Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Mπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 30 δευτερόλεπτα;

Ένα νέο τεστ IQ μπερδεύει τους χρήστες του διαδικτύου. Το τεστ θέλει να τεστάρει την παρατηρητικότητά σας και την αντίληψή σας για την πραγματικότητα. Εσείς μπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 30 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Αφαιρέστε 1 σπίρτo για να λύσετε την εξίσωση – Έχετε 25 δευτερόλεπτα

Τα τεστ IQ με εικόνες είναι μια μορφή παιχνιδιού για τον εγκέφαλο που δοκιμάζει την κριτική σκέψη του αναγνώστη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι προκλήσεις έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τη νοημοσύνη και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή σας.

Το παζλ περιλαμβάνει μια σειρά από συνδυασμούς αριθμών που συνοδεύονται από χρωματιστές κουκκίδες που χρησιμεύουν ως ενδείξεις. Είναι απαραίτητο να κατανοήσετε τη σημασία αυτών των σημείων για να βρείτε τον σωστό 3ψήφιο κωδικό.

Τεστ IQ για δυνατούς λύτες: Mπορείτε να βρείτε την λύση σε 30 δευτερόλεπτα;
  • Η λευκή κουκκίδα υποδεικνύει ότι ένα ψηφίο του συνδυασμού δεν περιλαμβάνεται στον κωδικό.
  • Η κίτρινη κουκκίδα υποδηλώνει ότι ένας από τους αριθμούς είναι σωστός αλλά σε λάθος θέση.
  • Η πράσινηκουκκίδα, υποδηλώνει ότι ένας από τους αριθμούς είναι σωστός και στην σωστή θέση.

Τεστ IQ: Μπορείτε να βρείτε τον σωστό κωδικό σε 30 δευτερόλεπτα;

Τεστ IQ κωδικός

Η λύση του Τεστ IQ

Για να βρείτε την σωστή απάντηση πρέπει να δείτε τα στοιχεία και να αφαιρείτε τους λάθος αριθμούς μέχρι να βρείτε τους 3 σωστούς.

Τεστ IQ μόνο για ιδιοφυΐες: Mπορείτε να βρείτε ποιο νόμισμα θα φτάσει πρώτο στον πάτο του κουβά σε 5 δευτερόλεπτα

Από την 4η σειρά προκύπτει ότι 2 από τους αριθμούς 4,7,1 είναι 2 από τα ψηφία του κωδικού. Σε συνδυασμό με τη 2η σειρά αυτοί οι δύο αριθμοί είναι το 4 και το 1. Σε συνδυασμό με τον 3η σειρά προκύπτει ότι το 2 και το 3 δεν είναι ψηφία του κωδικού, καθώς το μόνο σωστό νούμερο της σειράς είναι το 4. Λόγω των κίτρινων ενδείξεων στην 3η και την 4η σειρά προκύπτει επίσης ότι το 4 είναι το δεύτερο ψηφίο του κωδικού.

Από την 1η και την 3η σειρά, βγαίνει ότι είτε το 5 είτε το 6 είναι ψηφίο του κωδικού. Όμως το 6 βρίσκεται στην μέση, κάτι που δεν γίνεται καθώς το μεσαίο ψηφίο είναι το 4. Άρα το 5 είναι το τρίτο ψηφίο του κωδικού. Άρα το 1 είναι το πρώτο ψηφίο.

Ο σωστός κωδικός είναι το 145

Τεστ IQ κωδικός

Πηγή: FOXreport.gr

Έχετε Android; Εκατομμύρια χρήστες θα λάβουν επιτέλους μία δωρεάν αναβάθμιση που ήταν διαθέσιμη στο iPhone εδώ και πολύ καιρό

Μυστήριο με αρχαίο πλανήτη – Μπορεί να έχει παγιδευτεί κοντά στο κέντρο της Γης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ