Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου: Ταύροι, προσέξτε σε ποιους αποκαλύπτετε τα μυστικά σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν μια ευχάριστη έκπληξη την άνοιξη – «Τα προβλήματα τελειώνουν»

Κριός

Όρισε τους στόχους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, φέρνοντας την προσοχή στον ηλιακό οίκο της προσωπικής σου εξέλιξης. Ήρθε η ώρα να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις και στη συνέχεια να προχωρήσεις τα απαραίτητα βήματα για να φτάσεις στον στόχο σου.

Να θυμάσαι, η εξέλιξη δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται εν μία νύχτα. Για να μην σε κατακλύσει το μέγεθος των επιθυμιών σου, θέσε στόχους σε διαστήματα που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 5 χρόνια. Αυτό θα σε βοηθήσει να τους προσεγγίσεις με πιο διαχειρίσιμο τρόπο.

Τα 4 πιο επίμονα ζώδια – «Δεν τα παρατούν ποτέ, παρά τις δυσκολίες»

Ταύρος

Πρόσεξε τα κουτσομπολιά στον κύκλο σου. Αυτός είναι τρόπος να καταλάβεις σε ποιον δεν πρέπει να αποκαλύπτεις μυστικά. Η Σελήνη στον Κριό, στο ηλιακό σου οίκο των κρυφών εχθρών, μπορεί να «δείχνει» και πράγματα, όχι μόνο ανθρώπους.  Πράγματα που σας κρατούν πίσω μπορεί να είναι τομείς στους οποίους πρέπει να στοχεύσετε, όπως ο ύπνος, η ακαταστασία στο σπίτι σας ή η έλλειψη εστίασης.

Δίδυμοι

Πάντα σου άρεσε να τα κάνεις όλα μόνος/η σου, αλλά αν ξεκινάς μια νέα επιχείρηση ή θες να την αναπτύξεις, ένας άνθρωπος που εμπιστεύεσαι και θα λειτουργήσει σαν μέντορας, μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, στον ηλιακό οίκο των επιχειρηματικών σου σχέσεων. Ρώτα τους φίλους σου για συστάσεις. Δες ποιοι influencers στον κλάδο σου αναλαμβάνουν νέους πελάτες.   Σε γενικές γραμμές αυτές οι μέρες σου φέρνουν ενέργεια και ενθουσιασμό. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις νέα projects, να κάνεις νέες γνωριμίες και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Να προσέχεις την παρορμητικότητα και να σκέφτεσαι πριν δράσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας, και ίσως είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι καινούργιο. Σήμερα, αξιολογήστε το πού βρίσκεστε τώρα με το πού θα θέλατε να πάτε. Μπορείτε να κάνετε κάτι τόσο απλό όσο το να δείτε αγγελίες για θέσεις εργασίας που σας απασχολούν. Διαβάστε blogs σχετικά με αυτές τις θέσεις και αρχίστε να προετοιμάζεστε για να μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί.

Λέων

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στα θρανία; Η απόφαση να ξεκινήσεις ξανά σπουδές ενώ εργάζεσαι full-time είναι σοβαρή. Ίσως νιώθεις ότι έχεις κολλήσει στη δουλειά σου, ή ίσως πιστεύεις ότι ένα ανώτερο πτυχίο θα σου προσφέρει καλύτερες αποδοχές. Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό οίκο της εκπαίδευσης σου, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Φτιάξε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά. Σκέψου τους λόγους που σε ωθούν σε αυτή την κατεύθυνση και δες αν η χρονική συγκυρία είναι κατάλληλη.

Παρθένος

Έχει γίνει πολύ δημοφιλές το να μοιραζόμαστε μυστικά online. Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό οίκο των κοινών σου μυστικών, μπορεί να είναι μια δυναμική περίοδος για σένα με ολοκαίνουργιο τρόπο. Ίσως σκέφτεσαι να γράψεις ανώνυμα σε blog για τις εμπειρίες σου ή να μιλήσεις γι’ αυτές δημόσια μέσω ενός social media για να βοηθήσεις άλλους. Το να ανοίξεις την ψυχή σου στον κόσμο ή σε ένα συγκεκριμένο άτομο είναι σημαντική απόφαση. Βεβαιώσου πως είσαι έτοιμος/η για την ευθύνη που συνεπάγεται. Αν έχεις αποφασίσει να περιορίσεις τι μοιράζεσαι online, ψάξε τρόπους να διασφαλίσεις τις πληροφορίες σου.

Ζυγός

Είσαι έτοιμος/η να πάρεις μια σημαντική απόφαση; Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό οίκο των δεσμεύσεων σου, σε ωθεί να βεβαιωθείς ότι έχεις ξεκαθαρίσει τα προσωπικά σου θέματα. Καθόρισε τι επιθυμείς. Διασφάλισε ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ενός project και αν δεν μπορείς, μην διστάσεις να το παραδεχτείς.

Σκορπιός

Η αλλαγή μπορεί να είναι διασκεδαστική! Όταν ανυπομονείς για μια θετική αλλαγή, αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο και πηγή έμπνευσης. Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό οίκο των καθημερινών σου συνηθειών, σε προτρέπει για δράση. Ξεκίνα φτιάχνοντας ένα πλάνο επιβράβευσης για μικρά και μεγάλα επιτεύγματα. Πρέπει να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ακόμα και αν η βοήθεια προς τους άλλους είναι κάτι όμορφο, επικεντρώσου στο δικό σου μεγάλο «γιατί» για να διατηρήσεις την ορμή σου.

Τοξότης

Τοξότη, μπορεί να είσαι εκ φύσεως ταλαντούχος και δημιουργικός/ή, ή ίσως να ήσουν παλαιότερα και να θες να ξαναβρεις αυτή την πλευρά σου. Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της δημιουργικότητας, σε εμπνέει! Ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να αποφασίσεις τι είδους τέχνη θα ήθελες να δοκιμάσεις. Μην φοβηθείς την ανία, καθώς μπορεί να πυροδοτήσει τη φαντασία σου και να την κάνει να οργιάσει. Πάρε ένα μάθημα τέχνης ή πειραματίσου μόνος/η σου. Άσε τον εαυτό σου να διασκεδάσει με τη διαδικασία!

Αιγόκερως

Το να μεγαλώσει η οικογένειά σου μπορεί να λάβει πολλές μορφές. Ίσως σκέφτεσαι να κάνεις παιδί, να υιοθετήσεις ένα παιδί ή να γίνεις ανάδοχος γονιός. Ίσως πάλι σε γοητεύει η ιδέα να αποκτήσεις ένα ζωάκι. Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο της οικογένειας και του σπιτιού, είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσεις αυτό το σημαντικό βήμα. Μπορείς να υπολογίσεις το κόστος και την ευθύνη που συνεπάγεται, και να καταλάβεις τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η απόφαση.

Υδροχόος

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, στον ηλιακό οίκο της επικοινωνίας σου, οι συζητήσεις γίνονται άμεσες, γρήγορες και ξεκάθαρες. Είναι η ιδανική μέρα για να κάνεις ξεκαθάρισμα στα email σου και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πρέπει να στείλεις. Αν έχεις να κάνεις κάποια επεξεργασία για το σάιτ σου ή το προφίλ της επιχείρησή σου, μπορείς είτε να το αναλάβεις εσύ σήμερα είτε να το αναθέσεις σε κάποιον επαγγελματία.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να είναι η ημέρα για μεγάλα κέρδη ή μεγάλες απώλειες, ανάλογα με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Η Σελήνη στον Κριό, στον ηλιακό σου οίκο των χρημάτων, φέρνει έντονη ενέργεια. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις κρυπτονομίσματα ή να επενδύσεις σε κάτι, βεβαιώσου ότι είναι η σωστή κίνηση για σένα. Μην αφήσεις την παρορμητικότητα να σε καθοδηγήσει, εκτός κι αν είσαι σίγουρος/η ότι παίρνεις μια καλή απόφαση. Επανεξέτασε τις επιλογές σου για να βεβαιωθείς ότι αυτό που αποφασίζεις έχει απόλυτη λογική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ