Πότε τα ζευγάρια απιστούν – Δεν είναι πια σε 7 χρόνια

Το ένα τρίτο των απιστιών δεν συμβαίνει στα… «7 χρόνια φαγούρας», όπως οι περισσότεροι πιστεύαμε έως τώρα, αλλά πολύ πιο νωρίς, περίπου μόλις τρία χρόνια μετά τον γάμο, σύμφωνα με έρευνα.

Μόλις το 10% λέει ότι υπέκυψε και δεν παρέμεινε πιστός στους όρκους αιώνιας αγάπης ύστερα από επτά χρόνια.

Ο ιστότοπος γνωριμιών για παντρεμένους illicitencounters.com ρώτησε 2.000 μέλη του σε ποιο σημείο του γάμου τους άρχισαν να θέλουν μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Το 7% δήλωσαν ότι αυτοί ή ο σύντροφός τους είχαν όντως απιστήσει και το έκαναν κατά τον πρώτο χρόνο του γάμου τους.

Το 5% κεράτωσε το έτερον του ήμισυ έπειτα από δύο χρόνια και το 12% το έκανε έπειτα από τέσσερα ή πέντε χρόνια. Το 11% απάτησε τον σύντροφό του στον έκτο χρόνο γάμου.

Από αυτούς που είχαν απατήσει κάποια στιγμή, σχεδόν οι μισοί κατηγόρησαν την αυξανόμενη έλλειψη οικειότητας στο γάμο τους. Σχεδόν το ένα τέταρτο είπε ότι ο ερχομός των παιδιών άλλαξε τη σχέση τους και οδήγησε σε πιέσεις που προκάλεσαν επίσης ρωγμές στη σχέση.

Ένα άλλο 16% υποστήριξε ότι είχε βαρεθεί και αναζητούσε ενθουσιασμό και πάθος.

Η Jessica Leoni, εκπρόσωπος του illicitencounters.com , δήλωσε: «Σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο, τα ζευγάρια έρχονται τώρα σε ένα σταυροδρόμι πολύ νωρίτερα από ό,τι στο παρελθόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ