Τα 5 μέρη του σώματος που δεν πλένετε σωστά – Το viral ΒΙΝΤΕΟ γιατρού στο TikTok

Μία γιατρός κατάφερε να γίνει viral στο TikTok με το βίντεό της για την έλλειψη υγιεινής ορισμένων, αποκαλύπτοντας τα 5 μέρη του σώματος που οι περισσότεροι δεν πλένουν σωστά.

Νέο trend στο TikTok – «Ντύσε την μαμά σου σαν κι εσένα»

Η Δρ Jen Caudle, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 90.000 πιστούς ακόλουθους και περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια likes στην πλατφόρμα, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που μοιράζεται τις 5 κορυφαίες περιοχές που οι άνθρωποι δεν πλένουν αρκετά – αρχίζοντας από τον αφαλό.

«Ακριβώς, πολλοί άνδρες δεν πλένουν καθόλου τον αφαλό τους», δηλώνει στο πλέον viral κλιπ, το οποίο έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση.

Τα κεριά από… βούτυρο κάνουν θραύση στο TikTok – Πώς να τα φτιάξετε για το τραπέζι των Χριστουγέννων

«Παιδιά, γίνεται αηδία! Παρακαλώ πλύνετε τον αφαλό σας», παρακαλεί η Caudle, που αυτοαποκαλείται «οικογενειακή γιατρός της Αμερικής».

Στη συνέχεια δίνει στους ακόλουθούς της το επόμενο σημείο που είναι τα αυτιά.

Αυτά είναι τα πιο viral ΒΙΝΤΕΟ του TikTok για το 2022
@drjencaudle You’re Not Washing These Enough! 🤢 #bath #bathe #shower #wash #loofah #bodywash #loofahsponge #loofahtiktok #washtiktok #tiktoktaughtme #fyp #fypシ ♬ original sound – DrJenCaudle

Στη συνέχεια, κουνάει… το δάχτυλό της σε ανθρώπους που δεν πλένουν σωστά τα νύχια τους. Εδώ παγιδεύεται πολλή βρωμιά», εξηγεί. «Δεν το σκεφτόμαστε συχνά!»

Το τέταρτο πράγμα που απλά δεν αντέχει είναι όταν οι άνθρωποι δεν πλένουν τα πόδια τους. «Ναι, πρέπει πραγματικά να πλένεις τα πόδια σου», υπογραμμίζει με αυστηρό τόνο. «Δεν μιλώ να αφήσεις αυτό το σαπούνι να τρέξει στα πόδια σου στο ντους, μιλάω για το πλύσιμο!».

Το πέμπτο μέρος είναι τα δάχτυλα. «Μπείτε ανάμεσα σε αυτά τα δάχτυλα των ποδιών», προτρέπει. «Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αποτρέπετε λοιμώξεις πολλών ειδών. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε αρκετά τα δάχτυλά σας!»

Μερικοί από τους οπαδούς της την εκτίμησαν για το ότι ασχολήθηκε με την καθαριότητα, αν και αρκετοί από αυτούς εξέφρασαν αντιρρήσεις. «Ποιος ΔΕΝ πλένει αυτά τα μέρη; Νόμιζα ότι είχαμε μεγαλώσει όλοι εδώ!!» είπε ένας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ