Τα ζώδια σήμερα, 23 Δεκεμβρίου: Λέοντες, αφήστε την καρδιά σας να εκφραστεί

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Τα 6 πιο μισητά ζώδια

Κριός

Ήρθε η ώρα να ψάξετε στην καρδιά σας για να καταλάβετε τι θέλετε και γιατί. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, τον τομέα της μάθησης και της πνευματικότητάς σας. Δώστε, λοιπόν, στον εαυτό σας τον χώρο και χρόνο να συλλογιστεί. Αν θέλετε να κλάψετε ή να ξαπλώσετε νωρίς στο κρεβάτι για να σκεφτείτε τη ζωή και τις επόμενες κινήσεις σας, κάντε το. Αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη αρχή για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο περισυλλογή.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Ταύρος

Να είσαι ειλικρινής, Ταύρε. Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι σας λένε πεισματάρηδες κατά καιρούς. Γιατί πραγματικά μπορεί και να είστε. Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει τον τομέα των κοινών πόρων και των μυστικών σας. Σκεφτείτε να κοιτάξετε τους τομείς της ζωής σας που κρύβετε από τους άλλους. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να ξεκινήσετε να διορθώνετε καταστάσεις.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Δίδυμος

Κάθε τόσο μπορεί να έχετε μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα και τον ρομαντισμό. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, στον τομέα των υποχρεώσεων σας. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να δεσμευτείτε εκ νέου σε έναν στόχο, ειδικά αν θέλετε να τον πετύχετε μαζί με έναν σύντροφο. Σκεφτείτε τους ανθρώπους στη ζωή σας που θα θέλατε να κρατήσετε πιο κοντά σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε τα όρια αλλά και να αλλάξετε τελικά το τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για ποιον και σε ποιο βαθμό.

Καρκίνος

Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών, και έχετε λίγο χρόνο για να επανεκτιμήσετε τους τομείς της ζωής σας στους οποίους αισθάνεστε να υστερείτε. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, τον τομέα της ρουτίνας και των συνηθειών σας. Λέτε συνέχεια ότι θα αλλάξετε κάτι αλλά τελικά μένετε στα ίδια; Ποια είναι τα εμπόδια και τα κολλήματα σας; Μπορείτε να συντάξετε ένα αληθινό σχέδιο δράσης με συνεργάτες και να προχωρήσετε σε αλλαγές εδώ και τώρα.

Λέων

Μια αγάπη επιστρέφει στο προσκήνιο; Ο Ερμής επηρεάζει τον τομέα του πάθους και αυτή είναι η ευκαιρία να αποδείξετε ότι η ερωτική σας ζωή μπορεί και θα αντέξει και τις πιο δύσκολες στιγμές. Οι γιορτές μπορεί να φέρουν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά μην χάνετε το κουράγιο σας. Αξιοποιήστε αυτή τη ρομαντική πλευρά σας και αφήστε τη θαρραλέα καρδιά σας να εκφραστεί.

Παρθένος

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, που όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται για να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Αυτό μπορεί να φέρει στο μυαλό μερικές απίστευτες αναμνήσεις από υπέροχες εποχές του παρελθόντος αλλά μπορεί να υπάρχουν και άσχημες μνήμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή για να δείτε πραγματικά πόσο μακριά έχετε φτάσει και να είστε ευγνώμονες για όλα τα υπέροχα πράγματα που πρέπει να προσβλέπετε στο μέλλον.

Ζυγός

Είσαι συγγραφέας ή θέλεις να γίνεις; Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη και τον τομέα της επικοινωνίας σας. Εάν έχετε λίγες μέρες ελεύθερες από τη δουλειά σας, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γράψετε το πρώτο προσχέδιο του μυθιστορήματός σας. Ακόμα κι αν δεν είστε συγγραφέας ή κάποιος που του αρέσει να χρησιμοποιεί λέξεις, μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να πείτε πράγματα μέσω κειμένου ή μέσω email. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διαγράψετε παλιά email, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας και να κάνετε μια ενημέρωση στο iPhone σας. Εστιάστε περισσότερο στη μέθοδο επικοινωνίας και λίγο λιγότερο στην εξωτερική έκφραση και θα διαπιστώσετε ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ χρήσιμη για εσάς σε βαθύτερο επίπεδο.

Σκορπιός

Εστιάζετε πλέον στο πορτοφόλι και τα οικονομικά σας. Ο Ερμής στον Τοξότη μιλάει για τον τομέα των χρημάτων και τα οικονομικά πλάνα σας. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή του χρόνου όπου μαθαίνετε να εξοικονομείτε περισσότερα από όσα ξοδεύετε. Μπορείτε να συντάξετε ένα οικονομικό σχέδιο ή να δείτε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά που κερδίζετε. Μπορεί να μάθετε πώς να κάνετε περισσότερα πράγματα με τα ίδια χρήματα.

Τοξότης

Είναι καλό να δουλεύεις με τον εαυτό σου, Τοξότη. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο σου και στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να συντάξετε τη λίστα που θέλετε να διαβάσετε το 2024 ή να σκεφτείτε όλα τα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε όταν έρθει η νέα χρονιά. Θέλετε να χάσετε βάρος; Να επανέλθετε σε φόρμα; Τίποτα δεν είναι αδύνατο για εσάς.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που σας ζηλεύουν δεν θα σας το δείξουν. Αλλά, μπορείτε να ξεχωρίσετε τον φθόνο από ένα χιλιόμετρο μακριά. Ο Ερμής ακουμπάει από τον Τοξότη στν τομέα των κρυφών εχθρών σας. Αυτό φέρνει στο προσκήνιο τις φιλίες που έχετε υποψιαστεί ότι δεν είναι γνήσιες ή οριακά τοξικές. Ήρθε η ώρα να κάνετε εκκαθαρίσεις στο στενό κύκλο σας. Μπορείτε να το κάνετε.

Υδροχόος

Μπορεί να σας αρέσει η κοινωνικότητα σας ή απλά να έχετε φτάσει σε ένα σημείο που θα θέλατε να μπορούσατε να αλλάξετε τον αριθμό σας. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη, τον τομέα των φιλιών σας. Ένας παλιός έρωτας με τον οποίο διατηρούσατε και φιλία θα μπορούσε να επιστρέψει για να σας μιλήσει και να επανορθώσει. Αυτή μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή να κλείσετε τους λογαριασμούς σας ή να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στην φιλική σχέση σας.

Ιχθύες

Η επαγγελματική σας ζωή πρόκειται να πάρει μεγάλη ώθηση. Ο Ερμής θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας. Μπορεί να λαμβάνετε κάποια θετικά σχόλια που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και να ακούτε καλά. Η σοφία μπορεί να φτάσει από άλλους και θα θέλετε να ακούσετε την κάθε λέξη τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ