Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου ο 45χρονος που δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι – Αναζητείται ο δράστης

Συγκλονίζει το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε χωριό του Ηράκλειο, όπου βγήκαν τα όπλα, με αποτέλεσμα ένας  45χρονος άνδρας να τραυματιστεί στο πόδι.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής (6/10), στο Διαβαϊδέ του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο μεταξύ ενός 54χρονου και του 45χρονου ξέσπασε επειδή την προηγούμενη μέρα το θύμα είχε καβγαδίσει με τον γιο του θύτη .

Ο 54χρονος δράστης πυροβόλησε τον 45χρονο στον αστράγαλο, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα. Αμέσως μετά το περιστατικό, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ενώ το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) απεστάλη για να παραλάβει τον τραυματία. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, και οι γιατροί προσπαθούν να διασφαλίσουν την ταχεία ανάρρωσή του.

Παράλληλα, ο δράστης αναζητείται από τις αρχές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές που οδήγησαν στον επικίνδυνο πυροβολισμό.

Η τοπική αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ η κοινότητα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος παραμένει σε σοκ από το αναπάντεχο περιστατικό. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, προκειμένου να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές αυτής της περίπλοκης υπόθεσης.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο Creta24 ότι πριν το επεισόδιο ο δράστης, ηλικίας περίπου 55 ετών, φαινόταν ανήσυχος, ενώ φαίνεται ότι κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι κυκλοφορούσε με όπλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ