Έμεινε με τον σύζυγό της παρά τις απιστίες του – «Τώρα είναι φτωχός και θέλω διαζύγιο»

Μια γυναίκα παραδέχτηκε ότι έμεινε στο πλευρό του τραπεζίτη συζύγου της παρά το γεγονός ότι την απατούσε σε τακτική βάση. Θεωρούσε ότι η καριέρα του ήταν «συναρπαστική» και νόμιζε ότι ήταν «πανέξυπνος». 

Έδωσε στην κόρη της το χειρότερο όνομα στον κόσμο – «Το καημένο το παιδί»

Μάλιστα η γυναίκα εξήγησε ότι πίστεψε τον σύζυγο της όταν της είπε ότι ήταν τυχερή επειδή μπορούσε να αγοράσει όλα όσα ήθελε. Επίσης ανέφερε ότι οι άλλες φίλες της, που είχαν παντρευτεί τραπεζίτες την έπεισαν ότι η θέση της ήταν καλύτερη από τις άλλες ερωτικές ερωτικές συντρόφους του συζύγου της, αφού τις έκρυβε και τις απέρριπτε.

«Ήμουν αυτή που κρατούσε γύρω του. Και το γεγονός ότι ο σύζυγός μου ήταν ακόμα στοργικός και γενναιόδωρος μαζί μου και με τα παιδιά με ηρεμούσε», τόνισε η γυναίκα. Η 50χρονη παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του, που κράτησε 13 χρόνια, είδε τον σύζυγο της να μετατρέπεται από έναν γενναιόδωρο και συμπονετικό άντρα, που ήταν φιλόδοξος και έξυπνος, σε έναν εθισμένο στο σεξ που δεν μπορούσε να πει «όχι». 

«Θηλάζω τον 4χρονο γιο μου αν και φρικάρει τους άλλους» – Δεν σκοπεύει να σταματήσει παρά την κριτική

«Τώρα είναι φτωχός και θέλω διαζύγιο»

Είπε ότι έχει κοιμηθεί με μία βοηθό από την δουλειά, είχε ερωτικές επαφές της μίας βραδιάς στην δουλειά και πήγαινε τακτικά σε στριπτιτζάδικα με πελάτες και συναδέλφους. «Και τα τελευταία δύο χρόνια, πλήρωνε το ενοίκιο για μία τότε φοιτήτρια κολεγίου και τώρα φωτογράφο που είναι 24», ανέφερε η γυναίκα. 

Η αγανακτισμένη σύζυγος έγραψε στον ιστότοπο Reddit ότι: «Ο σύζυγός μου ήταν ένας μη παραδοσιακός φοιτητής. Προερχόταν από φτωχό περιβάλλον με εθισμένους γονείς. Δικτυώθηκε πολύ και έπιασε δουλειά στις επενδύσεις στον τραπεζικό τομέα στην Νέα Υόρκη. Ήταν το χρυσό παιδί. Έτσι δεν τα πήγαινε καλά με τον έλεγχο της παρόρμησης και ήταν πάντα συναισθηματικά κακομαθημένος. Εν τω μεταξύ, είχα τακτοποιηθεί σε ένα σπίτι στο Montclair με τα τέσσερα παιδιά μας (ένα αγόρι 13 ετών, ένα κορίτσι 12 ετών, ένα αγοράκι 10 ετών και ένα 8χρονο κορίτσι)».

Ήθελε να μάθει γιατί δόθηκε για υιοθεσία – «Ένιωσα ντροπή και αηδία γιατί οι γονείς μου ήταν αδέλφια»

Αποκάλυψε ότι έμαθε για τις απιστίες του συζύγου της από υπονοούμενα που άφηναν γυναίκες συνάδελφοι του. Σταμάτησε να μιλά με τους συναδέλφους του 51χρονου συζύγου της, αλλά μετά έμαθε από τον σύζυγο της ότι είτε θα δεχόταν εκείνος να πηγαίνει σε στριπτιτζάδικα είτε θα εκείνος θα εφάρμοζε το προγαμιαίο συμβόλαιο τους. 

Πώς έμαθε για τις απιστίες του συζύγου της

Ωστόσο σε κάποια στιγμή μία πρώην ερωμένη του συζύγου της έφτασε να τις στέλνει φωτογραφίες, ενώ η παρούσα ερωμένη του κάνει δημοσιεύσεις στο Tik Tok με τον άντρα της και δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει το πρόσωπο του. 

Η σύζυγος ανέφερε ότι ο άντρας της απολύθηκε. Παρά το γεγονός ότι έλαβε μία γενναιόδωρη αποζημίωση το ζευγάρι είχε πολλά έξοδα και χρέη και αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Είπε ότι ξύπνησε μια μέρα και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν ήταν πια ο «δυνατός, έξυπνος τύπος που αγαπούσα τόσο καιρό».

«Έχει γίνει ένα αγανακτισμένο μωρό με κατάθλιψη. Αυτός, παρ’ όλη την ανιαρή του συμπεριφορά, ήταν πάντα ο βράχος στο γάμο. Όταν συνέβαινε κάτι κακό, το περίμενε ή είχε μια λύση. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το θαρραλέο που πρόβαλε, η ευφυΐα ήταν όλα φτηνά και ψεύτικα. Το χειρότερο είναι ότι ξέρω ότι μου είναι πιστός τώρα, αλλά είμαι πολύ μουδιασμένη για να το χαίρομαι», σημείωσε η γυναίκα. 

«Και ενώ πολλές σύζυγοι εξακολουθούν να θαυμάζουν τους συζύγους τους μετά την απώλεια εργασίας, το κάνουν επειδή υπάρχει ακόμα αυτός ο σεβασμός. Συνειδητοποίησα ότι δεν τον σεβόμουν. Και δεν υπάρχει μόνο ένας παράγοντας που το προκάλεσε αυτό. Τις προάλλες είπα στον άντρα μου ότι ο γάμος αυτός τελείωσε. Ήταν θυμωμένος και είπε: “Έτσι, τη στιγμή που θα δεις έναν αριθμό τραπεζικού υπολοίπου που δεν σου αρέσει, θα φύγεις”. Είπε ότι θα ανακάμψει και θα το μετανιώσω. Του είπα ότι πουλάμε το σπίτι μας ούτως ή άλλως, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να χωρίσουμε τους δρόμους μας εδώ», παραδέχτηκε η γυναίκα. 

Πώς σχολίασαν οι χρήστες του διαδικτύου την απόφασή της

Η γυναίκα διαπίστωσε ότι οι χρήστες του διαδικτύου την στήριξαν στην απόφαση της να χωρίσει από τον σύζυγο της. «Προϋπόθεση του για τον γάμο ήταν να τον αφήσεις να σε απατάει και προϋπόθεση του για τον γάμο ήταν να στηρίζει οικονομικά την οικογένεια. Εκείνος αποφάσισε ότι η σχέση σας δεν βασιζόταν στην αγάπη ή τον σεβασμό, πώς τολμά τώρα να το θέλει», ανέφερε ένας χρήστης.

Και ένας άλλος είπε: «Ας είμαστε ειλικρινείς, ο μόνος λόγος που δεν απατά πια είναι επειδή μία δεν θέλει να κοιμηθεί μαζί του τώρα που δεν κουνάει τη μεγάλη του τσάντα με τα χρήματα για να τις δελεάσει. Δεν είναι ότι είχε κάποια αποκάλυψη και άλλαξε εντελώς τον εαυτό του και έγινε ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Αυτό δεν αποτελεί επιλογή γι’ αυτόν».

Ενώ ένας τρίτος σημείωσε: «Η απιστία του οδήγησε στο θάνατο του γάμου σας με χίλιες μαχαιριές. Φυσικά, μόλις έχανε το μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί που είχε στη σχέση σας θα έφευγες. Έμεινες για την οικονομική σταθερότητα που μπορούσε να δώσει σε εσένα και τα παιδιά. Αυτό έχει φύγει προ πολλού όπως και η αγάπη που μοιραζόσασταν κάποτε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ