Πώς να αντιμετωπίσεις την πεθερά σου τις γιορτές με βάση το ζώδιό της

Οι ζεστές φωτιές ανάβουν, η μυρωδιά του πεύκου είναι πανταχού παρούσα και οι πιέσεις να μαζευτεί όλη η οικογένεια στο γιορτινό τραπέζι είναι στο αποκορύφωμα. Πράγματι, είναι η περίοδος των γιορτών που πολλές πεθερές έχουν το ελεύθερο για να κοινωνικοποιηθούν, να ασκήσουν κριτική, να προσφέρουν κίνητρα για χωρισμούς, να κάνουν τοξικά μαθηματικά και να ασχολούνται με όλα όσα δεν τις αφορούν. Αν φοβάστε αυτή τη γυναίκα δεν είστε μόνοι.

Μια έκθεση του iVillage βρήκε κάποτε ότι το 51% των γυναικών θα προτιμούσε να μείνει σπίτι και να καθαρίσει το σπίτι παρά να ακούει τις πεθερές τους, το 36% θα προτιμούσε να επισκεφτεί έναν γυναικολόγο, το 30% θα προτιμούσε να έχει καθήκοντα ενόρκων και το 28% θα προτιμούσε είτε να κάνουν τους φόρους τους είτε να κάνουν απονεύρωση.

Καλά νέα για όσους δίνουν τον αγώνα για να γίνουν αγαπητοί και αποδεκτοί — η έρευνα δείχνει ότι δεν φταίτε εσείς εάν η πεθερά σας σας μισεί. Το ζώδιό της ίσως σας δώσει κάποια ελπίδα για να την βγάλετε καθαρή αυτά τα Χριστούγεννα.

Δείτε πώς να αντιμετωπίσετε την πεθερά σου με βάση το ζώδιό της

Κριός

Αυτός ο τύπος πεθεράς δεν θα είναι ποτέ ευγενικός, αλλά θα είναι πάντα άμεσος και συχνά διασκεδαστικός. Ο αυταρχικός και βάναυσα ειλικρινής Κριός μπορεί γενικά να καταπραΰνεται με ένα κακόγουστο αστείο, κριτική ή ένα ειλικρινές αίτημα για βοήθεια.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πεις σε αυτή τη γυναίκα να ηρεμήσει. Θα σε χτυπήσει. Όταν κοκκινίζει στο πρόσωπό της και είναι έτοιμη να ζητήσει το… αίμα σου, φύγε ήρεμα και περίμενε υπομονετικά τη βραχύβια καταιγίδα οργής να δώσει τη θέση της στον καθαρό ουρανό και σε μια χαρακτηριστική έλλειψη λογοδοσίας.

Ταύρος

Οι γυναίκες Ταύροι μπορούν να υποκύψουν με οποιονδήποτε συνδυασμό απαλού φωτισμού, ακριβού τυριού και φανταχτερών πιτζαμών. Τοποθετήστε την σε μια άνετη καρέκλα με εύκολη πρόσβαση στη σανίδα αλλαντικών και θα είναι πολύ απασχολημένη με το μάσημα για να σκεφτεί τα μισοπεθαμένα φυτά του σπιτιού σας και τα άσχημα μαξιλάρια για ριχτάρια.

Δίδυμοι

Οποιοσδήποτε Δίδυμος θα προτιμούσε να είναι νεκρός παρά να βαρεθεί, γι’ αυτό έχετε διαθέσιμα τα άσχημα κουτσομπολιά ή τις απαντήσεις που πρέπει σχετικά με νεκρές διασημότητες, τη διαλείπουσα νηστεία και/ή την αμφιλεγόμενη πολιτική. Αυτό το ευρύ φάσμα γνώσεων θέλει για να της αρέσεις, ακόμα και ίσως ειδικά αν δεν της αρέσεις.

Αυτός ο τύπος μπορεί εύκολα να αποσπαστεί από παιχνίδια ασήμαντα και να υπολογίζει ότι θα μιλήσει με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε. Μην τις αφήνετε να είναι υπεύθυνες για βρέφη, σάλτσες ή εργασίες ευαίσθητες στο χρόνο.

Καρκίνος

Ως μητέρα όλων των μητέρων, οι πεθερές με ζώδιο Καρκίνου ταλαντεύονται άγρια ​​ανάμεσα στο… ξύλο και στην αγάπη. Έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους σαν ζώα συναισθηματικής υποστήριξης και τους συντρόφους αυτών των παιδιών σαν πράκτορες της TSA που τα χειρίζονται λάθος.

Στη χειρότερη, κλίνουν προς τον ρόλο του θύματος και εφαρμόζουν τακτικές τόσο περίπλοκης συναισθηματικής χειραγώγησης που θα ήταν εντυπωσιακό αν δεν ήταν τόσο αναίσθητες. Παραμείνετε στα βασικά ζητώντας να δείτε φωτογραφίες των παιδιών της όταν ήταν μωρά, αποσυντονίζοντάς την όταν προσφέρει συμβουλές και όταν κάτι την προκαλεί. Η εμπλοκή ως επιβίωση.

Λέων

Στην πιο τοξική τους περίπτωση, οι πεθερές του ζωδίου αυτού βλέπουν τα παιδιά τους ως προέκταση του εαυτού τους, και μάλιστα μια επιχρυσωμένη, άψογη προέκταση. Μην παραπονιέστε ποτέ και βάλτε το φρουτοκέικ της μπροστά και στο κέντρο στο τραπέζι του γλυκού.

Προσλάβετε έναν επαγγελματία φωτογράφο για να απαθανατίσει οικογενειακές στιγμές και να είναι αρκετά ευγενικός ώστε να βλέπετε τον εαυτό σας στο παρασκήνιο ή έξω από το κάδρο.

Παρθένος

Για τους πεθερές του ζωδίου, η κριτική είναι ο τρόπος που δείχνει ότι νοιάζεται  και αυτή είναι η γλώσσα της αγάπης της. Έτσι, δώστε αυτό το γλαστράκι για τρίψιμο ή ένα δώρο για να το τυλίξετε, καθώς τα αδρανοποιημένα χέρια είναι η πρόσκληση της Παρθένου να συμβουλεύσει. Μην την λυπάσαι, απλά να είσαι καλύτερος.

Ζυγός

Αναποφάσιστος ΚΑΙ παθητικός επιθετικός, ποτέ δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι με έναν Ζυγό . Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα καλάθια δώρων με λοσιόν σώματος και τις κάρτες με ακουαρέλα με ζεστή διατύπωση; Όχι. Όχι, δεν μπορείς. Οι Ζυγοί είναι άσοι στο να αποκτούν και να διαδίδουν ήπια αλλά επιδέξια προσωπικές πληροφορίες.

Σκορπιός

Η κολακεία δεν θα σας οδηγήσει πουθενά με μία πεθερά Σκορπιό, καθώς μπορεί να μυρίσει μια προσπάθεια από 100 μέτρα μακριά. Η καλύτερη στρατηγική σας είναι να την προσεγγίσετε ως συνάδελφο αρπακτικό στην άγρια ​​φύση. Κουνήστε καταφατικά το κεφάλι αλλά επίσης μην ασχοληθείτε.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα μιλά πάντα από τη σειρά του και θα σας κάνει να εύχεστε να είχατε παντρευτεί ένα ορφανό. Εκτοξεύοντας αυτόκλητες συμβουλές και γραφικές αναμνήσεις από τις μέρες της δόξας της. Ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να της ζητήσεις να επιλέξει τη λίστα αναπαραγωγής και να αναμίξει τα ποτά. Ο ήχος και η κοινωνική λίπανση είναι πραγματικά οι μόνες αρένες που μπορεί κανείς να ελέγξει αυτή την παρτίδα.

Αιγόκερως

Κανείς δεν κερδίζει ποτέ πραγματικά την πλήρη έγκριση ενός Αιγόκερου, ειδικά τα δικά του παιδιά. Όταν τα εν λόγω παιδιά συνεργάζονται, παρέχει στην πεθερά ένα βολικό μέρος για να κατηγορήσει. Δύσκολο να εντυπωσιάσεις, η καλύτερη άμυνα εδώ είναι να είσαι σκληρόπετσος, να έχεις μια σταθερή δουλειά και ένα άκαμπτο άνω χείλος. Οι χαμηλών τόνων Αιγόκεροι αγαπούν τους ανθρώπους που δεν περιποιούνται τον εαυτό τους, γι’ αυτό δούλεψε σκληρά, κρατήστε την κουζίνα  καθαρή και μην τους αφήνετε ΠΟΤΕ να σας δουν να κλαίτε – έτσι εκτιμούν αν κερδίζουν.

Υδροχόος

Αν έχεις πεθερά Υδροχόο, δεν μπορεί να γίνει τίποτα . Κανένας τρόπος προσπάθειας ή μαντείας δεν μπορεί να σας γλιτώσει από το σύμπλεγμα ανωτερότητάς της, ούτε να σας προστατεύσει από τον παγωμένο αέρα της κρίσης της. Δεν θα είσαι ποτέ αρκετά καλός – και οι προσπάθειές σου να την πείσεις για το αντίθετο θα διαβρώσουν μόνο την εύθραυστη γέφυρα ανεκτικότητας που μόλις κρέμεται μεταξύ σας.

Ιχθύες

Όπως συμβαίνει με κάθε Ιχθύ, οποιαδήποτε διαφωνία, δυσφορία ή φόβος μπορεί εύκολα να κατευναστεί με το ποτό. Φέρτε το ζεστό ρούμι και μην της ζητήσετε να κάνει ή να φέρει κάτι ή να εμφανιστεί σε καθορισμένη ώρα, καθώς θα διαισθανθεί οτιδήποτε του είδους είτε ως καταγγελτικό είτε ως αιτία άγχους.

Αυτή η πεθερά θα αναστατωθεί παράλογα και θα μεθύσει άτακτα. Να της φέρεστε σαν το ευαίσθητο, ακατάστατο πλάσμα των ξωτικών που είναι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ