Σοφία Βόσσου για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Όταν πήγε στο talent show δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη Δέσποινα Βανδή και την τραπ μουσική .

Μιλώντας για την τραπ μουσική, η Σοφία Βόσσου είπε: «Μια χαρά μου ακούγεται. Μουσικά ο Light μού αρέσει, στιχουργικά διαφωνώ σε κάποια. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι αυτό που είπε παλιομοδίτικο και απολίθωμα, θα έπρεπε να ξέρει ότι στους χώρους διασκέδασης χορεύεται από τους νέους».

Αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Αργυρό, εξήγησε ότι: «Όταν πήγε στο talent show, δεν ήταν καλός, όλοι γελούσαν. Όλα αυτά τα χρόνια μελέτησε, σπούδασε, ήταν το μεράκι του και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Μια δεκαετία μετά έγινε αυτός που είναι, γιατί είχε υπομονή και επιμονή. Για όσους λένε ότι ο Αργυρός πατάει στη φωνή του Ρέμου, και ο Αντώνης Ρέμος μελέτησε τον Γιάννη Πάριο. Δεν υπάρχει παρθενογένεση, κάπου πατάμε».

«Τη Δέσποινα Βανδή, όταν εμφανιζόμασταν μαζί, την έβγαζαν στην αρχή του προγράμματος που δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί. Μου έλεγε «Τι θα κάνω;» και την έβγαζα, έκανα τα φωνητικά και έλεγα σε όλους «Αυτό το όνομα θα γράψει ιστορία». Αυτοί που λένε ότι η Βανδή δε δικαιούται να ντύνεται έτσι στην σκηνή, νομίζουν ότι ζούμε στον μεσαίωνα; Τι κατιναριό και παρακμιακή “αυλή” είναι αυτή που μιλάει για το πώς θα ντύνεται; Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια», σημείωσε για την Δέσποινα Βανδή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ