Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Αιγόκεροι, πείτε πώς αισθάνεστε πραγματικά

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

4 ζώδια που έχουν… «master» στο ψέμα

Κριός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που διαλογιστήκατε ή αφιερώσατε λίγο χρόνο για να επενδύσετε στην πνευματική σας ανάπτυξη; Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς, τον τομέα των κρυφών πραγμάτων και της πνευματικότητας. Η εστίαση στον εσωτερικό σας κόσμο μπορεί να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε την εσωτερική σας δύναμη. Σήμερα, μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Αντ’ αυτού, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τα πράγματα με την ησυχία σας.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κάνεις στον εαυτό σου μια ευχάριστη έκπληξη, Ταύρε. Η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα των φιλικών σχέσεων και των συνεργασιών σας, πυροδοτώντας την επιθυμία σας να συνδεθείτε με τους άλλους και να διασκεδάσετε. Όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, προσπαθήστε να μην αντισταθείτε σε νέες ιδέες ή προτάσεις που φαίνεται να περιλαμβάνουν αλλαγές. Ποτέ δεν ξέρεις, Ταύρε, μπορεί να είναι μια σπουδαία ιδέα που οφείλεις να δοκιμάσεις.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια με έκτη αίσθηση

Δίδυμοι

Σταματήστε τις σκέψεις σας και ασχοληθείτε με τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή καλύτερη. Η σημερινή Σελήνη εισέρχεται στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης και μαντέψτε. Οι άνθρωποι μπορεί πραγματικά να αρχίσουν να βλέπουν τη συμβολή σας στη δουλειά με τον πιο θετικό τρόπο. Αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για να επιδιώξετε μια προαγωγή ή μια αύξηση. Τι να μην κάνετε; Μην αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αφήστε για αύριο πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνετε σήμερα.

Καρκίνος

Είσαι τόσο τρυφερή ψυχή και είσαι το άτομο που αισθάνεται βαθιά. Έτσι, όταν η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα της φιλοσοφίας σας, σας προτρέπει να μάθετε κάτι καινούργιο για την επικοινωνία, τη συσχέτιση ιδεών και τη σύνδεση μέσα από βαθιά, διαπροσωπική συζήτηση. Μια προειδοποίηση: Καρκίνε, μην περπατάς τόσο πολύ στο μονοπάτι των αναμνήσεων γιατί κινδυνεύεις να χαθείς στο παρελθόν.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν έχουν υπομονή

Λέων

Είναι γνωστό ότι αναδεικνύετε τα ταλέντα σας με τον πιο θετικό τρόπο και η σημερινή είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες σας καλεί να μοιραστείτε αυτό που έχετε με τους άλλους. Είναι εύκολο να εγκλωβιστείτε στην υπερηφάνειά σας, αλλά αυτή η μέρα είναι ιδανική για δημιουργικότητα και συνεργασία με φίλους και άλλους που μπορούν να επωφεληθούν από αυτό που προσφέρετε. Επιπλέον, θα διασκεδάσετε κάνοντάς το.

Παρθένος

Αγάπα τους άλλους, Παρθένε. Η Σελήνη θα εισέλθει στον τομέα των δεσμεύσεων και των συνεργασιών σας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με το σύντροφό σας. Μπορείτε να βγείτε έξω και να απολαύσετε κάτι κοντά στην θάλασσα ή να κάνετε μια βόλτα στον παραλιακό πεζόδρομο. Αν θέλετε να επισκεφθείτε έναν τροπικό παράδεισο φέτος, κοιτάξτε τις προσφορές και αρχίστε να κάνετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Ζυγός

Αγαπάτε την αυτοφροντίδα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, Ζυγέ. Κατά τη διάρκεια της εισόδου της Σελήνης στους Ιχθύς, τον τομέα των λεπτομερειών και της εργασίας σας, θυμηθείτε να προγραμματίσετε χρόνο και για τη διόρθωση των πραγμάτων. Οργανώστε τον προσωπικό σας χώρο. Φροντίστε τις λεπτομέρειες. Κάντε τα μικρά πράγματα που φέρνουν μεγάλα κέρδη σε εσάς.

Σκορπιός

Η ζωή μπορεί να είναι τόσο ρομαντική, Σκορπιέ. Η Σελήνη θα εισέλθει στον τομέα του ρομαντισμού, του παιχνιδιού, της δημιουργικότητας και της προσωπικής ευχαρίστησης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάτι ηδονικό και αισθησιακό που σας αρέσει. Προγραμματίστε ένα μασάζ ή σχεδιάστε μια μέρα ε σπα. Αν προτιμάτε να φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας απολαύστε λίγο χρόνο διαβάζοντας ή ακούγοντας μουσική ενώ μουλιάζετε στην μπανιέρα.

Τοξότης

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό για τις μέρες που χρειάζεται να φτιάξετε την διάθεση σας; Αν αγαπάτε να μαγειρεύετε ή προτιμάτε να παραγγέλνετε φαγητό από έξω, η σημερινή Σελήνη που εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού σας, σας καλεί να μείνετε μέσα. Βολευτείτε και αναπαυθείτε. Σχεδιάστε να περάσετε λίγο χρόνο στον καναπέ. Απολαύστε λίγη ήρεμη μοναξιά. Κλείστε την ημέρα με απόλυτη χαλάρωση.

Αιγόκερως

Συζητήστε τα πράγματα για να βρείτε λύση. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σας. Αυτό καθιστά την ημέρα ιδανική για να στείλετε μηνύματα ή να γράψετε χειρόγραφες επιστολές. Ίσως διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μιλήσετε εύκολα για περίπλοκα θέματα. Μπορείτε να συνδεθείτε, να αγγίξετε θέματα καρδιάς και να πείτε πώς πραγματικά αισθάνεστε.

Υδροχόος

Όσο εύκολα κερδίζουμε τόσο εύκολα μπορεί να χάσουμε. Μην αφήσετε αυτό να έχει συμβεί με τα χρήματά σας. Όταν η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς, μπορεί να πέσετε θύμα της ψευδαίσθησης ότι έχετε περισσότερα από όσα έχετε. Χρειάζεται να είστε λιτοί. Δώστε προσοχή στις φθηνότερες αγορές, οι οποίες θα μπορούσαν να μειώσουν στο σύνολο τον προϋπολογισμό σας.

Ιχθύες

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη. Διαλέξτε ένα βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε και σας διδάσκει κάτι που πρέπει να ξέρετε. Αν θέλετε να δουλέψετε πάνω σε προσωπικούς στόχους, βρείτε έναν συνεργάτη που μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε μερικά πράγματα και είναι πρόθυμος να συζητήσει με ειλικρίνεια τις επιλογές σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ