Τα 5 καλύτερα βιντεοπαιχνίδια βασισμένα σε κόμικς για να παίξετε μετά το Marvel’s Spider-Man 2

Από πολλές απόψεις, το Marvel’s Spider-Man 2 μοιάζει με το αποκορύφωμα δεκαετιών βιντεοπαιχνιδιών κόμικς. Εκτός από τα δικά του prequels, λίγα άλλα παιχνίδια κόμικς φαίνονται τόσο καλά, ή είναι τόσο υποσχόμενα όσο το Marvel’s Spider-Man 2. Αλλά απέχει πολύ από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που βασίζεται σε κόμικ. Στην πραγματικότητα, ενώ υπάρχουν πολλά “σάπια” παιχνίδια σε όλη την ιστορία του gaming, υπάρχουν επίσης πολλά πετράδια, και επισημαίνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας παρακάτω.

Batman: Arkham City

Στιγμιότυπο από το Batman: Arkham City.
  • Προγραμματιστής/Εκδότης : Rocksteady Studios/Warner Bros. Interactive Entertainment
  • Είδος : Δράσης, Open-World, Single-Player
  • Πού να αγοράσετε : Steam , PlayStation Store , Xbox Store , Amazon

Η προσπάθεια επιλογής της καλύτερης συμμετοχής στη σειρά Batman: Arkham είναι δύσκολη, καθώς ο καθένας έχει ένα διαφορετικό αγαπημένο, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Arkham City. Το 2011, αυτό το ανοιχτό παιχνίδι Batman έθεσε ένα νέο στίγμα για τα παιχνίδια κόμικ. Η Gotham City ήταν σκοτεινή, επικίνδυνη και τόσο ζωντανή όσο κάθε άλλος ανοιχτός κόσμος στο gaming. Επιπλέον, η μάχη ήταν ένα βήμα πιο πάνω από το Arkham Asylum , η ιστορία ήταν εκπληκτικά συναρπαστική και ακόμη και το σκορ ήταν εκπληκτικό.

The Walking Dead

Στιγμιότυπο από το The Walking Dead.
  • Προγραμματιστής/Εκδότης : Telltale Games/Skybound Games
  • Είδος : Περιπέτεια, Point-and-Click, Αφηγηματικά, Μονό Παίκτη
  • Πού να αγοράσετε : Steam , PlayStation Store , Xbox Store , Amazon

Μέχρι σήμερα, μόνο λίγα παιχνίδια έχουν πλησιάσει στο να πετύχουν την ίδια συναισθηματική γροθιά που έκανε το τέλος του επεισοδιακού παιχνιδιού περιπέτειας The Walking Dead του Telltale. Τα παιχνίδια συχνά προσπαθούν να σας πείσουν ότι «οι επιλογές σας έχουν σημασία», αλλά σπάνια το κάνουν. Στο The Walking Dead , θα νιώσετε το βάρος κάθε απόφασης και θα πρέπει να ζήσετε με τις συνέπειες.

Οι Guardians of the Galaxy της Marvel

Το βιντεοπαιχνίδι της Marvel’s Guardians of the Galaxy. Πηγή εικόνας: Eidos Montreal
  • Προγραμματιστής/Εκδότης : Eidos-Montréal/Eidos Interactive Corp.
  • Είδος : Δράση-Περιπέτεια, Μονός Παίκτης
  • Πού να αγοράσετε : Steam , PlayStation Store , Xbox Store , Amazon

Όπως τα παιχνίδια Spider-Man του Insomniac, έτσι και το παιχνίδι Guardians of the Galaxy του Eidos-Montréal διαδραματίζεται σε μια διαφορετική πραγματικότητα από το MCU. Αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου, για έναν παίκτη, σας βάζει στα τζετ μποτάκια του Star-Lord καθώς αυτός και οι Guardians προσπαθούν να σώσουν το σύμπαν. Είναι μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία και αν είστε λάτρης αυτών των χαρακτήρων που αστειεύονται μεταξύ τους ενώ σώζουν τη ζωή του άλλου, θα βρείτε πολλά να αγαπήσετε εδώ.

Αδικία 2

Στιγμιότυπο από το Injustice 2. Πηγή εικόνας: NetherRealm Studios
  • Προγραμματιστής/Εκδότης : NetherRealm Studios, QLOC/WB Games
  • Είδος : Fighting, Multiplayer
  • Πού να αγοράσετε : Steam , PlayStation Store , Xbox Store , Amazon

Θα δυσκολευτείτε πολύ να κερδίσετε το δημοφιλές παιχνίδι μάχης Injustice 2, όταν πρόκειται για υπερήρωες. Υπάρχουν 38 μαχητές που μπορούν να παίξουν σε αυτόν τον μαχητή από την ομάδα πίσω από το Mortal Kombat , συμπεριλαμβανομένων των The Joker, Batman, Superman, Blue Beetle, Wonder Woman, Green Arrow και Swamp Thing. Το Injustice 2 εισήγαγε επίσης μηχανικούς RPG με το Gear System, το οποίο ανταμείβει τους παίκτες με εμπειρία και κομμάτια κοστουμιών για συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order for Switch. Πηγή εικόνας: Koei Tecmo Games
  • Προγραμματιστής/Εκδότης : KOEI TECMO GAMES, Team Ninja/Nintendo
  • Είδος : Δράση, RPG, Multiplayer
  • Πού να αγοράσετε : Nintendo eShop, Amazon

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Marvel: Ultimate Alliance 2 , η σειρά έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο Nintendo Switch το 2019. Στο top-down action RPG, θα συγκεντρώσετε μια ομάδα τεσσάρων ηρώων από ένα ρόστερ δεκάδων για να σταματήσουν τον Thanos και το The Black Order να απελευθερώσουν τη δύναμη των Infinity Stones. Καθώς νικάτε εχθρούς και αφεντικά, οι χαρακτήρες σας θα ανεβαίνουν επίπεδο και θα αποκτούν νέες δεξιότητες. Μπορείτε επίσης να παίξετε σε όλο το παιχνίδι με έως και τέσσερις παίκτες.

Πηγή: FOXreport.gr 

Ξεκαρδιστικό βίντεο – Σκύλος κατεβαίνει τις σκάλες σαν λαγουδάκι

Γιατί οι άνδρες διστάζουν περισσότερο από τις γυναίκες να μοιραστούν αρνητικά νέα – Νέα μελέτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ