Μάντη Περσάκη: Όσα είπε για το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – Πώς μίλησαν στα παιδιά τους

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Μάντη Περσάκη. Η γυμνάστρια του pilates αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της αλλά και τον χωρισμό της με τον kickboxer Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου επιβαρύνθηκε η υγεία μου γιατί ήταν μεγάλο και το μωρό, δούλευα πάρα πολύ και μέχρι το τέλος. Μετά χειρουργήθηκα στη χολή μου. Είχα πόνους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, Πρωτοχρονιά ήταν. Δεν ήταν εύκολο…» ανέφερε η Μάντη Περσάκη εξηγώντας πως αυτό συνέπεσε κοντά χρονικά και με τον χωρισμό της.

«Ήταν γενικά μία μεταβατική φάση στη ζωή μου» συμπλήρωσε καθώς όπως εξομολογήθηκε έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο ωστόσο τώρα επέλεξαν να το δημοσιοποιήσουν.

«Δεν μπορώ να πω πως ήταν κάτι απλό ή εύκολο. Η κάθε αλλαγή στη ζωή μας, πόσω μάλλον μία επιλογή ζωής όπως ήταν αυτή… Ουσιαστικά στόχος μας είναι να είμαστε δυνατοί κάτω από όλες τις συνθήκες και οι τέσσερίς μας» σημείωσε η γνωστή γυμνάστρια εξηγώντας πως επισκέφτηκαν παιδοψυχολόγο για να μιλήσουν στα παιδιά τους για τον χωρισμό.

«Αυτή η πραγματικότητα ήταν η πιο αληθινή και η πιο σωστή για τα παιδιά μου, ήταν η αλήθεια μας. Εγώ και ο Αλέξανδρος δείχνουμε την αλήθεια μας στα παιδιά. Αυτά είναι προτεραιότητα και για τους δυο μας, είμαστε γονείς πάνω απ’ όλα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στο για πάντα και πιστεύω ότι υπάρχουν ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ και είναι πάρα πολύ αγαπημένα» είπε τέλος.

Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης γνωρίστηκαν το 2013, όταν έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε pilates στην περίοδο της αποθεραπείας. Τον Οκτώβριο του 2014 παντρεύτηκαν στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε μαζί δυο γιους, τον 6,5 ετών Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ