Κιμ Καρντάσιαν: Οι νέες φωτογραφίες με σουτιέν αξίας 18.000 δολαρίων που έβαλαν φωτιά στο instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν αγαπά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και οι θαυμαστές της αγαπούν να την βλέπουν σε αυτές. Η ριάλιτι σταρ, δισεκατομμυριούχος και επιχειρηματίας ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με πιο αποκαλυπτικό τρόπο στο προφίλ της στο instagram.

Η ίδια έχει έναν από τους πιο ισχυρούς λογαριασμούς στην πλατφόρμα και καθημερινά δίνει στους πάνω από 360 εκατομμύρια θαυμαστές της, μία γεύση από την καθημερινότητα της και τις φωτογραφήσεις που κάνει.

Πριν από λίγες ώρες έκανε ένα νέο post στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό βλέπουμε μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα εντυπωσιακό Gucci στηθόδεσμο. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το σουτιέν είναι μικροσκοπικό, καλύπτοντας τα απολύτως απαραίτητα, ενώ τα πετράδια που έχει το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το λουκ ολοκλήρωσε φορώντας ένα ακόμα σετ του διάσημου οίκου.

Ο σπάνιος και ακριβός στηθόδεσμος που σχεδίασε ο Alessandro Michele παρουσιάστηκε στην κολεξιόν του 2019 της Gucci και σύμφωνα με το Page Six πωλείται για 18.000 δολάρια.

«Είναι όλα Gucci» έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τις φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ