Το viral pop art manicure trend μοιάζει σαν να βγήκε από κόμικ

Τα pop art nails κυκλοφορούν παντού τελευταία και μαθαίνουμε ότι είναι εμπνευσμένα από τα κόμικ. Έχουν γίνει προφανώς viral καθώς εμφανίζονται συνεχώς στην ροή του Instagram, αλλά και στο TikTok. Επίσης είναι γνωστά και ως “cartoon nails”.

Χαρακτηριστικό αυτού του μανικιούρ είναι οι ζωγραφισμένες γραμμές γύρω από την περίμετρο του νυχιού. Έτσι δημιουργείται ένα 3D εφέ, το οποίο μιμείται τα κινούμενα σχέδια ενός κόμικ, εξού και η ονομασία του.

Τα pop art νύχια μπορείτε να τα βρείτε αρκετά απλά και minimal ή έντονα και γεμάτα κινούμενα σχέδια.

Όποιο στιλ και να διαλέξετε είναι ένα μανικιούρ που τραβάει τα βλέμματα με τις πολύχρωμες και μπορούμε να πούμε και εκκεντρικές παραλλαγές του. Ταιριάζει σε κοντά ή μακριά νύχια, οβάλ ή και τετράγωνα!

Πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό από τις τάσεις που επικρατούν, όπως τα chrome και glazed nails. Μια τέτοια τάση μάλιστα είναι αγαπημένη σε πολλούς nail artists, καθώς μπορούν να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.

Αν είστε έτοιμη για να δοκιμάσετε κάτι νέο και τόσο ιδιαίτερο, πάρτε ιδέες!

Classic

Η κλασική εκδοχή του αποτελείται από bold μονοχρωμία και τηn χαρακτηριστική μαύρη γραμμή που δημιουργεί το 3D εφέ.

French

Μα φυσικά το γαλλικό μανικιούρ δεν θα μπορούσε να λείπε ούτε από εδώ! Αυτή λοιπόν είναι η πολύχρωμη εκδοχή του.

Μirror

Τί πιο φανταστικό, όταν συνδυάζονται δυο viral τάσεις. Συνδυάστε το pop art με ασημί ή χρυσά chrome nails και κάντε την διαφορά.

Chrome

Και για εσάς που αγαπάτε το pop art και θέλετε να το ζήσετε all over, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε όσο πιο πολλά χρώματα μπορείτε και να τα σχεδιάσετε με τα πιο ευφάνταστα σχέδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alma K. (@nailsbyalma)

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ