Πώς να ξεφορτωθείτε την… ψαρίλα από την κουζίνα σας

Κουζίνα μυρωδιές ψαρίλα

Ακόμη κι αν αγαπάτε το ψάρι, το να το μαγειρέψετε στην κουζίνα σας μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία. Πολύ καιρό αφότου φαγωθεί το ψάρι, πλυθούν οι κατσαρόλες και τα πιάτα τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων, η μυρωδιά του ψαριού παραμένει. Και σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλετε να προσέξουν οι επισκέπτες του σπιτιού σας…

Ευτυχώς, οι συμβουλές στο διαδίκτυο είναι αρκετές και δίνουν τη λύση για να αποφύγετε την δυσοσμία από τα θαλασσινά εδέσματα, που θα βρεθούν στο επίκεντρο του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας.

Πρώτα απ ‘όλα, να ξέρετε ότι τα πραγματικά φρέσκα ψάρια και όστρακα δεν πρέπει να έχουν καθόλου περίεργη οσμή. Αν λοιπόν ξετυλίξετε ένα πακέτο με ψάρια και κάνετε ένα βήμα πίσω από τη μυρωδιά, μην τα χρησιμοποιήσετε.

 

Η μυρωδιά από το μαγείρεμα των ψαριών οφείλεται στη μέθοδο μαγειρέματος που χρησιμοποιείτε. Το πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του ψαριού ξεκινά αλλάζοντας τον τρόπο που μαγειρεύετε τα ψάρια σας.

Exit mobile version