Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Διαβάστε την αναλυτική εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια:

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δείχνει καθυστερήσεις, επανατοποθετήσεις / διαπραγματεύσεις ή παροδικές συγχύσεις σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα (χρέη, δάνεια, αποζημιώσεις, κληρονομικά κλπ.). Επίσης, δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να δημιουργηθεί η αίσθηση μιας ψυχοσυναισθηματικής κατάπτωσης με σκέψεις που θα σκοτεινιάζουν την καρδιά. Η Αφροδίτη, ωστόσο, επιφυλάσσει χαρές σ’ εσένα που γεννήθηκες στις 3-10/4.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δείχνει διάθεση επαναδιαπραγμάτευσης σε ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών. Δεν αποκλείεται, βεβαίως, να ξανακουβεντιάσεις με ανθρώπους του παρελθόντος και να μπεις σε διλήμματα σχετικά με το τι θα επιλέξεις. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις, αλλά και παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μπεις «στα παπούτσια» του απέναντι προσώπου.  Πιο έντονη η δυναμική που περιγράφω θα είναι κατά τη διάρκεια τούτης της εβδομάδας για εσένα που γεννήθηκες στις 6-8/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 σε κάνει να νιώθεις πιο έντονη ανασφάλεια ενίοτε. Οι παρεξηγήσεις ή τα μικρά λάθη της καθημερινότητας θα μπορούσαν να σου κοστίσουν περισσότερο. Είναι μια καλή εποχή, ωστόσο, για να προγραμματίσεις εκ νέου οτιδήποτε αφορά τα της εργασιακής ρουτίνας, αλλά και της φυσικής σου κατάστασης, ακόμα κι αν στην πράξη ορισμένες φορές το πρόγραμμα μπορεί ν’ αποσυντονίζεται από έκτακτα περιστατικά. Η Αφροδίτη φροντίζει πριν από εσένα για εσένα, αν γεννήθηκες στις 3-10/6: σχέσεις / συνεργασίες μπαίνουν σε τροχιά εξομάλυνσης ή ξεκαθαρίσματος που θα σου βγει σε καλό,  ό,τι κι αν γίνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 θα σε κάνει να ξανασκεφτείς δυο και τρεις φορές το τι ακριβώς θες στη συναισθηματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις εκ νέου με ανθρώπους του ερωτικού σου παρελθόντος και να μπεις σε διλήμματα. Επίσης, η εποχή αυτή θα σε κάνει να ασχοληθείς πιο έντονα με τα παιδιά, αφού θα πρέπει να σταθείς κοντά τους σε οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας η δυναμική που περιγράφω αφορά περισσότερο εσένα της 7-10/7.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δημιουργεί την αίσθηση ρευστότητας, ανασφάλειας ή προβληματισμού κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο  είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν το σπίτι (χώρο / έδρα) / την οικογένεια / τις πολύ προσωπικές σχέσεις που έχουν στιγματίσει την καρδιά σου. Προσπάθησε ν’ αντιμετωπίσεις τα πάντα με λογική, ωριμότητα και στωικότητα. Η Αφροδίτη σου δίνει επαρκείς λόγους να χαρείς τη ζωή, εφόσον γεννήθηκες στις 5-12/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 σε κάνει ενίοτε να εκνευρίζεσαι πιο εύκολα ή να νιώθεις πως δεν γίνεσαι εύκολα κατανοητός/ ή στον περίγυρο, με αποτέλεσμα να προκύπτουν παρεξηγήσεις. Παράλληλα, η δυναμική μπορεί να ερμηνευτεί σαν ανάγκη ν’ ασχοληθείς πιο στοχευμένα και προσεκτικά με ζητήματα που ανακύπτουν εκ νέου και προβληματίζουν σχετικά με τ αδέλφια, τους γείτονες, το μεταφορικό μέσον, τις εμπορικές συνδιαλλαγές. Απόφυγε προς το παρόν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, αλλά και τις υπογραφές. Χρησιμοποίησε το χρονικό αυτό διάστημα για προγραμματισμό και μελέτη, χωρίς περαιτέρω άγχη, εωσότου φθάσει το πλήρωμα του χρόνου.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δημιουργεί την ανάγκη προγραμματισμού και αντοχών / ανοχών σχετικά με τα οικονομικά (έσοδα). Καθυστερήσεις και προβληματισμοί σχετικά με αυτόν τον τομέα είναι φυσιολογικά συμπτώματα της αστρολογικής συγκυρίας, κάτι που σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής και αγχωμένος/ η για τη συνέχεια της πορείας. Ωστόσο, θυμήσου πως μπορείς εύστοχα να διαπραγματευτείς για χρήματα, να σχεδιάσεις ορθότερα τον προϋπολογισμό σου και να καταπιαστείς με ιδέες που θ’ αποτελέσουν λύσεις. Η Αφροδίτη αυτήν την εβδομάδα αποτελεί δείκτη εύνοιας στις δημόσιες σχέσεις, στις γνωριμίες και στις συνδιαλλαγές, αν γεννήθηκες στις 6-13/10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 σε κάνει να κοντοσταθείς και να ξανασκεφτείς πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε απόφαση, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες. Ο εκνευρισμός / οι καθυστερήσεις ενίοτε χτυπούν κόκκινο. Ωστόσο, η εποχή επιφυλάσσει εύνοια για εσένα που θα επιλέξεις να συζητήσεις πολιτισμένα, ν’ ακούσεις χωρίς φόβο και πάθος τις θέσεις / τα αιτήματα της απέναντι πλευράς και να αναμείνεις με στωικότητα και συνέπεια το πλήρωμα του χρόνου που θ’ αποδείξει το σωστό δρόμο. Απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις, αλλά και υπογραφές. Πες φυσικά ένα τεράστιο Ναι σε επαναδιαπραγματεύσεις, επαναπροσεγγίσεις και επανατοποθετήσεις σε οποιαδήποτε συμμαχία, οικονομική συνεργασία ή συναισθηματική σχέση θες επί της ουσίας να «ξαναδείς». Η δυναμική που περιγράφω αφορά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας κυρίως εσένα της 7-11/11. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δημιουργεί ενίοτε αγωνίες, ανασφάλειες, αλλά και προβληματισμούς που δεν ταιριάζουν στο δικό σου προφίλ. Το παρασκήνιο με εσένα σαν υποκείμενο ή αντικείμενο  είναι στο πρόγραμμα και καλά θα κάνεις να το διαχειριστείς ως έννοια χωρίς εκνευρισμούς, με μαεστρία κι εξυπνάδα, γιατί έχεις τα φόντα να βγεις τελικά κερδισμένος/ η, τόσο σε οικονομικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα. Φυσικά απόφυγε να λάβεις τελεσίδικες αποφάσεις, να υποσχεθείς οτιδήποτε ή να υπογράψεις μέχρι και τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου. Θυμήσου, ωστόσο, πως αυτήν την εβδομάδα μπορείς να πάρεις χαρές από πολλές πλευρές ή τουλάχιστον να επωφεληθείς ακόμα και μεσ’ από ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, εφόσον γεννήθηκες στις 5-12/12.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 σε κάνει να ξανασκεφτείς, να προγραμματίσεις και να επαναδιαπραγματευτείς πιο εύστοχα σε κάθ’ επίπεδο. Είναι εποικοδομητικό να ξαναδείς γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν, όπως και να κουβεντιάσεις εκ νέου σχετικά με προτάσεις επαγγελματικού ή συναισθηματικού περιεχομένου που σε απασχόλησαν άλλοτε. Επίσης, μπορείς με επιτυχία να σχεδιάσεις ένα καλύτερο πλάνο σχετικά με την τακτοποίηση ζητημάτων με το κράτος (πχ. εφορία). Απόφυγε υπογραφές και τελεσίδικες αποφάσεις, όπως και παρεξηγήσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν από το πουθενά. Η δυναμική που περιγράφω αφορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας περισσότερο εσένα της 6-8/1.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δημιουργεί αίσθηση καθυστερήσεων / εκνευρισμών / παρασκηνίου σχετικά με ζητήματα καριέρας / οικογένειας / οικονομικών. Προσπάθησε να διαχειριστείς καθετί με μαεστρία και στρατηγική. Μίλα όσο πρέπει, όταν πρέπει, όπου πρέπει. Η Αφροδίτη, εξ’ άλλου, αποτελεί δείκτη εύνοιας, ευκαιριών και διεξόδων κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τόσο σε πρακτικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, αν γεννήθηκες  στις 2-9/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 10/11 δίνει επί της ουσίας ευκαιρίες σε σένα που θες να προχωρήσεις με περισσότερη σταθερότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα τη ζωή σου. Καθυστερήσεις, επαναπροσδιορισμοί, επαναπρογραμματισμοί ή επαναδιαπραγματεύσεις είναι φυσιολογικά συμπτώματα της αστρολογικής συγκυρίας όσον αφορά δουλειές στο Εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά, σου δίνεται τώρα ο χρόνος να σκεφτείς πιο εύστοχα και να εστιάσεις σε λεπτομέρειες που ενδεχομένως θα κάνουν τη διαφορά. Ακόμα και τα μελλοντικά πλάνα που αφορούν μια σημαντική για εσένα ερωτική σχέση / επαγγελματική συνεργασία τίθενται επί τάπητος και μπορούν να ιδωθούν μέσ’ από ένα πιο ρεαλιστικό, άρα και πιο αποδοτικό πρίσμα. Η δυναμική που περιγράφω αφορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας περισσότερο εσένα της 5-9/3. 

 

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρακαλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

ώρες λειτουργίας 09.00-20.00

( Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ