Αλέξης Κούγιας: Με τον γιο του, Χρήστο Κούγια στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μαζί με τον 21 ετών γιο του, Χρήστο Κούγια, εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σήμερα (23/11) όπου συνεχίζεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγάλης της κόρης, Τζωρτζίνας. Μάλιστα, ο ποινικολόγος και ο γιος του έκαναν κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Είναι μεγάλη μέρα για μένα, ίσως η μεγαλύτερη από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Είμαι τυχερός άνθρωπος, απολαμβάνω αυτή τη στιγμή σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που θα καθίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου, ο οποίος βεβαίως ακόμη δεν έχει τελειώσει τη νομική. Και ευελπιστεί και αυτός πολύ σύντομα να έχει την άδεια του δικηγόρου.

Όμως είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη στιγμή που θα ναι και η κόρη μας εδώ. Ειλικρινά σας το λέω είναι από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου».

«Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον μπαμπά και θα τον βλέπω πιο συχνά κιόλας. Είναι τιμή μου. Όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι, τον αντιμετωπίζω κι εγώ. Χαίρομαι. Έχω κι εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τα παρακολουθώ όλα. Είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή που λέει ο λόγος», δήλωσε ο Χρήστος Κούγιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ