμερο, πιθανότατα βρίσκεστε σε μια φάση εξελίξεων σχετικά με επαγγελματικά και οικονομικά, ζητήματα που προσπαθείτε να βάλετε σε ορθότερη τάξη. Δίδυμοι του γ’ δεκαημέρου διαχειριστείτε με μαεστρία τη νευρικότητα, αλλά και τυχόν αλλαγές / εντάσεις / προβλήματα που προκύπτουν στο σπίτι / στην οικογένεια / στις πολύ προσωπικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Σε μια εποχή όπου καλείστε να διαχειριστείτε πιο εύστοχα θέματα ρουτίνας, είναι γεγονός πως μπορείτε να χαμογελάτε με περισσότερη άνεση. Ερμής, Αφροδίτη και Δίας φροντίζουν με κάθε τρόπο για την πρόοδο των υποθέσεών σας, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε μέσα στο β’ δεκαήμερο. Συναισθηματικές επαφές, ανάπτυξη / εξομάλυνση προσωπικών σχέσεων και προτάσεις / ευκαιρίες για δημιουργικές συνεργασίες είναι μόνο κάποια από τα σενάρια που θα μπορούσαν να φτιάξουν τη διάθεσή σας. Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο την τύχη που σας προσφέρεται απλόχερα, κυρίως εσείς της 5-12/7. Διαχειριστείτε στωικά και ώριμα στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση/ δίλημμα / ηθικό μπέρδεμα, αν γεννηθήκατε στις 9/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για πιο αισιόδοξη διάθεση σε πολλούς, μα πιο πολύ σ’ εσάς του α’ δεκαημέρου. Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως δίνει ευκαιρίες και σας βγάζει – έστω και την τελευταία στιγμή- ασπροπρόσωπους/ες σε μια υπόθεση που σας άγχωνε- ιδιαίτερα αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο. Διευθετήστε / ξεκαθαρίστε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια / με το σπίτι (ακίνητο / έδρα).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σιγά σιγά σε ζητήματα που άπτονται των πολύ προσωπικών σχέσεων/ του σπιτιού / της οικογένειας, ενώ για ορισμένους/ες δημιουργεί ένα είδος εσωστρέφειας, νοσταλγίας ή ακόμα κι επιφυλακτικής στάσης απέναντι στα πράγματα. Διαχειριστείτε στωικά στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση, αν γεννηθήκατε στις 25/8. Αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο (κυρίως στις 6-13/9) μάλλον θεωρείστε τυχεροί/ές των ημερών. Έρωτας, εκδρομές, δημιουργικές επαγγελματικές προτάσεις, αλλά κι ευχάριστες εξελίξεις που σχετίζονται με τα παιδιά ομορφαίνουν το πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί διάθεση εξωστρέφειας κι ενδυναμώνει την επικοινωνιακή ικανότητα πολλών εξ’ υμών, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κατά το Σεπτέμβριο μήνα. Ερμής, Αφροδίτη και Δίας στηρίζουν τις προσπάθειες των Ζυγών του β’ δεκαημέρου και υπόσχονται νίκες σ’ επαγγελματικό ή/ και προσωπικό επίπεδο, ώστε πολλοί / ές θα νιώσετε πιο ασφαλείς (ηθικά / οικονομικά)  ανακτώντας την αυτοεκτίμηση που παρέπαιε εδώ και καιρό. Διαχειριστείτε στωικά / ώριμα στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση / δίλημμα / ηθικό μπέρδεμα, αν γεννηθήκατε στις 10/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη «εγκαινιάζει» μια χρονική περίοδο όπου καλείστε να δείτε τι αξίζει και τι δεν αξίζει για εσάς προσωπικά, αλλά την ίδια στιγμή ν’ αναγνωρίσετε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας κάνει επί της ουσίας να νιώθετε καλά κερδίζοντας σε συναισθήματα ασφάλειας κι απόλαυσης ταυτόχρονα. Οι διελεύσεις του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία φέρνουν επιτυχία σε πολλά επίπεδα, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 7-13/11. Μετακινήσεις, εκδρομές, συζητήσεις/ διαπραγματεύσεις, προώθηση ιδεών και δημόσιες σχέσεις, συμφωνίες, αλλά κι εξομάλυνση παλαιών ή ανάπτυξη νέων σχέσεων είναι στο πρόγραμμα για πολλούς/ ές από εσάς. Νομικές υποθέσεις και σπουδές ή συμμετοχή σε διαγωνισμούς επίσης έχουν προϋποθέσεις ευνοϊκής εξέλιξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και σιγά σιγά αρχίζετε να βγαίνετε από το καβούκι μιας περίεργης εσωστρέφειας / ανασφάλειας που σας χαρακτήριζε νωρίτερα. Διαχειριστείτε στωικά (στις 24/11) μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση, αν έχετε γενέθλια κοντά στις 24/11.  Η εβδομάδα επιφυλάσσει σε ορισμένους/ ες -του β’ δεκαημέρου κυρίως- εξελίξεις που δύνανται να επιφέρουν το συναίσθημα της ηρεμίας και της ισορροπίας. Έξυπνες τακτικές και παρασκηνιακές ή στρατηγικές συμμαχίες / επιλογές οδηγούν σε βελτίωση όσον αφορά τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη «εγκαινιάζει» μια χρονική περίοδο όπου κάποιοι/ες θα νιώσετε προβληματισμένοι/ες ή κομπιασμένοι/ ες μπροστά σε επιλογές ή συγκυρίες και θα κοντοσταθείτε για να δείτε πώς θα προχωρήσετε. Η εβδομάδα επιφυλάσσει χαρές, ευκαιρίες και εξελίξεις που συνεπάγονται πρόοδο σε προσωπικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο (και κυρίως στις 4-11/1). Διαχειριστείτε στωικά / ώριμα στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση / δίλημμα / ηθικό μπέρδεμα, αν γεννηθήκατε στις 7/1.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη «εγκαινιάζει» μια χρονική περίοδο όπου καλείστε να δείτε εκ νέου την ουσία και την αξία της φιλίας στη ζωή, την ίδια στιγμή όπου ανανεώνετε τους πάσης φύσεως στόχους για το αύριο. Η εβδομάδα που διανύουμε δίνει σε ορισμένους/ ες την ευκαιρία να βάλετε σε οριστική και χρήσιμη τάξη ζητήματα που άπτονται της δουλειάς και της καθημερινής ρουτίνας ή να φροντίσετε με εποικοδομητικό τρόπο ένα θέμα που άπτεται της φυσικής σας κατάστασης.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σε σημαντικά- δομικά ζητήματα της ζωής σας, όπως είναι ο γάμος / η οικογένεια / η καριέρα. Διαχειριστείτε στωικά στις 24/11 μια υπόθεση που φέρνει σύγχυση, αν γεννηθήκατε στις 21/2. Αποφύγετε κόντρες και ρήξεις με το / τη σύντροφο ή τους συνεργάτες, αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Δεχθείτε την τύχη και την εύνοια που σας συντροφεύει σε κάθ’ επίπεδο, εσείς που έχετε γενέθλια στις 4-12/3. Έρωτας, γνωριμίες, παιδιά, επιχειρήσεις και πάσης φύσεως δημιουργικές ευκαιρίες είναι πολύ κοντά σ’ εσάς!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ