Μελίνα Νικολαΐδη: Οι φήμες για αρραβώνα και η διάψευση από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Την είδηση που τον θέλει να αρραβωνιάζεται με την Μελίνα Νικολαΐδη διέψευσε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, δηλώνοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο.

Συγκεκριμένα σήμερα (23/12) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε: «Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η εφημερίδα Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και στο τέλος καταλήγει λέγοντας ότι η Μελίνα Νικολαΐδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος εξήγησε ότι: «Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;”. Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ