ΦΩΤΟ-Τα καλύτερα κινηματογραφικά φιλιά

ΦΩΤΟ-Τα καλύτερα κινηματογραφικά φιλιά

Ένα πλοίο που ναυάγησε στο πρώτο του ταξίδι, ένας εξωγήινος, βρικόλακες, musical, πόλεμοι στα άστρα και άλλες ιστορίες που μας ενέπνευσαν να συνεχίσουμε να αναζητάμε τον έρωτα μέσα από τα καλύτερα κινηματογραφικά φιλιά όλων των εποχών…

1.«Nobody puts Baby in the corner» είναι η ατάκα που θυμούνται όσοι έχουν δει το Dirty Dancing στην απόλυτη ρομαντική ταινία.

2. Audrey Hepburn και George Peppard στην all time classic «Breakfast at Tiffany’s» μοιράζονται την πιο ρομαντική στιγμή που έχουμε δει σε ταινία.

3. Στην ταινία που έγινε το box office θαύμα της εποχής, η pretty woman Julia Roberts βρίσκει τον ιππότη της στον Richard Gere.

4. Αφιέρωμα στα κινηματογραφικά φιλιά χωρίς Leonardo Di Caprio και Τιτανικό δεν γίνεται. Η kate Winslet τον ακολουθεί, εκείνος την σώζει και το δακρύβρεχτο τέλος το ανέδειξε στο πιο εμπορικά επιτυχημένο love story.

5. Ryan Gosling και Rachel McAdams στο Notebook – χωρίς λόγια.

6. Ο απόλυτος άντρας Rett Butler και το πρότυπο δυνατής γυναίκας Scarlett o’Hara στη σκηνή που άλλαξε την ιστορία του σινεμά. Aka Clark Gable και Vivian Leigh παραδίδουν μαθήματα love story στο Όσα παίρνει ο Άνεμος.

7. Ι ‘ve got chills, they ‘re multiplying, and I’m losing control… H Οlivia Newton John μεταμορφώνει σε καλό παιδί τον John Travolta στο πιο επιτυχημένο musical Grease.

8. O έρωτας μιας θνητής με έναν βρυκόλακα ήταν δύσκολη υπόθεση για την Kristen Stewart και τον Robert Pattinson στο Twilight. Kαι παραδόξως, εξίσου δύσκολο ήταν και στην πραγματική τους σχέση…

9. Ο E.T ο εξωγήινος δεν ήταν παραδοσιακό Love Story, αλλά μας έκανε να κλαίμε στην εποχή του και η μικρή Drew Barrymore να δίνει φιλί στον αγαπημένο μας εξωγήινο είναι από τις σκηνές που δεν θα ξεχάσουμε.

 

Πηγή: perierga.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ