Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου: Ταύροι, είστε έτοιμοι για αλλαγή

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Σε αυτά τα 3 ζώδια ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες – Σαγηνεύουν τους άνδρες

Κριός

Επενδύστε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να αυξήσετε την επαγγελματική αξία σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μία επιχειρηματική εκδήλωση ή να εγγραφείτε σε ένα συνέδριο. Ακόμα κι αν εργάζεστε εξ αποστάσεως, μπορείτε να αρχίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε συλλόγους του επαγγέλματος σας ή να συμμετέχετε σε μία σχετική ομάδα στο LinkedIn. Γνωρίστε νέα άτομα και αναζητήστε τρόπους για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, να μεγαλώσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να ενισχύσετε την καριέρα σας.

Ταύρος

Η δουλειά και η ευχαρίστηση μπορούν να συνδυαστούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι η τέλεια στιγμή για να συνδυάζετε τα πράγματα και να δείτε πώς νιώθετε. Είστε έτοιμοι για αλλαγή. Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο με το οποίο έχετε πάθος, θα διασκεδάσετε και όταν ολοκληρωθεί θα σας φέρει έσοδα. Τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλα πράγματα πέρα από την πληρωμή λογαριασμών. Μπορεί να είναι μια επένδυση στο μέλλον σας και να σας προσφέρει διασκέδαση.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια με ακριβά γούστα – «Λατρεύουν την πολυτέλεια»

Δίδυμοι

Είναι ώρα για αλλαγή. Η διέλευση του Ουρανού είναι η τέλεια στιγμή για να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες καριέρας, προόδου και ανάπτυξης. Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να πάρετε αύξηση είναι να αλλάξετε εργασία. Εάν θέλετε κάπου να διοχετεύσετε την ανταγωνιστική σας ενέργεια σκεφτείτε να συμμετάσχετε σε ένα ομαδικό άθλημα ή να εγγραφείτε σε ένα μάθημα γυμναστικής όπως kickboxing, Zumba ή CrossFit.

Καρκίνος

Επειδή μία σχέση σας έκανε κάποτε να νιώθετε ωραία και οικεία δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνει απαράλλακτη στα χρόνια. Εάν κόβετε τους δεσμούς με ένα άτομο που σας φέρθηκε άσχημα αυτό αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη μιας τοξικής σχέσης. Είναι μία συνέπεια για την οποία δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ουρανού, μπορεί να φοβάστε να μείνετε μόνοι ή να μην έχετε κανέναν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί βέβαια να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και τότε θα είστε ευγνώμονες που έχετε την ελευθερία σας και λιγότερο άγχος.

Τα 6 πιο χειριστικά ζώδια – Παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν από τους άλλους

Λέων

Προσπαθήστε να αρχίσετε να φαίνεστε πιο έντονα στο περιβάλλον σας. Κάποιος μπορεί να σας σπρώξει στο προσκήνιο ή εσείς να πάρετε μία πρωτοβουλία για να λάμψετε. Το τρίγωνο της Σελήνης σας ενθαρρύνει να βγείτε από την ζώνη της άνεσης σας και να μην είστε τόσο ντροπαλοί. Μπορείτε να πάρετε μέρος σε μία εκδήλωση για έναν σκοπό που υποστηρίζετε. Μπορεί να θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρηση ή τα ταλέντα σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας προσφέρει κερδοφόρες ευκαιρίες, γι’ αυτό αναλάβετε δράση.

Παρθένος

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή πρόγραμμα διαχείρισης χρόνου που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα για όσα έχετε να κάνετε. Χρειάζεστε τάξη στην εργασία και την προσωπική ζωή σας. Το τρίγωνο της Σελήνης λέει ότι ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι νέο. Μπορείτε να μάθετε να χειρίζεστε μία νέα εφαρμογή που θα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη και οι άλλοι θα μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα μαζί σας.

Ζυγός

Δείτε τις επιθυμίες σας και πάρτε συστάσεις για την εργασία σας. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε ρυθμό. Εάν συμμετέχετε σε μία εκδήλωση τότε μπορεί να γνωρίσετε τον άνθρωποι με τις κατάλληλες γνωριμίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι από τις περιπτώσεις που τα άστρα σας τοποθετούν στο περιβάλλον με πολύ ευνοϊκό τρόπο. Μια φίλη μπορεί να δει πόσο σκληρά εργάζεστε και να θαυμάζει τα ταλέντα σας. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρει για να σας βοηθήσουν να εμφανιστείτε μπροστά στους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις για την δουλειά σας.

Σκορπιός

Πού βαδίζεις στην καριέρα σας; Η διέλευση του Ουρανού είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε το εύρος του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Τι χρειάζεστε για να πάρετε προαγωγή; Ίσως προτιμάτε να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία και χρειάζεστε επενδυτές ή κάποιον να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ιδέες σας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αποδεχτείτε σημαντικές αλλαγές και να δείτε πώς επηρεάζονται τα οικονομικά σας όταν αποφασίζετε να κάνετε πράξη τις ιδέες σας.

Τοξότης

Η διέλευση του Ουρανού στο τρίγωνο της Σελήνης είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σόου με φως λέιζερ το Σαββατοκύριακο, να πάτε σε ένα παγοδρόμιο ή να παίξετε ένα νέο επιτραπέζιο με φίλους. Θα απολαύσετε να κάνετε κάτι αυθόρμητο και διασκεδαστικό. Ο Ουρανός σας δίνει μια μεγάλη δικαιολογία για να το κάνετε.

Αιγόκερως

Ένας καλός μέντορας μπορεί να σας διδάξει πολλά για τις επιχειρήσεις, τις ευκαιρίες και πού χρειάζεται να αφιερώσετε την ενέργεια και την προσοχή σας. Το τρίγωνο της Σελήνης θα μπορούσε να φέρει το σωστό άτομο στο δρόμο σας. Μπορεί να μην σας χτυπήσει την πόρτα αλλά αν κινηθείτε μπορεί να βρεθείτε εσείς στην δική του. Θα θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Ακούστε τα ένστικτά σας και αν θέλετε να σηκώσετε το τηλέφωνο για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με κάποιον για την εργασία σας να το κάνετε. Θα μπορούσατε να συστηθείτε σε ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί.

Υδροχόος

Χρειάζεται απλώς μια σε βάθος συζήτηση για μία ιδέα και αμέσως θα πάρετε μπροστά. Με την Σελήνη στο ζώδιό σας μια καινοτόμος ιδέα – έκπληξη θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Μπορεί να αποφασίσετε να συνεχίσετε με την δημιουργία μιας εφαρμογής. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα podcast ή να αγοράσετε τα δικαιώματα μίας ηλεκτρονικής διεύθυνσης για έναν ιστότοπο που θέλετε να σχεδιάσετε στο μέλλον. Αυτή μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα.

Ιχθύες

Θεραπεύστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να θεραπεύσετε και τους άλλους. Με τη Σελήνη σας δίνεται ένα δώρο αγάπης και προσοχής προς τον εαυτό σας. Μπορείτε να διοχετεύσετε την προσοχή σας σε καλλιτεχνικές ή δημιουργικές αναζητήσεις. Θα βουτήξετε στον ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο σας και θα ανακαλύψετε τους τομείς της ζωής σας που πρέπει να καλλιεργήσετε και να αγαπήσετε. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος θεραπείας για εσάς κατά την οποία θα βρείτε βαθιά αυτοαποδοχή και αυτοπεποίθηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ