Πώς θα φορέσουμε τις διαφάνειες από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Μια νέα τάση, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κατακτήσει το street style, αλλά και τις καρδιές των απανταχού influencers, αποτελεί η διαφάνεια. Διαφάνειες αυτή την περίοδο εντοπίζουμε συνήθως σε βραδινά outfits συνδυασμένες με glitter και εσώρουχα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις φορέσουμε και το πρωί. Γιατί τρόποι υπάρχουν πολλοί και είναι όλοι τους εξίσου εντυπωσιακοί.

Επιλέξτε χρώμα

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στις διαφάνειες μια πρωινή νότα είναι να τις επιλέξετε σε χρώμα ή σε λευκό και όχι σε μαύρο. Γιατί, όπως και να το κάνουμε το μαύρο, ειδικά όταν συνδυάζεται με σέξι λεπτομέρειες, θέλοντας και μη δείχνει έτοιμο για πιο βραδινές εξόδους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Βασιστείτε στα γύρω-γύρω

Συνοδεύστε την δαντέλα και -γιατί όχι- τις διαφάνειες ανάλογα με το που θέλετε να πάτε. Επιλέξτε μίνι φούστες για το βράδυ ή ένα απλό denim παντελόνι για πιο casual περιστάσεις.

Συνδυάστε τις διαφάνειες με πλεκτά

Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και η πιο hot διαφάνεια θα αποκτήσει έναν cool αέρα, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκαλύπτοντας μια μικρή επιφάνεια αρκεί για να υιοθετήσετε το trend. Δεν χρειάζονται υπερβολές.

Φορέστε strass

Γιατί δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακός συνδυασμός. Όπως και να το κάνουμε, οι διαφάνειες κρύβουν μέσα τους μια festive διάθεση και ο ωραιότερος τρόπος για να τις αναδείξουμε είναι μέσα από ένα βραδινό εορταστικό outfit. Φορέστε φορέματα καλυμμένα με strass, προσθέστε φτερά και πούπουλα και ετοιμαστείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής με σέξι διαφάνειες. Χριστούγεννα έρχονται, εξάλλου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ