6 tips ομορφιάς από τους ειδικούς

6 tips ομορφιάς από τους ειδικούς

Διάβασε παρακάτω 6 tips για μακιγιάζ και μαλλιά βγαλμένα κατευθείαν από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης.

Πιο έντονο κραγιόν

Για να πετύχεις ακριβώς το χρώμα του κραγιόν σου στα χείλη σου και όχι μία πιο απαλή απόχρωσή του άπλωσε μία στρώση από αυτό και έπειτα στέγνωσε τα χείλη σου με λίγο χαρτί. Στη συνέχεια άπλωσε άλλη μία στρώση από το κραγιόν σου. Έτσι θα φανεί το ακριβές χρώμα του κραγιόν. Έτσι έκανε και ο μακιγιέρ στο show του Michael Kors.

Πινέλα

Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς τα πινέλα σου μόνο για το σημείο του προσώπου που αναγράφεται στην ετικέτα. Στο show του Derek Lam ο μακιγιέρ χρησιμοποίησε πινέλο για τα χείλη για να βάλει eyeliner και να φτιάξει ένα υπέροχο γατήσιο βλέμμα λέγοντας πως η απαλότητα των τριχών του συγκεκριμένου πινέλου έκανε πιο εύκολη τη δουλειά του.

Σφιχτή πλεξούδα

Όταν θέλεις να κάνεις μία σφιχτή πλεξούδα, όπως αυτές που έκανε ο κομμωτής στο show του Oscar de la Renta που να ξεκινάει από τη μέση του κεφαλιού σου καλό είναι να χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια σε όλη τη διάρκεια του φτιαξίματος την πλεξούδα. Έτσι θα μένουν τα μαλλιά σου εκεί που θέλεις να είναι. Έπειτα, μόλις τελειώσεις την πλεξούδα, απλά αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια.

Σινιόν

Όταν θέλεις να κάνεις μία σινιόν στα μαλλιά σου, όπως είδαμε στο show Alice & Olivia, σίγουρα δε θα θέλεις να πετάνε μικρές τριχούλες από τη σινιόν σου. Για να το πετύχεις αυτό βάλε λίγο αφρό στην αλογοουρά σου και στέγνωσέ την με το πιστολάκι. Έπειτα στριφογύρισε την αλογοουρά σου και στερέωσε τη σινιόν σου με τσιμπιδάκια. Οι μικρές τριχούλες θα μείνουν στη θέση τους και δε θα πετάγωνονται από τη σινιόν.

Πρησμένα μάτια

Η μακιγιέρ του οίκου Tracy Reese είπε πως για να διορθώσεις τα πρησμένα μάτια πρέπει να βάλεις ασημί eyeliner στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου και όχι λευκό ή nude. Το ασημένιο χρώμα μαζεύει το πρήξιμο και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο φρέσκα.

Τέλος στα μαλλιά κόκκαλο

Αν θέλεις να σταθεί το χτένισμα που έχεις κάνει στα μαλλιά σου χωρίς να τα ψεκάσεις με λακ και να τα κάνεις να κοκκαλώσουν, ψέκασε με λακ μία φούρτσα και έπειτα χτένισε απαλά τα μαλλιά σου όσο γίνεται.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ