Τα ζώδια σήμερα 16 Νοεμβρίου: Ζυγοί, πρέπει να είστε υπομονετικοί

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

4 ζώδια που δεν μπορούν να πουν όχι σε μια νέα περιπέτεια

Κριός

Είσαι ένας φυσικός ηγέτης, Κριός, και όταν πρόκειται να αναλάβεις ευθύνες, το κάνεις χωρίς να πτοηθείς. Είναι μια ωραία αλλαγή για εσάς όταν η Σελήνη ξεκινά τη διέλευση της από το ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα της σταδιοδρομίας και της κοινωνικής σας θέσης, επομένως μπορείτε να περιμένετε μια μικρή ώθηση στα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή κίνηση η οποία ίσως να σας βοηθήσει εάν προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή από πιθανούς εργοδότες ή άλλους πιθανούς επενδυτές.

Εάν ελπίζατε για ένα καλό μπόνους ή ενημερωθήκατε για κάποια πιθανή αύξηση, οι επόμενες δύο ημέρες είναι ιδανικές για να επικοινωνήσετε με το αφεντικό σας για ετήσιες αξιολογήσεις ή να ακούσετε πώς μπορείτε να βελτιωθείτε στη δουλειά σας. Συνολικά, Κριέ, αυτή η Σελήνη σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό — και θα το κάνεις!

Τα 4 ζώδια που είναι τα πιο παθιασμένα όταν ερωτεύονται

Ταύρος

Είστε αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας τις επόμενες μέρες, και όταν πρόκειται να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους με τις γνώσεις σας για τον κόσμο, προσπαθείτε πολύ.  Η Σελήνη που εισέρχεται στον Αιγόκερω σας δίνει την ορμή και την αποφασιστικότητα που ελπίζατε να έχετε να πετύχετε στον χώρο εργασίας  ή τις σπουδές σας, εάν αυτή τη στιγμή ολοκληρώνετε οποιοδήποτε είδος ακαδημαϊκού προγράμματος.

Οι καλύτερες δραστηριότητες για σήμερα περιλαμβάνουν καλό φαγητό σε ένα εστιατόριο ή μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή στα μαγαζιά κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος. Φροντίστε να παραμείνετε ενήμεροι για όσα συμβαίνουν.

Δίδυμοι

Η λήψη μιας απόφασης σημαίνει ότι έχετε δεσμευτεί σε αυτό που θέλετε και θα κάνετε ό,τι χρειάζεται για να το πετύχετε. Οπότε, οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για για εσάς. Γίνεστε πιο αποφασισμένοι και εργαστείτε για έναν μεγάλο στόχο. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι το κάνετε μόνοι σας, αυτό δεν θα ενδιαφέρει και τόσο.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας παρέχει μία έντονη συναισθηματική ενέργεια. Είστε πιο ικανοί να παραμερίσετε τους φόβους και τους δισταγμούς για να πετύχετε τους στόχους σας σήμερα. Μια λίστα υποχρεώσεων θα σας βοηθήσει. Δηλαδή γράψτε αναλυτικά το σχέδιό σας, ώστε η δουλειά σας να χωριστεί σε κομμάτια που είναι διαχειρίσιμα και πραγματοποιήσιμα αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Υπάρχει μια φυσική σειρά σε όλες τις επιχειρηματικές συνεργασίες. Μερικές φορές, ένας τίτλος βοηθά στον καθορισμό ενός ρόλου και άλλες φορές, είναι ο τίτλος ο ίδιος είναι κάνει τη δουλειά από μόνος του. Κατά τη διάρκεια της εισόδου της Σελήνης στον Αιγόκερω, γίνεστε αυτό το άτομο που θέλει να κάνει τη δουλειά.

Δεν είναι η ώρα να σηκώσετε το βάρος των άλλων ή να αλλάξετε προτεραιότητες. Αντίθετα, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δείξτε τις ηγετικές σας ικανότητες. Αφήστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη να λάμψει.

Λέων

Μπορεί να μην «αγαπάτε» ακριβώς τη δουλειά σας, αλλά σας βοηθά να πληρώσετε τους λογαριασμούς και για αυτό είστε ευγνώμονες. Η σημερινή Σελήνη που εισέρχεται στον Αιγόκερω ανοίγει την πόρτα για να βρεις σκοπό σε αυτή τη δουλειά που κάνεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που εκτιμάτε στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή.

Μπορεί να εκτιμήσετε τους συναδέλφους σας περισσότερο σήμερα και για κάποιον λόγο είστε ευγνώμονες για την δουλειά σας και δεν αγχώνεστε. Το να γνωρίζετε τι περιμένετε και η προβλεψιμότητα των πραγμάτων είναι αυτό που σας κάνει πιο ευτυχισμένους τώρα.

Παρθένος

Όταν αποφασίσετε ότι θα κυνηγήσετε ένα όνειρο ή το πάθος σας, μπορεί πρώτα να σκεφτείτε ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Μπορείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως. Επίσης, ένα χόμπι μπορεί να γίνει δουλειά και μάλιστα να πάει καλά. Να είστε έτοιμοι να δείτε με άλλο μάτι μια πλευρά των δημιουργικών ενδιαφερόντων που έχετε,  που μπορεί να συνοδεύεται από μια ανάγκη για εκμάθηση νέων πραγμάτων.

Ζυγός

Στην οικογένεια, τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως έντονα, αλλά υπό κανονικές συνθήκες, αγαπάτε ο ένας τον άλλον και όλοι τα πάτε καλά. Η Σελήνη που μπαίνει στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει την πιο σκληρή πλευρά της προσωπικότητας των ανθρώπων. Πρέπει να είστε λίγο πιο υπομονετικοί. Οι άνθρωποι μπορεί να σας δοκιμάσουν, αλλά θα περάσετε στο τέλος καλά.

Σκορπιός

Αυτή η μέρα φέρνει μια ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική, απαραίτητη συζήτηση με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Μπορεί να είστε απρόθυμοι να μιλήσετε για ορισμένα θέματα, αλλά με τη Σελήνη σε αυτή τη θέση, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας χωρίς να συγκρατηθείτε και η ικανότητά σας να προχωράτε μπροστά είναι ισχυρή σήμερα.

Τοξότης

Είναι πάντα καλό να έχετε ένα οικονομικό σχέδιο για εκείνες τις στιγμές που χρειάζεται να έχετε χρήματα σε ρευστό. Σήμερα, μπορείτε να επενδύσετε σε ακίνητα ή να αναζητήσετε διάφορους τύπους ακινήτων που σας ενδιαφέρουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναθεωρήσετε και να προγραμματίσετε το μέλλον.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ώρα σου να λάμψεις, Αιγόκερε. Με τη Σελήνη να μπαίνει στο ζώδιό σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε λίγο και να βιώσετε τα συναισθήματά σας. Δεν είναι η ώρα να διώξετε τα αρνητικά συναισθήματα και να αποφύγετε να μιλήσετε για αυτά. Θα θέλετε να ακουστούν και να ακούσετε και από τους άλλους πράγματα. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να προσκαλέσετε κάποιον σε μια συζήτηση πχ για καφέ, ώστε να μπορείτε να τον γνωρίσετε με τον καιρό.

Υδροχόος

Η Σελήνη που μπαίνει στον Αιγόκερω μπορεί να δείξει την ανάγκη σας να κερδίσετε την προσοχή των άλλων. Θα θέλετε να κάνετε πράγματα που δείχνουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Τα κομπλιμέντα είναι ευπρόσδεκτα σήμερα, Υδροχόε, γιατί απολαμβάνεις πραγματικά τη ζωή με τους δικούς σου όρους.

Ιχθύες

Οι φίλοι είναι η ουσία της ζωής και όταν βλέπεις έναν φίλο να περνάει μια δύσκολη στιγμή, θέλεις να τον βοηθήσεις. Κάνεις τα πάντα για να του σταθείς, αν μπορείς. Χρησιμοποίησε σήμερα τη δύναμή σου αυτή, για να κάνεις κάτι αρνητικό λίγο πιο διαχειρίσιμο για τον φίλο που βοηθάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ