Rolled Hair: Το νέο hack για περισσότερο όγκο στα μαλλιά

Αυτό το τέλειο hack έρχεται από τα ’90s και υπόσχεται όγκο στα μαλλιά, χωρίς κούρεμα! Ο hair stylist James Earnshaw, μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο τα λεπτά μαλλιά μπορούν να δείχνουν πιο πλούσια. Ο τρόπος πολύ απλός! Όπως πάντα το πιο σημαντικό είναι τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό που χρειάζεστε εδώ είναι μια ηλεκτρική βούρτσα με θερμότητα, ιδανική για να κάνετε το απαραίτητο styling χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Αν δεν έχετε ηλεκτρική βούρτσα, κανένα θέμα! Τα ίδια αποτελέσματα θα έχετε και με μια απλή στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι, απλώς θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο.

Δείτε λοιπόν πώς θα υιοθετήσετε αυτό το super hack

Αρχικά χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 με 6 τούφες. Στην συνέχεια πάρτε κάθε μια ξεχωριστά και με την θερμαινόμενη βούρτσα γυρίστε την προς τα μέσα, δηλαδή προς το πρόσωπό σας. Απ’ αυτήν την κίνηση, μάλιστα, προκύπτει και η ονομασία του hack “rolled hair”, καθώς ρολάρετε με την χρήση της βούρτσας.

Αφού τελειώσετε με όλες τις τούφες, χτενίστε απαλά τα μαλλιά σας για να αποκτήσουν μια ομοιόμορφη εικόνα. Για άψογο κράτημα ψεκάστε με μπόλικη λακ.

Την ίδια διαδικασία ακολουθήσετε και εσείς που έχετε πιστολάκι αντί για ηλεκτρική βούρτσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό το hack δουλεύει υπέροχα κυρίως σε κουπ μέχρι το σβέρκο, τύπου καρέ.

Τα μαλλιά έτσι αποκτούν όγκο και το τελείωμά τους αγκαλιάζει τέλεια το πρόσωπα δημιουργώντας το πιο elegant look.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ