Στη φυλακή παιδεραστής που προσέγγιζε ανήλικες μέσω Διαδικτύου – ΦΩΤΟ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 43χρονος μάνατζερ ο οποίος είχε σεξουαλική σχέση με μία 14χρονη επί τέσσερα χρόνια, αφού την προσέγγισε μέσω website όπου χρήστες αξιολογούν τους άλλους ως “σεξ, γάμος, μακριά”.

Ο χαρακτηρισμένος παιδεραστής Γκάρεθ Χιους από το Στόκπορτ, ήταν 36 χρονών όταν εντόπισε το θύμα του στο Snog.fm, site δημοφιλές ανάμεσα στους εφήβους, και στο οποίο είπε ότι ήταν δέκα χρόνια νεότερος. Άρχισαν να επικοινωνούν μέσω Skype ώσπου μια μέρα πήγε και την πήρε από το σχολείο, την οδήγησε στο διαμέρισμά του όπου έκαναν σεξ και μαγνητοσκόπησε όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια τα αποθήκευσε σε ένα αρχείο υπό το όνομα “βρωμιά”. 

Η παρενόχληση συνεχίστηκε έως ότου το κορίτσι έγινε 18 χρονών. Τότε έγραψε μια έκθεση για το μάθημα αγγλικής γλώσσας όπου αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία. Όταν η καθηγήτρια ρώτησε τη μαθήτρια τι την ενέπνευσε για να γράψει κάτι παρόμοιο εκείνη αποκάλυψε “δεν είναι ολοφάνερο ότι έχω βιαστεί;”. 

Όταν έγινε 18, το κορίτσι αντιλήφθηκε τι πραγματικά βίωνε με τον Χιους πυο δεν ήταν τίποτα άλλο από κακοποίηση. Ανέφερε στην οικογένειά της τι είχε συμβεί αφού ο Χιους ήρθε για δείπνο ώστε να συζητήσουν το είδος της σχέσης τους. Αμέσως μετά η οικογένειά της κατήγγειλε τον 43χρονο, ο οποίος και συνελήφθη. Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκισης.

Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν ένα από τα τρία θύματα του άνδρα, εκ των οποίων τα δύο τα γνώρισε μέσω του Snog.fm. Τις προσέγγιζε και τις επέλεγε για σεξ ενώ η σύντροφός του ήταν έγκυος στο παιδί τους.Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο άνδρας είχε πει ότι ήταν 26 χρονών αν και ήταν 36, ηλικία μη αποδεκτή για τους χρήστες του συγκεκριμένου site. Η 14χρονη του είχε πει ότι ήταν 16. Της άρεσε να επικοινωνεί μαζί του γιατί είχε χιούμορ και την έκανε να αισθάνεται όμορφη, ενώ την κολάκευε το ενδιαφέρον του. 

“Της ζητούσε να γδυθεί σε βίντεο και έκανε και εκείνος το ίδιο. Μερικές εβδομάδες μετά που συναντήθηκαν την πήγε στο διαμέρισμά του για να κάνουν σεξ. Εκεί της είπε την πραγματική του ηλικία αφού και εκείνη του αποκάλυψε ότι ήταν 14 ετών. Συμφώνησαν να συνεχίσουν να βλέπονται, ενώ κάποια στιγμή το κορίτσι ανακάλυψε ότι ο Χιους είχε σύντροφο που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Της είπε ότι προσπαθούσε να κάνει τα πράγματα να πετύχουν με την κοπέλα του αλλά οι δυο τους συνέχισαν να βλέπονται. Συναντιόνταν τρεις φορές της εβδομάδα, την έπαιρνε από το σχολείο, έκαναν σεξ και μαγνητοσκοπούσε τις επαφές τους, ενώ τη φωτογράφιζε γυμνή στο κρεβάτι.

Λίγο μετά που ενηλικιώθηκε κι ενώ δειπνούσε με την οικογένειά της τους έδωσε μία επιστολή όπου αποκάλυπτε ότι έκανε σεξ για πρώτη φορά με τον Χιους στα 14 της. 

“Έχω αυτοκτονικές τάσεις που είναι αδύνατον να ελέγξω. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι παύω να υπάρχω. Το μόνο πράγμα που με έκανε να μην αυτοκτονήσω είναι ότι στα 18 μου αυτοκτόνησε η καλύτερή μου φίλη. Έχω εφιάλτες για την κακοποίηση. Μερικές φορές ανακαλώ στη μνήμη μου στιγμές από τις σεξουαλικές μας συνευρέσεις, μου έχει προκαλέσει συναισθηματική ζημιά που θα με επηρεάζει όσο ζω” γράφει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εστάλη στην αστυνομία η 18χρονη πλέον. 

Άλλο ένα από τα θύματα του άνδρα μίλησε στο δικαστήριο. Μάλιστα, ήταν φίλη του πρώτου θύματος και την πίεζε ώστε να την πείσει να κάνουν τρίο. Το τρίτο θύμα το εντόπισε πάλι μέσω Snog.fm και την έπεισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της. 

Η αστυνομία εντόπισε στο αρχείο του περισσότερες από 260 φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο, σε δύο κομπιούτερ και ένα iPhone.Αφού συνελήφθη προσπάθησε να διαφύγει της Δικαιοσύνης και το έσκασε, αλλά η αστυνομία τον εντόπισε και τον οδήγησε ενώπιον δικαστή ο οποίος τον καταδίκασε.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ