Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου: Σκορπιοί, είστε έτοιμοι να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για το μέλλον

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είναι πολύ πιο εύκολο να συγκεντρώνεσαι στα πράγματα που αγαπάς να κάνεις όταν τα οικονομικά δεν σε βασανίζουν. Έτσι, τα επόμενα λίγα μερόνυχτα μπορεί να ακούσετε ευχάριστα νέα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσετε δουλειά, να κάνετε αίτηση για προαγωγή ή να ασχοληθείτε με παράλληλες δραστηριότητες με δυνατότητες ανάπτυξης.

Ταύρος

Έφτασε η στιγμή να επικεντρωθείτε στην αυτοβελτίωσή σας. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, που αποτελεί επίσης τον ηλιακό σας οίκο προσωπικής ανάπτυξης. Απορρίψτε κάθε αρνητική σκέψη σχετικά με τον χρόνο που χρειάζεστε για να μάθετε κάτι καινούργιο ή την ιδέα ότι βρίσκεστε σε ανταγωνισμό με τους άλλους. Αντιθέτως, θέστε έναν στόχο – κάτι εφικτό εντός της εβδομάδας – και κάντε ό,τι γνωρίζετε πως απαιτείται για την επίτευξή του.

Δίδυμοι

Μην χάνεις το κουράγιο σου, Δίδυμε. Όλοι έχουμε επικριτές, και ίσως ανακαλύψεις ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο των κρυφών εχθρών. Ήρθε η ώρα να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Έχε αυτοπεποίθηση. Χαμογέλα και επέτρεψε στον εαυτό σου να δείξει την πιο χαρούμενη πλευρά σου. Δεν θέλεις να επιτρέψεις σε κάποιους να σου επιβάλλουν τη διάθεσή τους. Εσύ είσαι το αφεντικό της ζωής σου.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, ειδικά τις επαγγελματικές. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο των φίλων. Όλοι χρειαζόμαστε έναν καλό φίλο ή σύμμαχο στο εργασιακό περιβάλλον. Αν έχεις απομονωθεί λίγο τελευταία, κάνε μια προσπάθεια να επενδύσεις στις ζωές των άλλων. Διάδωσε θετικότητα λέγοντας κάτι ευγενικό. Μπες στο LinkedIn και γράψε μια θετική κριτική για κάποιον συνάδελφο.

Λέων

Είσαι έτοιμος/η να ανεβάσεις την καριέρα σου επίπεδο! Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο της καριέρας, και είναι μια φανταστική περίοδος για ανάπτυξη. Μπορείς να ζητήσεις ανατροφοδότηση από τον προϊστάμενό σου ή τους συναδέλφους σου σε τομείς που εκείνοι πιστεύουν ότι χρειάζονται βελτίωση και να αναλάβεις δράση. Εξερεύνησε λίγο παραπάνω τον κλάδο σου και δούλεψε πάνω στη βελτίωση της επικοινωνίας σου με τους άλλους.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να μάθεις κάτι καινούργιο μόνος/η σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο της εκπαίδευσης. Κάνε εγγραφή σε ένα διαδικτυακό μάθημα. Σκέψου τι κενά υπάρχουν στις γνώσεις σου και αναζήτησε ευκαιρίες να τα καλύψεις. Η εταιρεία σου επιδοτεί μαθήματα που βελτιώνουν τις δεξιότητές σου στη δουλειά; Αν όχι, μπορείς να βρεις δωρεάν διαδικτυακό μάθημα που σε ενδιαφέρει για προσωπική ευχαρίστηση και πνευματική τόνωση.

Ζυγός

Υπάρχουν μυστικά που δεν πρέπει ποτέ να αποκαλυφθούν και ίσως νιώθετε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θέλετε να μάθει ποτέ κανείς. Από κωδικούς πρόσβασης μέχρι και ημερολόγια, ίσως απλά δεν θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σας οίκο των μυστικών, και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείτε στην ασφάλειά τους. Αλλάξτε τους κωδικούς πρόσβασης που έχετε μοιραστεί στο παρελθόν και δεν θέλετε πλέον να γνωρίζει κάποιος. Αν έχετε γράψει πράγματα σε ημερολόγιο, τοποθετήστε το σε ασφαλές μέρος ώστε να μην μπορέσουν άλλοι να τα διαβάσουν.

Σκορπιός

Αξιοποιείς σοβαρά την αποκλειστικότητα και η πίστη παίζει σημαντικό ρόλο για σένα. Έτσι, όταν η Σελήνη εισέλθει στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο των δεσμεύσεων, είσαι έτοιμος/η να συζητήσετε για το μέλλον. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις κάτι ουσιαστικό και με διάρκεια με τον/τη σύντροφό σου ή τον/την συνεργάτη σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να διερευνήσετε πώς φαντάζεστε το μέλλον μαζί. Μπορείς να κάνεις ερωτήσεις και να δεις αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος ή αν το ταίρι σου δεν είναι έτοιμο/η για την ίδια σοβαρότητα που επιθυμείς στη σχέση σας.

Τοξότης

Αναζήτησε τις λεπτομέρειες των πραγμάτων που θέλεις να κάνεις κάθε μέρα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο των συνηθειών. Οι συνήθειες είναι το αποτέλεσμα των καθημερινών πράξεων που σε οδηγούν στην επιτυχία. Τις επόμενες μέρες, δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που κάνεις κάθε μέρα. Δες τι λειτουργεί και τι όχι, έτσι ώστε να μπορέσεις να σχεδιάσεις πώς να κάνεις αλλαγές και να βελτιώσεις την ημέρα σου.

Αιγόκερως

Απελευθερώστε τη φαντασία σας και ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα των γύρω σας! Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σας οίκο της δημιουργίας, καθιστώντας την περίοδο αυτή ιδανική για να ανακαλύψετε την καλλιτεχνική σας πλευρά. Ξεκινήστε με κάτι απλό, όπως ένα ημερολόγιο το πρωί ή αφήστε την κλασική μουσική να παίζει χαλαρά το βράδυ. Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη διαδικασία της δημιουργίας!

Υδροχόος

Οικογένεια μπορεί να σημαίνει φίλοι και συγγενείς, όμως αυτό που έχει σημασία είναι πώς νιώθεις για κάποιον και τι κάνει για να αποτελεί κομμάτι της ζωής σου. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο της οικογένειας. Επικεντρώσου στο να κάνεις το σπίτι σου πιο ζεστό και φιλόξενο. Όταν νιώσεις έτοιμος/η, ξεκίνα να καλείς φίλους για φαγητό. Ξεκίνησε να κοινωνικοποιείσαι για να δεις πώς μπορείς να κάνεις τη ζωή σου πιο ανοιχτή και δεκτική.

Ιχθύες

Άκουσε προσεκτικά τους άλλους και θα ανακαλύψεις πόσο πολύ μπορείς να τους βοηθήσεις, λαμβάνοντας και εσύ την ίδια ανταπόκριση. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, στον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας. Δώσε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες στις σχέσεις σου. Παρατήρησε προσεκτικά τη γλώσσα του σώματος και τις πράξεις των άλλων σε σχέση με τα λόγια τους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ