Δίνουν πτυχίο στα… social media

Δίνουν πτυχίο στα… social media

 

Είσαι από αυτούς που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και Twitter, νυχθημερόν; Θες να γίνεις πτυχιούχος για αυτή σου την ενασχόληση; Ακούγεται απίστευτο αλλά, κολέγιο της Αμερικής σου δίνει πτυχίο…

Ένα διαφορετικό πτυχίο δίνει το Κολέγιο Newberry στη Νότια Καρολίνα που επιτρέπει στους σπουδαστές να σπουδάσουν Facebook και Twitter.

Το πτυχίο στα social media που δίνει το κολέγιο έχει τραβήξει την προσοχή των media αλλά και μαθητών που θέλουν να σπουδάσουν το πιο προχωρημένο μέσο επικοινωνίας.

Το πτυχίο θα δώσει περαιτέρω γνώσεις τόσο για το Facebook, το Twitter όσο και για το Instagram και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Το τμήμα Social Media δημιουργήθηκε από ένα νέο διεπιστημονικό πρόγραμμα της σχολής Τεχνών και Επικοινωνιών στη Νότια Κορλίνα.

Στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνονται μαθήματα Γραφιστικής, Επικοινωνίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ψυχολογίας αλλά και Στατιστικής.

Στόχος των μαθητών είναι να εξειδικευτούν σε τεχνικές διαφήμισης και προώθησης έτσι ώστε να μπορούν να διαφημίζουν αποτελεσματικά πελάτες μέσω ιντερνέτ.

Το τμήμα δημιουργήθηκε από την ανάγκη πολλών επιχειρήσεων για γνώσεις πάνω στον τομέα του Facebook και των άλλων social media.

Με εκατομμύρια χρήστες αλλά και μια ολοκληρωμένη διαφημιστική πλατφόρμα το Facebook αποτελεί πλέον ένα βασικό μέσο επικοινωνίας για τις εταιρείες που αναζητούν άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις.

Ο κόσμος του Facebook, του Twitter και του Instagram είναι τόσο χαοτικός για όσους δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με υπολογιστές που ήταν θέμα χρόνου να δημιουργηθεί ένα τέτοιο τμήμα.

 

ΠΗΓΗ:e-go.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ