Τρομακτικό βίντεο: Ιδιοκτήτρια έπαθε σοκ όταν είδε τι κάνει η γάτα της όταν εκείνη λείπει

Πολλά από αυτά που κάνει μία γάτα κάθε ημέρα περνούν απαρατήρητα. Επίσης οι νυχτερινές κινήσεις των γατών παραμένουν ένα μυστήριο για τους ιδιοκτήτες τους.

Μία ιδιοκτήτρια ήταν τόσο περίεργη που έβαλε μια κάμερα στο σαλόνι του για να δει τι έκανε η γάτα της, η Shady, όταν έλειπε από το σπίτι, και τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον τρομακτικά.

«Χρειαζόμαστε μια κάμερα για να ελέγχουμε τη γάτα όποτε λείπουμε» αναφέρει στο βίντεο η χρήστης @shady.mama.

Το βίντεο δείχνει τη Shady να κάθεται στο κέντρο του σαλονιού, στον πάγκο της κουζίνας ή στον καναπέ, με την νυχτερινή λήψη της κάμερας να αποκαλύπτει ότι σε όλες τις περιπτώσεις, η χαριτωμένη γατούλα κοιτάει απευθείας την κάμερα, με τα μάτια της να λάμπουν.

«Paranormal CATivity» γράφει η λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 600 χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

«Κάτι σχεδιάζει. Πρόσεξε» έγραψε ένας χρήστης. «Νομίζετε ότι εσείς παρακολουθείτε τη γάτα… αλλά η γάτα παρακολουθεί ΕΣΑΣ» επεσήμανε ένα άλλος

@shady.mama Paranormal CATivity 😱 #blackcat #cat #cattok #catsoftiktok #blackcatsoftiktok #paranormalactivity #voidcat #fypシ ♬ Devil Eyes – There I Ruined It

Πηγή: FOXreport.gr

Τα καλύτερα παιχνίδια για μεγάλους στο Nintendo Switch

Το εκρηκτικό ειδύλλιο του Ναπολέοντα και της Ιωσηφίνας που συγκλόνισε την Ευρώπη – Η συνάντησή τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ