Βελτιώνονται οι σχέσεις για 3 ζώδια με την εαρινή ισημερία 18 – 24 Μαρτίου 2024

Έχουμε μερικές πολύ θετικές διελεύσεις που βοηθούν. Θα διαπιστώσουμε ότι η βοήθεια έρχεται σε εμάς με τη μορφή της Σελήνης με τον Δία, μια Σελήνη Λέοντα, τον Ήλιο στον Κριό, την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Άρη στους Ιχθείς. Οπότε ετοιμαστείτε να ζήσετε αυτή την πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης με τρόπους που ίσως δεν έχετε συνηθίσει.

Τα 3 ζώδια που βλέπουν βελτιώσεις στη σχέση 18-24 Μαρτίου με την Εαρινή Ισημερία

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Λέων

Ταύρος

Είναι όλα στο σακουλάκι για σένα, Ταύρε, καθώς νιώθεις υπερήρωας όταν πρόκειται για έρωτα και ρομαντισμό. Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σταματήσει να σας λούζει με δώρα. Από τις 18 έως τις 24 Μαρτίου 2024, θα διαπιστώσετε ότι θέλουν να μοιραστούν όχι μόνο δώρα αλλά και ιδέες για το μέλλον. Αυτό το άτομο είναι τόσο τρελά ερωτευμένο μαζί σας που θέλει να προγραμματίσει τα πράγματα εκ των προτέρων σχετικά με τη σχέση σας.

Αυτό σας κάνει να γελάτε, και μπορεί ακόμη και να βρείτε τον ενθουσιασμό τους λίγο ενοχλητικό, αλλά όχι αρκετό για να τους σταματήσει. Σας αρέσει να βλέπετε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτό το παιχνίδι αγάπης και ότι το άτομο με το οποίο είστε θέλει πραγματικά να το πάει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να σημαίνει γάμο ή αγορά ακινήτων από κοινού. Όπως και να έχει, καμία κίνηση δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα, αλλά οι «σκέψεις για αυτό» θα είναι στα ύψη.

Νιώθεις τόσο καλά που δεν προβλέπεις τίποτα να παρεμβαίνει στη λαμπρή ερωτική σου ζωή. Τίποτα δεν μπορεί να αναστατώσει την πορεία σου. Έχεις καταλάβει ότι όλα εξαρτώνται από την αντίληψή σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, επιλέγετε να δείτε αυτό που έχετε ως ευλογημένο και τέλειο όπως ακριβώς είναι. Πόσο τυχερός είσαι, Ταύρε!

Καρκίνος

Η άνοιξη είναι πάντα μια καλή εποχή για σένα και η δύναμη του Κριού δεν σε γλιτώνει. Όχι μόνο είστε σε υπέροχη διάθεση την εβδομάδα 18 – 24 Μαρτίου 2024, αλλά νιώθετε λίγο πιο δυνατοί από το συνηθισμένο. Αυτό θα λειτουργήσει καλά στην ερωτική σας ζωή, καθώς έχετε μερικά πράγματα για τα οποία θα θέλατε να μιλήσετε με τον σύντροφό σας αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τίποτα τρομακτικό, αλλά σίγουρα είναι το είδος των πραγμάτων που χρειάζονται νεύρα για να τα προσεγγίσεις.

Και αν το νεύρο είναι αυτό που απαιτεί από εσάς αυτή την εβδομάδα, τότε έχετε άφθονο, και όλα είναι έτοιμα για θετικά αποτελέσματα. Αυτό που καταλάβατε είναι ότι αν δεν μιλήσετε, τότε δεν ακούγεστε, και το να σας ακούνε είναι το μόνο πράγμα που σας έχει περισσότερο νόημα αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς, είστε περιτριγυρισμένοι από αστρολογικές διελεύσεις που σας υποστηρίζουν στις προσπάθειές σας να επικοινωνήσετε σωστά.

Θα δείτε ότι μόλις ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία, το άτομο στο οποίο θέλετε να στείλετε το μήνυμά σας θα είναι πολύ πιο δεκτικό από ό,τι θα μπορούσατε να περιμένατε. Αυτό είναι ένα άτομο που είναι στο πλευρό σας. Αν και μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει πόσο «στο πλευρό σας» ήταν, αυτή την εβδομάδα ξέρετε με βεβαιότητα ότι είναι σίγουρα κάποιος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Λέων

Τρέχεις σχεδόν γυμνός με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου αυτή την εβδομάδα, Λέων, καθώς η διάθεσή σου είναι τόσο υπέροχη που κυριολεκτικά είσαι η ηλιοφάνεια σου. Και αυτή η συλλογική σας διάθεση είναι κάτι που όχι μόνο θέλετε να μοιραστείτε με τον ρομαντικό σας σύντροφο αλλά οφείλεται στην προσοχή του. Σου έχουν κάνει γνωστό ότι είσαι το νούμερο ένα τους σε όλα, και αυτό είναι χαρά να το ακούς.

Ναι, είστε πολύ επιρρεπείς στην κολακεία. Σε αυτή την περίπτωση, η κολακεία είναι απλώς μια αλήθεια που λέγεται από ένα άτομο που τυχαίνει να νομίζει ότι είστε ο βασιλιάς. Τι άλλο υπάρχει να ειπωθεί; Έρχεται αυτή η μεγάλη έξαρση του Κριού και η Άνοιξη πρόκειται να ξεκινήσει. Νιώθετε υγιείς, ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που είστε ζωντανοί. Όλα πάνε πολύ καλά για σένα και είσαι ευγνώμων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ