Τα ζώδια σήμερα, 3 Iανουαρίου: Ιχθύες, στείλτε εκείνο το μήνυμα που σκέφτεστε

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Τα 5 ζώδια που θα ακούσουν καλά νέα το 2024

Κριός

Ήρθε η ώρα να δείτε την ιδέα των σχέσεων από μια αναλυτική σκοπιά. Τώρα που η θέση του Ερμή επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας φιλοσοφίας, είστε έτοιμοι να κάνετε περίπλοκες σκέψεις και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας λίγο πιο εύκολα από ότι τον Δεκέμβριο. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, κάνοντάς σας πιο ευαίσθητους για τις σχέσεις — ποιες να διατηρήσετε και ποιες μπορεί να μην είναι συμβατές με τους μελλοντικούς σας στόχους. Με το νέο έτος να έχει ξεκινήσει καλά, είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε ένα και μόνο πράγμα: την ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

Είναι πολύ εύκολο να μπερδέψετε τις επιθυμίες με τις ανάγκες. Μπορεί να χρειάζεστε ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεστε και χώρο για προσωπική ανάπτυξη καθώς και χρόνο για να σκεφτείτε. Το να μάθετε να αγκαλιάζετε τη μοναξιά είναι πολύ σημαντικό.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά το 2024

Ταύρος

Δεν υπάρχει βιαστική πρόοδος, Ταύροι. Μπορεί να βιάζεστε να «τελειώσετε» ό,τι έχετε στο νου ότι θέλετε να κάνετε, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι δράτε σωστά και όχι πολύ. Διαμορφώστε ένα σχέδιο δράσης.

Όταν το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό “χτυπήσει” τον τομέα της ρουτίνας σας, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέα και πολλά πράγματα. Ωστόσο, αυτή είναι μία καλή περίοδος για να κλείσετε εκκρεμότητες και έπειτα να ασχοληθείτε με ό,τι νέο θέλετε να έρθει στη ζωή σας. Διώξτε από τη ζωή σας όσα σας αποπροσανατολίζουν ή σας κάνουν αντιπαραγωγικούς. Μια ρουτίνα πρέπει να λειτουργεί ομαλά για να είναι ισορροπημένη.

«Το 2024 είναι η χρονιά σας» – Τα 4 ζώδια που πέρασαν δύσκολα και τώρα κάνουν δυνατό come back

Δίδυμοι

Το να έχεις ένα πάθος με κάτι και να επιδιώκεις να το κάνεις υποδεικνύει ότι ξέρεις τι πάει να πει στοχοπροσήλωση. Παράλληλα σημαίνει ότι χρειάζεσαι χώρο και χρόνο για να κάνεις αυτά που αγαπάς. Αν θες να παίξεις μουσική, να γράψεις, να ζωγραφίσεις ή να κάνεις οτιδήποτε εκφράζει τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, καλό είναι να διαμορφώσεις ένα μέρος στο σπίτι σου αποκλειστικά για αυτό.

Δώσε σημασία σε ό,τι αγαπάς να κάνεις.

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο να κλείσεις την πόρτα σε ένα μέρος που συνήθιζες να αποκαλείς «σπίτι» σου όμως η πεποίθηση ότι το σπίτι μπορεί να είναι οπουδήποτε αρχίζει να μεγαλώνει στο μυαλό σου. Εάν έχεις σκεφτεί να πουλήσεις το σπίτι σου ή να μετακομίσεις σε μια νέα πολιτεία, πόλη ή διαμέρισμα, αυτή η επιθυμία μπορεί να γίνει εντονότερη αυτή την περίοδο.

Λέων

Δεν μπορούν όλες οι συζητήσεις να γίνουν σε μία μέρα. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να συζητάτε σταδιακά ορισμένα θέματα. Προετοιμαστείτε για τις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε εκ των προτέρων. Δεν είναι λάθος ή πολύ επίσημο να σημειώσετε ορισμένα πράγματα που θέλετε να θίξετε όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο στόχος της κάθε συζήτησης. Σχεδιάστε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Η απογραφή όλων των περιουσιακών στοιχείων και των εξόδων σας μπορεί να είναι μια χρήσιμη διαδικασία για να αποφασίσετε τι να κάνετε στη συνέχεια. Ίσως είναι πιο εύκολο να ξέρετε πού να ξοδέψετε τον χρόνο και την προσοχή σας μόλις αποκτήσετε μία καλύτερη εικόνα της γενικότερης κατάστασής σας. Δείτε πού βρίσκεστε σήμερα, χαρτογραφείστε τις κινήσεις σας και φτάστε σε ένα καλύτερο αύριο.

Ζυγός

Έβαλες μεγάλους στόχους για τον εαυτό σου φέτος και πολλοί από αυτούς έχουν να κάνουν με προσωπικές βελτιώσεις που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις. Έχεις επενδύσει τόσα πολλά από τον εαυτό σου σε άλλους. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι Ζυγός και αυτό συνηθίζεις να κάνεις. Ωστόσο, αυτή την περίοδο είσαι τυχερός και μπορείς πλέον να κάνεις ένα διάλειμμα και να στραφείς στην αυτοφροντίδα. Το σύμπαν σού λέει ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μέσα σου.

Δεν χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένες απαντήσεις για όλα αυτή τη στιγμή. Για αρχή ηρέμησε, χαλάρωσε και ανάπνευσε και όλες οι απαντήσεις που ψάχνεις θα έρθουν από μόνες τους.

Σκορπιός

Η ιδέα της εκδίκησης είναι κάτι που πρέπει να δουλέψετε, Σκορπιοί. Το ξεκίνημα του νέου έτους θέλει να σας διδάξει πως μπορείτε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κρατήσετε μόνο όσα αξίζουν πραγματικά. Ισορροπείστε την ένταση του χαρακτήρα σας και καταλάβετε πως το να αφήνετε κάποια πράγματα να περάσουν δεν σημαίνει ότι ξεχνάτε αλλά ότι προχωράτε. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε το παρελθόν.

Τοξότης

Σε ποιους τομείς της ζωής επενδύετε τον χρόνο σας; Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό αναδεικνύει κάτι που ίσως δεν σκέφτεστε πολύ συχνά, τις κοινωνικές σας σχέσεις. Με τις εκλείψεις που λαμβάνουν χώρα στον Ζυγό και στον Κριό, οι σχέσεις και η δημιουργικότητα είναι αλληλένδετες και συνυφασμένες για εσάς. Συνδυάστε τις δουλειές με την ευχαρίστηση.

Αιγόκερως

Δουλειά, δουλειά και περισσότερη δουλειά, αλλά πραγματικά πρέπει να είναι έτσι; Έχετε μερικά ανολοκλήρωτα projects από το 2023 και αυτά είναι τα μόνα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας. Αυτή είναι η μόνη σας δουλειά αυτή τη στιγμή. Αν και μπορεί να ζηλεύετε λίγο εκείνους που ζουν πιο έντονα τις αρχές του 2024, μην κάνετε το ίδιο. Ο καθένας έχει τον δικό του ρυθμό, και αν ο δικός σας είναι αργός και σταθερός, τότε θα κερδίσετε τον αγώνα σας.

Υδροχόος

Ζήστε, αγαπήστε και … μάθετε. Μαθαίνοντας ένα νέο πράγμα για τον εαυτό σας και τους άλλους, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να διανύσετε το νέο έτος. Μάθετε για άλλους πολιτισμούς, πώς κάνουν τα πράγματα οι άνθρωποι και γιατί. Στόχος να είστε πιο οξυδερκείς και συναισθηματικά έξυπνοι αυτή την εβδομάδα. Κάντε πράγματα που σας επιτρέπουν να αναλογιστείτε τη ζωή σας και, όταν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να είστε πιο συνειδητοποιημένοι.

Ιχθύες

Έχετε ένα τελευταίο δώρο να κάνετε; Μπορεί να σκέφτεστε ένα συγκεκριμένο άτομο ξανά και ξανά αυτές τις μέρες και ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Στείλτε ένα μήνυμα ή πάρτε ένα τηλέφωνο. Το νέο έτος είναι μια καλή δικαιολογία για να το κάνετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ