Βίντεο: Σεκιουριτάς χτύπησε κοπέλα που προσπάθησε να μπει στο γήπεδο

Με έναν ιδιαίτερα έντονο τρόπο προσπάθησε ένας σεκιουριτάς να αποτρέψει την είσοδο μιας κοπέλας στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του πανεπιστημίου του Μισισιπή και του LSU το βράδυ του Σαββάτου (30/9), στις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, λίγο μετά την νίκη του Ole Miss με 55-49, αρκετοί υποστηρικτές του πανεπιστημίου του Μισισιπή αποφάσισαν να ορμήσουν στο γήπεδο Vaught-Hemingway, για να γιορτάσουν τη νίκη με την ομάδα.

Ένας σεκιουριτάς προσπάθησε να αποτρέψει τους οπαδούς από το να μπουν στο γήπεδο. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η γυναίκα, την οποία φαίνεται να χτυπά με τον αγκώνα του, ρίχνοντάς την κάτω.

Η κίνηση του προκάλεσε σοκ τόσο σε όσους παρακολούθησαν ζωντανά το τι έγινε, όσο και των ανθρώπων που είδαν αργότερα το βίντεο στο X (πρώην Twitter). Μάλιστα από τη Δευτέρα το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Το γιατί ακόμα και εκείνη τη στιγμή ο σεκιουριτάς προσπαθούσε να αποτρέψει την είσοδο των οπαδών παραμένει μυστήριο για ορισμένους χρήστες της πλατφόρμας. «Όλοι είναι ήδη στο γήπεδο. Ποιο είναι το όφελος του να χτυπάς αυτό το καημένο κορίτσι;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης Χ. Ένας άλλος έγραψε: «Τώρα γιατί το κάνει αυτό;».

Οι οπαδοί του Ole Miss που έκαναν έφοδο στο γήπεδο το Σάββατο είχαν και οικονομικό κόστος. Η Southeastern Conference (αμερικανικό αθλητικό συνέδριο κολεγίων) ανακοίνωσε την Κυριακή ότι στο πανεπιστήμιο θα επιβληθεί πρόστιμο 100.000 δολαρίων για παράβαση των σχετικών κανόνων συμπεριφοράς στα γήπεδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ