Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει αν σας αγαπάει ακόμα ο πρώην σας

Ένα νέο τεστ προσωπικότητας σαρώνει στα social media και υπόσχεται να σας αποκαλύψει αν ο/η πρώην σας σας αγαπάει ακόμα.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τι λαχταρά περισσότερο η καρδιά σας

Η αγάπη είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, αλλά μερικές φορές δεν είναι πάντα αρκετή. Όλοι το μαθαίνουμε αυτό αργά ή γρήγορα στην ζωή μας. Μπορεί να αγαπάτε ένα άτομο διακαώς, αλλά πρέπει να τερματίσετε τη σχέση σας επειδή οι δυο σας δεν ταιριάζετε μακροπρόθεσμα, ή επειδή θέλετε διαφορετικά πράγματα, ή κάποιος κακός συνδυασμός των δύο.

Αλλά μόνο και μόνο επειδή ξέρετε ότι ο τερματισμός αυτής της σχέσης είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε και οι δύο να είστε ευτυχισμένοι μακροπρόθεσμα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι εύκολο να το κάνετε. Μερικές φορές, προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να διακόψετε τελείως την επαφή. Ωστόσο πολλές φορές θα αναρωτιέστε: με αγαπάει ακόμα ο/η πρώην μου;

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει γιατί οι άνθρωποι σας ερωτεύονται

Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας θα σας αποκαλύψει αν ο πρώην σας εξακολουθεί να σας αγαπά και να νοιάζεται για εσάς. Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα.

Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Την βάρκα, τα σύννεφα, το φεγγάρι ή τον αλιγάτορας;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

πηγή: Alessandro Gottardo

Ο αλιγάτορας

Αν είδατε πρώτα τον αλιγάτορα, γνωρίζετε ήδη την αλήθεια: ο πρώην σας όχι μόνο σας αγαπάει ακόμα, αλλά δεν είναι καθόλου κοντά στο να σας ξεπεράσει.

Αν επιστρέψετε σε αυτόν τον δρόμο, μπορεί να βρείτε προσωρινή ικανοποίηση, αλλά η όλη δοκιμασία θα τελειώσει αφήνοντάς σας να νιώθετε χειρότερα από ποτέ. Αν και είναι φυσιολογικό να θέλετε να είστε φίλοι με τον πρώην σας ή ακόμα και να προσπαθήσετε να αναζωπυρώσετε αυτό που είχατε, αυτό μπορεί να μην είναι καλή ιδέα.

Η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετή. Και αξίζετε πολύ περισσότερα από το να συμβιβάζεστε με λιγότερα.

Η βάρκα

Αν είδατε πρώτα την βάρκα, ο πρώην σας εξακολουθεί να σας σκέφτεται με αγάπη, αλλά αυτά τα συναισθήματα δεν είναι τα ίδια με τα συναισθήματα αγάπης που είχε για εσάς όταν ήσασταν μαζί.

Επιπλέον, δεν τρέφει φαντασιώσεις για να ξανασμίξετε. Στην πραγματικότητα, έχει προχωρήσει εντελώς – και το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Χωρίσατε για κάποιο λόγο, και έχουν αφήσει την σχέση σας στο παρελθόν.

Τα σύννεφα

Αν είδατε πρώτα τα σύννεφα, ο πρώην σας εξακολουθεί να σας σκέφτεται, και το ξέρετε αυτό επειδή οι δυο σας δεν σταματήσατε ποτέ να μιλάτε μετά τον χωρισμό.

Είναι ανόητο να αναρωτιέστε τι σκέφτεται ένα άτομο για εσάς μετά τη σχέση σας, όταν δεν έχετε κάνει τα απαραίτητα βήματα για να βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας έχει πράγματι τελειώσει. Συνεχίζετε να προσεγγίζετε τον πρώην σας, προσπαθώντας ίσως να δημιουργήσετε μια σχέση που να είναι βαθύτερη από την προηγούμενη ερωτική σας σχέση.

Αλλά είναι επίσης ένα σημάδι ότι πρέπει να προχωρήσετε και να τους ξεχάσετε. Η αποδέσμευση δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητη.

Το φεγγάρι

Αν είδατε πρώτα το φεγγάρι, ο πρώην σύντροφός σας δεν τρέφει πλέον αισθήματα για εσάς.

Μπορεί να έχει καλές αναμνήσεις από τον καιρό που περάσατε μαζί, αλλά δεν τις σκέφτεται καθόλου. Μπορεί να θυμάται και να αναπολεί, αλλά είναι πολύ σπάνιο – στην πραγματικότητα, όταν το κάνει, γρήγορα προσπαθεί να σκεφτεί και να κάνει κάτι άλλο.

Είναι δύσκολο να ακούτε ότι ένα άτομο που σας ενδιαφέρει έχει προχωρήσει στη ζωή του, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να κατευθυνθεί προς την ίδια κατεύθυνση. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, γιατί αξίζετε μια αληθινή αγάπη.

Πηγή: FOXreport.gr

Γιατί ο αριθμός 137 είναι τόσο σημαντικός; – Μαθηματικοί και φυσικοί αναλύουν

Αυτές είναι οι ασκήσεις εγκεφάλου που πρέπει να κάνετε κάθε ημέρα για να βελτιώσετε τη μνήμη σας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ