Τα ζώδια σήμερα, 25 Δεκεμβρίου: Κριοί, χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν την επιτυχία στο τσεπάκι τους

Κριός

Ηρέμησε, Κριέ. Η διέλευση του Άρη απέναντι από την Σελήνη θα μπορούσε να σημαίνει καταστροφή, αν δεν καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Θα είναι εύκολο για κάποιον να πατήσει τα συναισθηματικά «κουμπιά» σας και να εκραγείτε. Να θυμάστε ότι έχετε τη δύναμη να αποφασίσετε πώς θα αντιδράσετε. Επιλέξτε με σύνεση.

Ταύρος

Αξίζει να τσακωθείτε; Ο Άρης απέναντι από τη Σελήνη μπορεί να δώσει μεγάλη ένταση και ταχύτητα στα συναισθήματα. Αυτή η ενέργεια που συσσωρεύεται μπορεί να έχει δύο διεξόδους. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μαλώσετε με τον σύντροφο σας ή να αισθανθείτε ότι ερωτεύεστε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα συναισθήματα θα είναι δυνατά οπότε θα είναι μια εξαιρετικά φορτισμένη μέρα για εσάς.

Τα 6 πιο μισητά ζώδια

Δίδυμοι

Είσαι κόντρα με όλους Δίδυμε. Η δύσκολη θέση του Άρη απέναντι από την Σελήνη θα φέρει σ’ εσάς μία προσωπική πρόκληση: Να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε πράγματα που αφήσατε κάτω από το χαλί για πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές, στις οποίες έως τώρα αντιστεκόσασταν. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στην προσωπική σας ζωή και στον τρόπο που λειτουργείτε και όψη του Άρη με την Σελήνη θα λειτουργήσει βοηθητικά.

Καρκίνος

Τα συναισθήματά σας είναι ανεπεξέργαστα. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο εκτεθειμένοι συναισθηματικά και να επηρεάζεστε από την θέση της Σελήνης. Αυτή είναι μια μέρα κατά την οποία χρειάζεται να ξεκουραστείτε και να κάνετε πολλά διαλείμματα. Βέβαια μπορείτε να πιέσετε και άλλο τον εαυτό σας να κάνει περισσότερα πράγματα και για χάρη των άλλων. Ωστόσο, ξέρετε τα όριά σας. Μην τα ξεπερνάτε.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Λέων

Μπορείτε να έχετε έναν ωραίο χώρο στο οποίο θα επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Η θέση του Άρη απέναντι από την Σελήνη σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να δείτε τους φίλους σας ως οικογένεια. Οι διακοπές των Χριστουγέννων μπορεί να είναι αγχωτικές. Όταν έχεις ανθρώπους στη ζωή σου με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις και να τους εμπιστευτείς τότε αυτό είναι ανεκτίμητο.

Παρθένος

Δέχεστε τηλεφωνήματα από την εργασία. Μπορεί σήμερα να λείπετε από το γραφείο και να προσπαθείτε να χαλαρώσετε αλλά κάτι σας αποσπά την προσοχή και είναι αδύνατο να μην σκεφτείτε τη δουλειά σας. Προσπαθήστε να έχετε μία πιο σφαιρική οπτική στα πράγματα.. Δώστε στον εαυτό σας χώρο για να απολαύσει όσο περισσότερη χαλάρωση γίνεται. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε, αλλά δώστε στον εαυτό σας την άδεια να το κάνει.

Ζυγός

Μπορείτε να πείτε αυτό που πραγματικά σκέφτεστε ή μπορείτε να αποφύγετε ορισμένα πράγματα όπως η πολιτική, η θρησκεία και άλλα θέματα – ταμπού. Με τη Σελήνη να στοχεύει τις προσωπικές απόψεις σας είστε διατεθειμένοι να πείτε ανοιχτά αυτό που πραγματικά σκέφτεστε. Ωστόσο η παρουσία του Άρη μπορεί να μπλέξει τα πράγματα. Μπορεί να συμβούν παράξενα πράγματα στον τομέα της επικοινωνίας. Για παράδειγμα μπορεί να φανείτε σε κάποιους εριστικοί αν και δεν είστε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε χρειάζεται να γνωρίζετε σε ποιους απευθύνεστε και τι περιμένουν να ακούσουν από εσάς.

Σκορπιός

Ποιο είναι ένα από τα πράγματα που προκαλούν ευαισθησία σε έναν Σκορπιό; Το μαντέψατε, τα μυστικά. Ακριβώς αυτή η μυστικότητα μπορεί να σας κάνει να εκραγείτε τώρα που ο Άρης βρίσκεται απέναντι από την Σελήνη. Ακόμη και αν είστε εσείς που έχετε μυστικά θα μπορούσατε να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις. Οι τομείς που είναι πιθανό να προκύψουν αντιπαραθέσεις είναι τα οικονομικά και τα περιουσιακά στοιχεία. Εάν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ξόδεψε περισσότερα από όσα αρχικά υποσχέθηκε αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αναταραχή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα που αφορά τις σχέσεις. Ο Άρης επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σας βγαίνει θυμός για την κατάσταση μίας σχέσης. Μήπως ο σύντροφος σας δεν είναι τελικά αυτός που θέλατε ή που περιμένατε;. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα υπάρξει κάποια ένταση μεταξύ της πραγματικότητας και της ελπίδας. Είστε αρκετά μεγάλοι για να αντιληφθείτε ότι τα πράγματα δεν θα είναι πάντα όπως τα θέλετε.

Αιγόκερως

Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε κάτι. Ωστόσο μπορεί να προκύπτουν καθυστερήσεις που σας εμποδίζουν να πετύχετε τον στόχο σας. Η Σελήνη θα είναι στον τομέα της ρουτίνας και της υγείας σας. Έτσι, εάν κάνετε δίαιτα και ελπίζετε να την τηρήσετε, μπορείτε να τα καταφέρετε. Εάν ελπίζετε να πάτε για τρέξιμο, κάντε το νωρίς. Μπορεί να ανταγωνίζεστε για χρόνο και προσοχή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μέρες όπως η σημερινή.

Υδροχόος

Νιώθετε χαρά και ευτυχία σήμερα, καθώς η δημιουργικότητα και το πάθος σας βρίσκουν την έκφραση τους παρέα με φίλους ή συναδέλφους. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που κάνετε περισσότερες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή ξεκουράζεστε από την εργασία σας. Να είστε προσεκτικοί με το περιεχόμενο που δημοσιεύετε και εάν κάποιος αποφασίσει να σας αφαιρέσει από την λίστα των φίλων του να μην το πάρετε προσωπικά.

Ιχθύες

Σήμερα έρχεται θετική ενέργεια στον οικογενειακό σας τομέα. Μπορεί να σας είναι εύκολο να είστε το άτομο που κρατά τους πάντες μαζί είτε με την αγάπη σας είτε με την ικανότητά σας να διατηρείτε την ηρεμία. Βέβαια δεν αποκλείεται να είναι δύσκολο να παίξετε τον ρόλο του διαιτητή κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης μεταξύ των μελών της οικογένειας. Αλλά εάν είστε ο ειρηνοποιός στην οικογένεια πιθανότατα γι’ αυτό σας δίνουν αυτή την ζόρικη δουλειά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ