Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει γιατί είναι τόσο φιλόδοξη

Βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Fortune και φιγουράρει ως μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε γιατί δεν σταματά ποτέ να ασχολείται με την καριέρα της και τις επιχειρήσεις.

Κιμ Καρντάσιαν: Οι νέες φωτογραφίες με σουτιέν αξίας 18.000 δολαρίων που έβαλαν φωτιά στο instagram

Ήδη έχει δημιουργήσει μία εταιρεία εσωρούχων που εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 4 δισ. δολάρια. Ωστόσο αποκάλυψε στη συνέντευξη στο περιοδικό Fortune ότι η ανασφάλεια της κρύβεται πίσω από τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της.

«Ίσως αυτό είναι μέρος αυτού που με κινητοποιεί. Νιώθω πάντα ότι οι άνθρωποι με έχουν υποτιμήσει. Ίσως αυτό κάνει να συνεχίζω», είπε η 42χρονη τηλεπερσόνα.

Κιμ Καρντάσιαν: Αγνώριστη σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας με ξυρισμένο κεφάλι – Δείτε φωτογραφίες

H Κιμ Καρντάσιαν εκτός από τις σπουδές στην νομική έχει δημιουργήσει μία νέα εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις. Παρόλα αυτά λέει ότι δεν θέλει απλά να γράφει μία επιταγή, να κάνει επένδυση των χρημάτων της και να περιμένει το κέρδος.

Όπως ανέφερε θέλει να ασχοληθεί σε όλη την διαδικασία της επένδυσης. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», είπε η Κιμ Καρντάσιαν. Οι συνεργάτες της, όμως, την χαρακτηρίζουν ένα φιλόδοξο αλλά ήρεμο άτομο που ξέρει να ακούει τους ανθρώπους. Ο παραγωγός Scott Budnick αποκάλυψε ότι όταν η Κιμ Καρντάσιαν πιστεύει σε κάτι πραγματικά τότε αφοσιώνεται στον στόχο της.

Νέο ειδύλλιο για την Κιμ Καρντάσιαν;

Από την πλευρά της η 42χρονη είπε ότι είναι υπομονετική και προσπαθεί πάντα να κοιτάζει την μεγάλη εικόνα. «Είμαι άνθρωπος που κάνει σχέδια (σ.σ. διάρκειας) 8 έως 10 ετών. Και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε αυτή την υπομονετική στάση», σημείωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ