Τα ζώδια σήμερα, 20 Δεκεμβρίου: Ταύροι, προσέξτε κρυφούς εχθρούς

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Είσαι drama queen; 4 ζώδια που έχουν την τάση να αντιδρούν πάντα υπερβολικά

Κριός

Σηκώστε τα μανίκια σας. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, στο ζώδιό σας και στον οίκο της προσωπικής σας ανάπτυξης. Είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε τους προσωπικούς στόχους σας για τη νέα χρονιά. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με την λίστα των στόχων σας. Στη συνέχεια, αρχίστε να φαντάζεστε την υλοποίηση τους.

Ταύρος

Μην παρασυρθείτε από τα άτομα που πιστεύετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό και στον τομέα των κρυφών εχθρών σας. Δώστε προσοχή σε άτομα που οι πράξεις τους φαίνεται ότι έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια τους. Θα θελήσετε να δώσετε προσοχή στο πού επενδύετε την ενέργειά σας. Όταν βλέπετε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται στην προσοχή σας είναι καλό να απομακρυνθείτε.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Δίδυμος

Βγείτε έξω και συναναστραφείτε, Δίδυμοι. Η Σελήνη στον Κριό επηρεάζει για εσάς τον τομέα της φιλίας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ανοίξετε τα φτερά σας και την κοινωνική ζωή σας. Είναι δεδομένο ότι σας αρέσει να έχετε φίλους και να πηγαίνετε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις και να διασκεδάζετε. Τώρα αυτό ευνοείται και από τα άστρα. Έτσι μην κάθεστε στο σπίτι νιώθοντας μοναξιά. Ξεκινήστε τις εξόδους και απολαύστε όλα τα υπέροχα πράγματα που προσφέρει αυτή η εποχή του χρόνου.

Καρκίνος

Μπορείτε να βάλετε στόχο να φτάσετε στον ουρανό. Η Σελήνη που εισέρχεται στον Κριό επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης. Τα πράγματα στη δουλειά μπορούν να αρχίσουν να βελτιώνονται. Αν πάλι ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να έχει μία καλή προσφορά εργασίας. Εάν θέλετε να αλλάξετε καριέρα τότε είναι η ώρα να ρίξετε μια επιπλέον ματιά στο βιογραφικό σας και να το βελτιώσετε.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Λέων

Απομένουν τόσα πολλά πράγματα να εξερευνήσετε στις λίγες μέρες που μένουν μέχρι να τελειώσει το 2023. Η Σελήνη στον Κριό μιλάει για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σας προσκαλεί να μάθετε γρήγορα. Η ενέργεια του Κριού σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας σημαίνει ότι αποκτάτε ταχύτητα για δράση και παίρνετε όσο περισσότερα μαθήματα μπορείτε.

Παρθένος

Δεν είστε ο παρορμητικός τύπος, αλλά σήμερα μπορεί να είστε λίγο πιο αντιδραστικοί από το συνηθισμένο. Η Σελήνη «ακουμπάει» τον τομέα των οικονομικών σας. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε αγγίζει την καρδιά σας θα αγγίξει και το πορτοφόλι σας και θα ενεργήσετε γενναιόδωρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αποφασίζετε να πληρώσετε τον λογαριασμό μίας οικογένειας που βλέπετε ότι δυσκολεύεται οικονομικά. Όταν έχετε κάτι να δώσετε, μπορείτε να το κάνετε χωρίς δισταγμό και να νιώθετε πραγματικά καλά με αυτό.

Ζυγός

Αυτή είναι μία περίοδος που τρέχετε αρκετά. Σκέφτεστε εάν πρέπει να δώσετε ευκαιρίες και σε ποιες καταστάσεις. Η Σελήνη στον Κριό μιλάει για κινητικότητα στον τομέα των δεσμεύσεών σας. Θα πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται πού μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο από όσο θα αναμενόταν από εσάς. Σήμερα ξεκινάτε μόνοι σας για να πετύχετε έναν νέο στόχο. Επίσης μπορεί να δοκιμάσετε κάτι νέο χωρίς να κάνετε ρωτήσετε άλλους.

Σκορπιός

Σε μέρες όπως η σημερινή, είναι καλύτερα αν επιλέξετε μικρές εργασίες που μπορεί να πραγματοποιήσετε από την καθημερινή λίστα σας. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, τον τομέα της καθημερινότητάς σας. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος μπορεί για εσάς να κυλά γρήγορα. Όσες εργασίες λοιπόν έχουν σφιχτά χρονοδιαγράμματα είναι καλό να τις τοποθετήσετε στην κορυφή της λίστας.

Τοξότης

Όταν έχετε μία νέα ιδέα ενθουσιάζεστε και θέλετε να την δείτε να πραγματοποιείται. Είστε έτοιμοι να αδράξετε τη στιγμή. Η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του πάθους και της δημιουργικότητάς σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Οραματιστείτε αυτό που θέλετε να δείτε να συμβαίνει. Ξεκαθαρίστε τι ελπίζετε να πετύχετε και δείτε το να συμβαίνει.

Αιγόκερως

Προτιμάτε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, στον τομέα του σπιτιού. Αντί να μένετε στο σπίτι ή να ασχολείστε αποκλειστικά με οικογενειακά θέματα, μπορείτε απλά να πάρετε λίγο προσωπικό χρόνο για εσάς. Είναι καλό να έχετε ποιοτικό χρόνο για σκέψη ή για να γράψετε στο ημερολόγιο σας. Κάντε γυμναστική ή απολαύστε λίγο την σιωπή.

Υδροχόος

Μπορεί να είστε αρκετά ομιλητικοί όταν έχετε διάθεση να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε. Η Σελήνη από την θέση της στο Κριό επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, Μπορεί να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και αυτό να φέρει χαμόγελα στους κοντινούς σας ανθρώπους που έχουν συνηθίσει την πιο ήσυχη και συγκρατημένη φύση σας. Οι κοντινοί σας άνθρωποι απολαμβάνουν να σας παρακολουθούν αφού έχετε ενδιαφέροντες τρόπους παρουσίασης των ιδεών σας.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, τον τομέα των επενδύσεων και της προσωπικής σας περιουσίας. Αυτή είναι η στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας για ένα νέο σπίτι ή να εξετάσετε τον τύπο του διαμερίσματος που θα θέλατε να ζήσετε. Μπορεί να σας φανεί διασκεδαστικό να επισκέπτεστε ιστοσελίδες ακινήτων και να εξετάζετε τι είναι διαθέσιμο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ