«Προτίμησε την ερωμένη του από εμένα και τα παιδιά μας, οπότε του έδωσα ένα μάθημα» – Γυναίκα κατακεραυνώνει τον πρώην σύζυγό της

Η γυναίκα ήταν παντρεμένη με τον άνδρα που είχε ερωτευτεί στην εφηβεία της, και πίστευε ότι θα ήταν μαζί του για πάντα. Η προδοσία και η εγκατάλειψη όμως, κατέστρεψαν το παραμύθι που ζούσε.

Έμεινε με τον σύζυγό της παρά τις απιστίες του – «Τώρα είναι φτωχός και θέλω διαζύγιο»

Η ζωή της άλλαξε σε μία στιγμή. Η προδομένη γυναίκα έβλεπε την οικογένειά της να διαλύεται. Αντί ωστόσο, να κυνηγήσει την εκδίκηση ή να γίνει μελοδραματική, προτίμησε να καθίσει και να παρακολουθεί τον άνδρα της να υποφέρει από τις συνέπειες των ίδιων του των πράξεων.

Ο άντρας της TikΤoker @tattylomas, της ζήτησε διαζύγιο, λέγοντάς της κατάμουτρα ότι είναι ερωτευμένος με άλλη. Στο άκουσμα της επιθυμίας του, η γυναίκα «πάγωσε», αφού ήταν μαζί από την εφηβεία τους. Το ζευγάρι επίσης, έχει και παιδιά, οπότε ήταν αδύνατον για τη γυναίκα να πιστέψει ότι εκείνος προτιμά να είναι με κάποια που γνώριζε μόλις τρεις μήνες.

4 τοξικές συμπεριφορές που οδηγούν σε διαζύγιο

Η παράλληλη σχέση

Γνωρίζοντας για την παράλληλη σχέση του, η γυναίκα εξακολουθούσε να προσπαθεί να σώσει τον γάμο της, όμως εκείνος δεν άλλαζε γνώμη. Η γυναίκα δέχτηκε τελικά  να πάρουν διαζύγιο, αλλά τον ενημέρωσε ότι δεν θα μπορεί να έχει σχέσεις με τον γιο τους μετά το διαζύγιο. Ο άντρας επέμενε ότι είναι ερωτευμένος με την καινούργια του σχέση, την οποία του ήταν αδύνατον να αφήσει. Όσο και αν της ήταν δύσκολο, η σύζυγος αποφάσισε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, προκειμένου να μην χάσει τα πάντα, και παρόλο που εξακολουθούσε να τον αγαπάει.

Ήταν ευχαριστημένη που κατάφερε να κρατήσει το σπίτι στο οποίο έμεναν, και το οποίο είχε αγοράσει απ’ τη γιαγιά της, ωστόσο έπρεπε να δώσει στον σύζυγο ένα γενναιόδωρο ποσό ως αποζημίωση. Στη συνέχεια, η γυναίκα έπρεπε να διαχειριστεί τον πόνο της προδοσίας και το τέλος της αγάπης.

Η ανατροπή και η απάντησή της

Εκείνο που δεν μπορούσε να προβλέψει η γυναίκα ήταν τα μηνύματα του άνδρα της, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, με τα οποία θα την παρακαλούσε να τον συγχωρέσει για το μεγάλο του λάθος και, να τον δεχτεί ξανά πίσω.

Η γυναίκα του απάντησε ότι πλέον δεν έχει καμία θέση στο σπίτι τους. Ανακάλυψε επιπλέον ότι, η ερωμένη του, η «γυναίκα των ονείρων του», όπως τη χαρακτήριζε, είχε στην πραγματικότητα έναν πολύ άσχημος χαρακτήρας. Η πρώην σύζυγος δεν δίστασε να τού πει ότι πλέον δεν θέλει καμία επαφή μαζί του.

 Ο νέος έρωτας στη ζωή της

Στη συνέχεια, τα πράγματα εξελίχθηκαν αναπάντεχα  όμορφα για την TikToker. Μέσω της αδελφής της γνώρισε κάποιον άλλον άντρα, επίσης διαζευγμένο, με τον οποίον, αν και έχουν δεσμό εδώ και μερικούς μήνες, δεν σκέφτονται  τον γάμο.

Μετά τη διάλυση του γάμου της, η γυναίκα γνώρισε πάλι τον έρωτα, ενώ για τον άντρα της πιστεύει ότι του αξίζει ο πόνος που βιώνει αφού «χωρίς να το πολυσκεφτεί, διέλυσε την οικογένειά μας». Τελικά, από την κόρη τους έμαθε ότι, χώρισε από την ερωμένη και είχε και ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, ένα βράδυ που οδηγούσε μεθυσμένος. «Και όλα αυτά, εξ αιτίας μία γυναίκας που ήξερε μόλις τρεις μήνες», τόνισε.

Η γυναίκα ομολόγησε ότι, το να τον βλέπει να υποφέρει από τις συνέπειες των πράξεών του, της δίνει μεγάλη ικανοποίηση: «πείτε με κακιά, πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά μόνος του τα προκάλεσε όλα».

Στο τέλος του βίντεο πρόσθεσε: «Αν με βλέπεις (απευθυνόμενη στον πρώην άντρα της), καλά να περνάς στο αχούρι που μένεις και να χαίρεσαι το τρακαρισμένο του αυτοκίνητο. Α, και θα σού στείλω φωτογραφίες απ’ τη Χαβάη, που τόσο ήθελες να πας, όπου θα είμαι σε λίγες μέρες με το αγόρι μου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ