Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου: Λέοντες, ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσετε τα όνειρά σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 3 ζώδια που θα κάνουν θραύση το 2024

Κριός

Κριέ, γεννήθηκες για να διασκεδάζεις! Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, έχεις ένα έμφυτο παιχνιδιάρικο πνεύμα. Είσαι τυχερός, αφού η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό οίκο του παιχνιδιού και της δημιουργικότητάς σου. Αυτό κάνει τη δημιουργική ενέργεια να ξεχειλίζει από μέσα σου. Χρησιμοποίησέ την για να σκεφτείς το μέλλον και να οραματιστείς πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή σου.

Ταύρος

Αυτό που ποθείς είναι η άνεση και όταν νιώθεις ότι παίρνεις το καλύτερο σε κάθε τομέα της ζωή σου το μυαλό σου μπαίνει σε mood επιτυχίας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποφασίσεις πώς θες να είναι η εβδομάδα σου. Ετοίμασε σπιτικά γεύματα, απόλαυσε ένα αναμμένο τζάκι και παρακολούθησε μερικές κωμωδίες ή οικογενειακές ταινίες για να σου υπενθυμίσουν πόσο καλή μπορεί να είναι η ζωή.

Το 6 πιο αγχώδη ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Δίδυμοι

Τολμήστε, Δίδυμοι, και πείτε αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό οίκο της επικοινωνίας σας. Ίσως αυτή την περίοδο η γνώμη σας να ακουστεί λίγο πιο έντονα από ό,τι συνήθως. Ωστόσο, εάν ελπίζετε να σας ακούσουν ξεκάθαρα, αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για είστε ειλικρινείς σχετικά με τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Ξέρεις τι θέλεις, και τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το αποκτήσεις. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σου οίκο των χρημάτων. Αυτή είναι η στιγμή να επενδύσεις σε πράγματα που σε βοηθούν να ανελιχθείς στη ζωή, από ωραία ρούχα έως επένδυση στην εμφάνισή σου μέχρι ένα ωραίο μανικιούρ ή κούρεμα. Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστείς σήμερα και, αν είναι δυνατόν, σκέψου μήπως φορέσεις το χρώμα της τύχης, το κόκκινο.

Λέων

Ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σου οίκο της προσωπικής ανάπτυξης και της ταυτότητας. Αυτή είναι η στιγμή να θέσεις τον πήχη ψηλά και να πιστέψεις ότι μπορείς να τον φτάσεις. Δημιούργησε ένα πλάνο. Βρες κάποιον που θα σε βοηθήσει να τηρήσεις τις δεσμεύσεις σου. Ζήτα από κάποιον να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους περιορισμούς σου, ενθαρρύνοντάς σε να υπερνικήσεις τις δικές σου αντιρρήσεις. Μην πιστεύεις ότι αυτό το μονοπάτι που διανύεις είναι πολύ δύσκολο για εσένα, μπορείς να τα καταφέρεις.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να μένετε φίλοι ή να προσποιείστε ότι όλα είναι καλά με ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν σας κάνουν καλό. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών, και σας βοηθά να νιώθετε πιο θαρραλέοι και αποφασισμένοι να τερματίσετε κάποιες σχέσεις. Λίγη αυτοπεποίθηση μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε τελικά ότι αυτό είναι το σωστό για εσάς.

Ζυγός

Γιατί να μένετε στα μικρά όταν μπορείτε να γίνετε αυτό που θέλετε; Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σας οίκο της φιλίας. Ως Ζυγός, σας είναι φυσικό το να κάνετε φίλους και να βοηθάτε τους άλλους να νιώθουν καλά γύρω σας. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να παρευρεθείτε σε νέες εκδηλώσεις και να κοινωνικοποιηθείτε. Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και ίσως να μπείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους.

Σκορπιός

Γιατί να μην κάνετε αίτηση για τη δουλειά που νομίζετε ότι δεν θα πάρετε ποτέ; Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης, και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Να είστε τολμηροί και κυνηγήστε αυτό που θέλετε. Μερικές φορές, η στροφή προς μια νέα κατεύθυνση μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε τις ευκαιρίες που επιθυμείτε.

Τοξότης

Η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα, τον ηλιακό σου οίκο της ανώτερης εκπαίδευσης, εμπνέοντάς σε να επιδιώξεις τη γνώση σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεσαι άλλη δικαιολογία για να γραφτείς στο μάθημα που λαχταράς. Η ίδια σου η επιθυμία αρκεί.

Αιγόκερως

Διεκδικήστε αυτό που θέλετε. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σας οίκο των μυστικών και των κοινών πόρων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αίτηση για δάνειο ή να δείτε αν μπορείτε να λάβετε αύξηση του πιστωτικού σας ορίου.

Υδροχόος

Εάν θέλετε μια αποκλειστική σχέση, δείτε ποια είναι η άποψη του συντρόφου σας για το θέμα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε και οι δύο έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να πάτε την αγάπη σας σε ένα νέο επίπεδο.

Ιχθύες

Δοκίμασε κάτι καινούριο στη δουλειά! Ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα ή έναν διαφορετικό τρόπο να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να ανακαλύψετε μια προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ