Γιατί καθυστερεί η κηδεία της 14χρονης που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο – Νέες καταγγελίες για τον 43χρονο ερευνούν οι Αρχές

Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ, την περασμένη Πέμπτη. Παράλληλα, έγινε αποδεκτή η αίτησή του για ψυχιατρική εξέταση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο άνδρας, ο οποίος είναι και πατέρας ενός κοριτσιού, είναι εκτός από αποπλάνηση ανηλίκων κάτω των 14 ετών, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων. Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό. Οι κατηγορίες εις βάρος του είναι δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο 43χρονος παραδέχτηκε τη σχέση του με τη 14χρονη που αυτοκτόνησε, καθώς και με ακόμη μια το 2015 που επίσης ήταν ανήλικη (σήμερα είναι 17 ετών). Την ίδια ώρα, οι δικαστικές αρχές ερευνούν δύο νέες καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών, που έγιναν μετά την αποκάλυψη της φερόμενης δράσης του κατηγορουμένου.

Γιατί καθυστερεί η κηδεία της

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο βιολογικός πατέρας της 14χρονης, ο οποίος ζει εκτός Αθηνών με τη νέα του σύζυγο, ήταν αυτός που κλήθηκε να κάνει αναγνώριση της σορού της 14χρονης.

Η 14χρονη μία μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή της είχε οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου είχε δώσει δείγμα DNA, μετά την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρους του 43χρονου για αποπλάνηση ανηλίκου. Έτσι ο βιολογικός της πατέρας δεν χρειάστηκε να δώσει εκ νέου δείγμα DNA για να γίνει ταυτοποίηση. Ωστόσο, η σορός της δεν έχει παραδοθεί ακόμα στους οικείους της, ώστε να γίνει η κηδεία. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ