Έφη Μουρίκη: Προσπαθήσαμε με τον Βλαδίμηρο να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έγινε

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη μίλησαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω” για τη σχέση τους αλλά και για το ότι δεν απέκτησαν παιδιά.

Σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε «εύκολα», εμφανώς αστειευόμενος, για να συμπληρώσει η σύζυγός του Έφη Μουρίκη: «Εγώ Αθήνα, ο Βλαδίμηρος Θεσσαλονίκη. Εγώ, στο Εθνικό Θέατρο, ο Βλαδίμηρος, Κρατικό».

«Ήρθε να παίξει σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν στο Κρατικό και έπεσε πάνω μου», είπε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», απάντησαν και οι δύο. Η Έφη Μουρίκη πρόσθεσε: «Δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους». «Το ανακαλύψαμε όταν φτάσαμε και τραβήξαμε τα χέρια. Και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Βρήκα το τηλέφωνό της και είπα: “θα έρθεις Θεσσαλονίκη ξανά” μου λέει: “για ποιο λόγο”;», συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. «Είναι Θείο δώρο ο έρωτας», είπε η Έφη Μουρίκη.

«Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί»

Σχετικά με ποια είναι η τεχνική για να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι τα σκαμπανεβάσματα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αρκετή δόση χιούμορ, απάντησε: «Η γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι έχει ένα παιδί απέναντί της και ότι θα το μεγαλώσει σωστά (γέλια). Και ο άνδρας πρέπει να καταλάβει ότι “πρέπει να σταματήσω να σπάω τα νεύρα της γυναίκας μου”».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν απέκτησαν παιδί η Έφη Μουρίκη εξήγησε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε, πέρασαν κάποια χρόνια, δεν έγινε και από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω γιατί η ζωή προχωράει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ